![]() |
|
|
#13471 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Auuuuuuuuuu...turke smo dobili...oleeeeeeeeeeeeee
. Dajte turke da se igramo ![]() Ne gine im trica,hahahahaha... ![]() |
|
|
|
|
|
#13472 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Bogami kakva utakmica, to se zove igranje sa srcem, Turci su krenuli u 65 min sa negativom od 2 gola i na kraju slavili pobedu.
Bravo, drugo nista nemogu reci, sem da su mi ulepsali i onako lepi dan.
|
|
|
|
#13473 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma turci ce opet da pokore Evropu kao i prije 500 godina
![]() Bacite nam kockice da se igramo ![]()
|
|
|
#13474 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13475 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13476 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
može li mi neko od vas iz hrvatske što pratite vašui repku reći neš oko vašeg sastava za večeras, nisam baš u toku, i koliko je sigurno igrati na poljake ili na remi???
zamolio bih da budete objektivni, ne tipa ono ma rasut ćemo ih ofo ono.. zzop p.s. RUMUNIJA ZA PRVAKA ![]()
|
|
|
#13477 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
.......................................Pletikosa................................................. ...Šimić.................Vejić.........................Knežević............... Pranjić... ...Leko.................Pokrivač.....................Vukojević...............Rakitić... ....................................Petrić.......... Klasnić.................................... |
|
|
|
|
|
|
#13478 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Bravo Makedonija, svaka čast.....tako se igra!
a što se tiče Turaka, ma Bogovi jedni, svaka im čast, hrabro preokrenuše protiv Čeha....nosilo ih je srce i nacionalni ponos (baš kao i Hrvatsku)... a to za 500 godina..hehe, nekome si spustio ovdje uuuh ![]() eh, još večeras da HRV uzme poljsku..i pravo Finale Turska-Italija !!! ![]() @rukomet : samo ću reći da mi je žao što nisam i ja bio u Skenderiji(stari me zezno, ovo mu neću zaboravit'), pa da ponosno zapjevam himnu na početku(P.S. ovo je samo demantovanje onim što su govorili da BiH nema himnu)....... Čestitam BHFu na predobrom navijanju cijelo vrijeme, svaka čast, nek niste dali delegatu da sere.......na engleskom, jer ipak ...ovo je Bosna !!! @Milan...... čisto sumnjam ovo za Adebayora i Benzemu, nece nasi nikad izvaliti onoliko love za takve igrače, ipak su mladi a skupi, znate da nama treba jeftin i star.... A naravno, Ancelotti je uvijek bio klasa za Donadonija, kako na trenerskoj poziciji,tako i kao igrači ..... FORZA MILAN FORZA MILAN
|
|
|
|
#13479 | |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Quote:
Prosvijetli me, koja je BIH himna? |
|
|
|
|
|
|
#13480 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() Ne govorim u ime BHFa al samo da ti kažem, BHF nije odgovoran za prekid tekme, iz kopa BHFa nije poletio ni jedan papirić prema terenu, samo da se razumijemo ![]() usput neko pita za himnu, ev je, enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=fSQRWBmFU-8 SEMPER FIDELIS!
|
|
|
|
#13481 | |
|
Registered User
![]() |
evo drug, čovjek ti postavio,pa ak ti nije žeo trošit MB na ovo, onda nemoj
, a ak hoćeš da se prosvijetliš , onda poslušaj...![]() i care, što te nea na MSNu, jesul' počele pripreme u BL, i jel dolaziš u friday u city...da malo hehe![]() Quote:
|
|
|
|
|
#13482 |
|
Registered User
![]() |
Molio bih gospodina galliania da kupi tog Boruca za bijednih 10 miliijuna, a toliko ce ustediti na didinoj placi kad ga sutne natrag u brazil!
|
|
|
|
|
|
#13483 |
|
Registered User
![]() |
Opet kažem....Dajteeeeeeee turke da se igramoooooooooo,da se igramoooooooooo
![]() |
|
|
|
|
|
#13484 |
|
Registered User
![]() |
vala baš ,boruc je prejeftin za 10 mil€...
@ mostarac.....možeš poslije utakmice reći da ste se igrali,ako budeš u prilici..tj ako Hrvatska pobjedi... jer drug,. koliko god spuštali Turke na niži nivo, oni su protiv Češke pokazali da nisu za potcijenivanje, što su i uradili Česi..... ne sumnjam da Hrvatska ima taj kvalitet, al treba biti oprezan u svakom slučaju ![]() i još se nadam da će Italijani proći sutra....ak šupci Holanđani ne puste Rumunima !! FORZA MILAN
|
|
|
|
#13485 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|