![]() |
|
|
#1321 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
tu se slazem jer svi smo napisali neshto o sebi i vi bi trebalo malo ovo ono
![]()
|
|
|
|
#1322 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
naravno tu je i moj idol paolo maldini iz podgorice sam i pratim milan odavno....eto samo toliko |
|
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ambro_forever jako si smjesan sa tim svojim izjavama o gattusu i kaladzeu
malo upali tv rino superstar |
|
|
|
|
|
#1324 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
slazem se za Ambrosinija on je klasa igrac ali za Kaladzea se ne slazem bas da je nas najbolji igrac ali j*biga svako si ima svoje mislenje i nema potrebe da se svadjajte za takve stvare
|
|
|
#1326 |
|
Registered User
![]() |
a nije nego se covjek ufura da zna nesto a ne zna nista,tacno mu se vidi
|
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
nije meni do svadje vec bezze prica za gattusa
taj se najvise borio ako vec nes pricas onda pogledaj ocjene svih igraca u svim dosadasnjim utakmicama on i kaka su najbolje ocjenjeni igraci.......al et da ne bude sranja I SVADJA vise na forumu necu se dalje raspravljat svako ima pravo na svoje misljene.... bar se u necemu sladjemo jebigaaaa zivimo za milan volim sve samo juve NE ![]() |
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
@ambro forever,malo si u zabludi,Kaladze sigurno nije nas najbolji igrac,a bogami nije bas ni tako omiljen koliko ti pricas jer falabogu svakih mjesec-do dva sam na San Siru i njega se posteno psuje dosta cesto.Sto se tice Ambrosinija ja ga volim i svaka mu cast,ali kraj Gatusa nema sanse da zaigra i Gatuso je ako bas hoces najomiljeniji igrac na curvi.Neznam otkud crpis tu hrpu informacija(da ne kazem nesto drugo) o njima dvojici.I malo kulture ti ne bi falilo,tek si se pojavio na ovom forumu ,a vec prozivas neznalicama ljude koji ovaj dio foruma prakticki odrzavaju(uvijek rossoner) zivim,pomalo,smiri zivce,budi pristojan i nastavi dalje!
SVIMA SRETNA NOVA GODINA |
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Dobrodošli novi članovi...
da promijenimo temu... kaj vi to zaozbiljno mislite da će capello napustit Delle Alpi??
|
|
|
|
#1330 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Da i ja sam da promjenimo temu jer svako od nas ima svoje misljenjei to je to...
Za mene je Ambrosini dobar igrac ali nikako nije bolji od Gattusa i trenutno po meni on ne moze igrati umjesto njega... Za Kaladzea necu da dajem komentar jer sve je rekao DeejaySale-Ri , bilo koji komentar vise je suvisan ... Svi smo navijaci AC Milana a normalno je da neke igrace manje ili vise volimo... Svima pa i malom djetetu je jasno da su trenutno Gattuso i Maldini najomiljeniji igraci Curve i tu se zavrsava prica... Nego,da mi povalimo Parmu (a nadat se da ce Palermo bar bod uzeti juveu) i onda krenuti u ozbiljnu utrku za starom ku*vom iz torina... ![]() |
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Slušajući ove rasprave moram se složiti da Ambrosini nikako ne može zamjeniti Gattusa , iako ponekada uistinu ima više rješenja s loptom. Mene dosta zabrinjava činjenica što je Chimenti otišao iz Juventusa, što bi moglo značiti da oni računaju na Abiattia, iz čega slijedi da se Galliani opet zajebo i nije pustio Braidu da na miru radi svoj posao, odnosno da dovede Lugana. Sad ce nam Juve uvalit Zebinu i smijat ce se svi 6 mjeseci. Ako Cafu više nije u stanju igrati, neka daju novce za Odda, pa Lazio je tražio 3 mil. To nije uopće puno, a Oddo je vrlo dobar bek. Eto, dobijamo parmu u nedjelju.
|
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ajd ba ti ambro doso odma nesh zajebas , jest u pravu si da je forum zato da svko iznosi svoja misljenja al jbg ipak moras malo respecta prema nama koji smo tu vec ,i predtavi se malo ,odakle si sta radis,ipak mi smo jedna velika porodica rossonera
![]()
|
|
|
|
#1334 |
|
Registered User
![]() |
vec sam se predstavio,pogledaj malo predhodne postove,nije na odmet
ljudi ja odje nijesam da se svadjam iako nam se misljenja o ambru i gatusu potpuno razlikuju,ali necu o tome da pricam,zna se ko je vise u milan a ko pada u psihicke krize,ali ok,svako ima prava na svoje misljenje sjecate li se vi kako je igrao kaladze prije jedno 3 godine,ma imao je potencijala za sve uostalom igrao je do sada lb kod nas iako je u dinamu igrao cb,sto i danas igra u svojoj reprezentaciji,na srecu,to pocinje da igra i kod nas |
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|