![]() |
|
|
#12916 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja se prvo moram složiti s ovim: uopće mi nije važno koliko plaćamo igrače!!! Milan ima novca sasvim dovoljno za 5,6 vrhunskih igrača ovo ljeto.
Ronaldinho - jedini problem je što je stvarno puuuuno ofanzivniji od Seedorf, a Seedorf je prošle sezone u LP odigrao maestalno baš iz toga razloga sto je kreirao ali i igrao baš u sredini na mahove, čvrsto i taktički odlično. Dinho je druga priča, on je čarobnjak. Ipak, moram reći da sam ja oduševljen ovim transferom. Mozda ispadnem naivan ali Ronaldinho je fantastično pojačanje. Siguran sam da ce opet igrati onako kako on moze. Ne mora letjeti sa plaštom po terenu i sam pobjeđivati kao u Barci prve sezone, ali samo neka dovoljno podigne igru. Seedorf - on ce sada biti puno korisniji jer ce mu se smanjiti broj utakmica a time i povećati kvaliteta odigranih. On je sada igrač za 20 nastupa godišnje. A ne 50 pa od tih 50 ispadne 6 dobrih. Lloris - 99% novi golman Milana. Drogba -> Milan, Eto'o--->Chelsea... tako se meni čini. Još nam trebaju bekovi i jedan stoper, te Drogba naravno.
|
|
|
|
#12917 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Serginho i Cafu definitivno napuštaju Milan
|
|
|
|
|
|
#12918 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Maksimalno smo ih iskoristili i sad im samo mozemo pozeleti sreku i da cemo ih se uvek secati. Sada su nam potrebna nova mlada lica da nas malo osveze. |
|
|
|
|
|
|
#12919 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() Hvala im obojici punooooooooooooooooooooooooooooooooo...pogotovo Sergiu al ne može se vječno... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12920 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Galliani izjavio da je Carlo siguran na klupi i sljedece sezone a kad su ga pitali za Gattusa samo je odgovorio oni koji imaju ugovor mora ce ga ispostovati a ako bas zele da idu onda mogu....
Znaci Gattuso 90%je odigrao zadnju utakmicu s Napoli za Milan..... Bas kao sto neko rece gore fudbal je odavno u kurcu kao i Milan jer osim Gattusa odlazak su najavili Costacurta i Baresi da vode ekipe u nizim ligama....Ja ne znam sta se to tamo desava vise al nesto smrdi cuje se brate do Balkana ![]() Serginho i Cafu zaista kad su bili u top formi najbolja dva beka i tesko ce ih iko zamjenit sad smo tu u velikom zaostatku...Njih dvojica pravi profesionalci nema sta... Uglavnom sutra nam je dan D ja se plaho ne nadam da ce Torino nesto odigrat jer im ne treba pa cemo vidit mi moramo dobit Udinese pa sta bude u Torinu bude,a od ponedeljka krecu trasnferi i odlasci igraca Ringho Uno Di Noi....
|
|
|
#12921 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Hvala Cafu , hvala Serginho, nekad su to bila vremena kad ste probijali po stranama, al sad treba mlado meso za bekove, a bez vas smo se već navikli ove sezone,tak da nam neće bit teško gledati vas kako odlazite........
Ovo je znak da ćemo moratiu kupovati bekove !
|
|
|
|
#12922 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Hvala Cafu-u, koji je bio najboji desni bek kojega sam ja u životu gledao!! I to bez konkurencije!
A Sergio mi je je osobno, iako mi je Cafu jos bolji igrač, jedan od najdražih stranaca u Milanu uvijek bio. Bilo kao polušpica, lijevi bezni, lijevi bek... Milan-Inter 6:0, pogledajte sta je Sergio radio. Hvala obojici! To je i dobra vijest jer to znači da cemo uzeti 2 nova beka, vjerojatno Zambrotta i Marzoratti. Carlo ostaje - pa nmaravno kada je njemu svejedno tko ce doci, tko ne, koju formaciju mora igrati itd. Gattuso - i ja mislim da je on vec u Bayernu sa Toniem. Milan ce vjerojatno uzeti tog Cigarinia... na žalost puno cemo izgubiti sa Rinom, jaaaako puno.
|
|
|
|
#12923 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ma ja vam kazem Milan iako nije najavio revoluciju,bice promjena koje ce se itekako osjetiti.
|
|
|
|
|
|
#12924 |
|
Registered User
![]() |
Koliko god da volim i cijenim gattusa zbog svega sto je dao milanu, zaista je postao simbol milana, ali ja jednostavno vise ne nalazim opravdanje za bilo ciji svojevoljni odlazak iz milana, a da nije igrac tipa favalli ili brocchi..Imaju ugovore od 5 milijuna eura netto, igraju za najbolji klub na svijetu, i apsolutno nema opravdanja za odlazak, kao sto nije imao niti shevchenko...
a sto se tice formacije za sljedecu godinu, ronaldinho i kaka mogu igrati zajedno i to bi otprilike ovako trebalo izgledati: drogba? ronaldinho kaka ambrosini pirlo flamini (gattuso) i tako to moze sjajno funkcionirati, u ovakvom sastavu kaka i ronaldinho mogu zajedno igrati, ali je uvjet da se onda igra samo s jednim napadacem, sto ce biti lose jer pato ostaje na klupi... |
|
|
|
|
|
#12925 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan Ponder Boruc Bid
Sat 17 May, 10:09 AM AC Milan could make a summer swoop for Celtic goalkeeper Artur Boruc - even if the Bhoys demand Ł10million for the Pole. Boruc is under contract at Parkhead until 2011 but has been heavily linked with a move, with the likes of Milan, Bayern Munich and Spurs reportedly interested. And with Milan No 1 Dida set to leave the San Siro in the summer - and understudy Zeljko Kalac also a possible departure - general manager Ariedo Braida admits a move for Boruc could be on the cards. Quoted in the Daily Record, he said: "Boruc is an excellent goalkeeper. He has been outstanding for the past few years for Celtic in the Champions League. "We are going to lose Dida and maybe our No 2 'keeper Kalac too so we need someone new. "Boruc's valuation is high - Ł10million is a lot to pay - but I cannot exclude anything and it might still be possible to sign him. "Soon the transfer window will be open and then we will see how the market is." Znaci vjerovatno tri golmana za sljedecu sezonu Abbiati Lloris Boruc(Frey) Po meni xtra ovaj Lloris spada u skolu francuskih golmana brani za U21 Francuske, Abbiati provjeren vec i od ove dvojice vise bi volio Frey zato sto je nevjerovatan ove sezone odma iza Buffona
|
|
|
#12926 |
|
Registered User
![]() |
ma ja sam za boruca, kako je taj covjek branio u zadnje dvije sezone lige prvaka, ja maltene boljeg golmana nisam vidio, e to bi bila sjajna kupovina
|
|
|
|
|
|
#12927 |
|
Registered User
![]() |
Ma Frey je među tri najbolja golmana na svijetu...
|
|
|
|
|
|
#12928 |
|
Registered User
![]() |
Madrid Agree Terms With Vargas - Report?
|
|
|
|
|
|
#12929 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pa i bilo bi cudo da smo ga mi kupili...
|
|
|
#12930 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Poludit cu do sutra...
A Gatusso ako hoce da ide ko ga jebe,niko ga netjera(kao ni Shewu)... Forza Milan...
|
| Tags |
| balkan |
|
|