AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-06-2008, 12:18   #13531

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Po ovom danas što gledam po ulicama i čujem od raje, žešće će biti u BiH neg na samoj tekmi...
Neka pobjede, jači i spremniji....

SEMPRE FIDELIS!
Old 20-06-2008, 13:47   #13532

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Sretno Hrvati,nadam se procice te u 1/2 a onda ponovo rasturiti nemce.
By the way igrao sam 20 eura na (X) al ne bi mi bilo krivo da dobije Hrvatska mec
u regularnih 90.
Samo me ovaj Rosseti pomalo brine..
Old 20-06-2008, 14:41   #13533

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bojan View Post
Sretno Hrvati,nadam se procice te u 1/2 a onda ponovo rasturiti nemce.
By the way igrao sam 20 eura na (X) al ne bi mi bilo krivo da dobije Hrvatska mec
u regularnih 90.
Samo me ovaj Rosseti pomalo brine..
fala burazeru
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2008, 16:43   #13534

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
drama.... .. al nisam nikad ocekivo da ce ovakvko stanje biti u mostaru ... to je nenormalno hahahha ... ludnica je ovdje vam,kao da je Bosna dobila a ne turska . sta mozemo kad zivim u ovakvkom gradu sjebanom. golemo

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2008, 17:45   #13535

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Turskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Samo za Milanistu Mostar :

Bacite nam kockice da se igramo, da se igramo da se igramo . . .

Sve u svemu jako dosadna tekma do 118 minute a onda nastupa LUDILO...

Sad jos Italy da prodje Španiju i to ce biti to...
Old 20-06-2008, 17:50   #13536

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

samo da napomen , budel ikakvih nacionalistickih prepirki ,necu nista tolerisat .

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 20-06-2008, 18:01   #13537

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma nije ovo nikakva nacionalisticka prepirka samo malo zezanja za mostarca...
Nigdje veze sa nacionalizmom, u ostalom ja za Italy navijam, ovo ostalo sta bude samo sto sam ja na pocetku eura rekao Italy-Njemačka u finalu ( bar tako mislim)
Old 20-06-2008, 18:04   #13538

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

nisam mislio na tebe licno nego za svakog ako bude sta mislio pisat o tom . ok
peguot 206

MI SMO VAMA SO NA RANU

Old 20-06-2008, 18:17   #13539

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Svaka čast našim igračima...bili su bolji dva puta al ove šuge prati neka neviđena sreća i sve mi ovo miriše na Grčku prije 4 godine. Ne bih se začudio da budu prvaci Europe.
Sve što ide u okvir gola uđe u gol. Jedna od najgorih nogometnih večeri mog života. Al vele,što te ne ubije ojača te. Čekamo Svjetsko Prvenstvo kad ćemo bit još duplo bolji.
Čestitke turcima na...ne znam,na sreći i borbenosti.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2008, 19:33   #13540

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Aleee Turska aleee.....samo naprijed do kraja..
u Doboju je večeras bilo vatreno do bola,skočio sam u zrak od sreće kad su izjednačili, jer skoro cijeli Doboj navijao za CRO.....a nije baš bilo jednostavno,al koje pivo i emocije proradile...
čestitam Turcima, koji su pravi " nije kraj dok sudija ne svira kraj" i igraju do kraja...

i izgleda da opet moram pisati post iz svojih želja...ne znam koliko će to ići,.....al ...

FINALE : Turska - Italija !!!!
do kraja crveniiiii

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2008, 20:54   #13541

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Ovo večeras je bilo više od fudbala.
Komšije svaka čast na borbenosti, za nijansu ste bili bolji od Turske,ali imam osjećaj da je Olić i dao onaj gol kada je pogodio prečku, Turci kak fanatično igraju kada gube bi do kraja izjednačili a možda i pobijedili..ali ko će ga znati šta bi bilo kad bi bilo.

Uglavnom tekma za pamćenje, jedino oni neutralni su mogli uživati u ovoj tekmi, dok ne bih bio u koži navijača ni jednog tima, a pogotovo ne Hrvatske..

Svaka čast za onih par baklji

Finale Njemačka - Italija....
Po igri do sada Holandija najviše zaslužuje titulu, pa poslije njih Španci, mada bih poslije ovih zadnjih tekmi volio da Turska i uzme,ak niš zaslužili su više i od Talijana i Nijemaca....

Respekt za parolu
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2651733td5.jpg
Views:	153
Size:	34.5 KB
ID:	11674  
Old 21-06-2008, 04:40   #13542

josip

Registered User

Fave Players: Gattuso, Pirlo
josip is on a distinguished road
Al meni nije jasno kakve veze vi iz bosne imate sa turcima, pa tako zdušno navijate za njih.
josip is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 04:57   #13543

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Ancelotti Eyes Arshavin

AC Milan have leaped to the head of the queue lining up for Andrei Arshavin, after coach Carlo Ancelotti revealed his admiration for Russian playmaker…

Arshavin may have only made one appearance at EURO 2008 thus far, but his outstanding display against Sweden has turned heads all across Europe.

The 27-year-old came into the tournament following an incredible season with Zenit St. Petersburg, his mercurial performances having helped his hometown team win the Russian league title and the UEFA Cup.

In his exclusive interview with Goal.com, Zenit coach Advocaat praised Arshavin’s rare talents and admitted the versatile attacker is interested in moving abroad.

"Well, Arshavin is interested in moving to a foreign country," he said.

"For us it is not so good that this tournament came after the (Russian) championship started because he can show himself and he will definitely do that tomorrow. I hope he will stay.

"If he gets the right opportunity I think he will go."

The likes of Manchester City, Newcastle United and Everton have all been linked with a summer swoop, but Ancelotti’s presence in the stands as Arshavin dismantled the Swedes has spawned the inevitable rumours of a San Siro switch.

And the Rossoneri are now favourites to snap up the pint-sized playmaker after Ancelotti expresssed his interest, the public version coming when he told Gazzetta dello Sport: “The only player unexpected to hit these heights was the Russian, Arshavin.”

The Milan bosses are said to be on the case.
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 06:32   #13544

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Quote:
Originally Posted by josip View Post
Al meni nije jasno kakve veze vi iz bosne imate sa turcima, pa tako zdušno navijate za njih.
Dobro pitanje jarane, pokušat ću ti dati odgovor

Ne vjerujem da je kod ljudi (Bosnaskih muslimana) to tolika ljubav prema Turskoj koliko je mržnja prema Hrvatskoj,ne prema Republici Hrvatskoj i Hrvatima koliko prema Bosanskim katolicima ili ti ga Bosanskim Hrvatima.
Sve ti je to rezultat dugogodišnje politike i 'laboratorijskih experimenata' političara na običnom narodu, u kojima su i uspjeli, a po principu zavadi pa vladaj...
Ono što mi ne ide u glavu, kako neko, ko je rođen ovdje, čiji je djedovog djeda djed rođen i odrastao ovdje, koga je ova napaćena zemlja hranila i uzgajala, može mrziti ovu zemlju i slaviti i veličati drugu s kojom nema nikakvih veza, sem po vjeri (kao što onda ima veze i sa pola Evrope) otvoreno da kažem Bosanski katolici ili ti ga Hrvati kak sami sebe zovu, u redu za one koji imaju porodične veze s Hrvatima iz Hrvatske, to je druga priča...
I isto šta mi ne ide u glavu, kako nekoga ko te je pokorio, uzeo ti ne zavisnost, pokrao te i na kraju za bijedne pare prodao (Turska) možeš smatrati svojim bratom i kititi se njegovim zastavama, šalovima (ovo govorim za Bosanske muslimane)...

Ne znam koliko si upoznat sa situacijom u BiH, u sredinama gdje su miješani narodi, ti je nacionalni naboj na nivou i čeka se i najmanji povodom da se oni drugi okrive za neš ili da se pred njima slave pobjede 'svojih' pa makar i u dominama.

Donekle i razumijem ove u miješanim sredinama (mada mi je i to do bola glupo,dići tolike tenzije zbog tekme 2 druge zemlje) ali mi nikako ne ide u glavu, kako npr.et u mom kraju gdje praktički nema Hrvata (možda par porodica), Katolika ima puno više ali se oni sami svrstavaju u red Bošnjačkog naroda, sinoć je ulicama kružilo 10tak automobila, većinom alkoholizirane omladine uz povike, od: "Turkiye", pa da bi se završilo s: "Biće Hrvatska k*rac šampion", mislim ono stvarno umobolno i primitivno do bola, ja sam lično bio vani u gradu s jaranom kada se je to sve dešavalo, ali iz drukčijih razloga, jedinstvena prilika da se 'dođe' do rekvizita drugih ekipa, od šalova,zastavica, pa do dresova, ali nažalost ostali smo praznih ruku...

Tako da ti moj Jospie, za mene su ti sinoć bolesnici bili i oni obojeni hrvatskim i oni turskim bojama, koji nemaju ama baš nikakve veze s tim zemljama, osim po vjeroispovijesti (a da li bi bila ista situacija da su igrali Recimo kršćanska Njemačka, protiv muslimanske Indonezije, bi al na krcu), jedno je simpatisati neku ekipu,ali ovo juče što se dešavalo u BiH je više od samog simpatisanja, više i dublje od samog fudbala, to ti je nešto bolesno i pokvareno što nam svima na ovom Balkanu leži duboko u genima....

Znam da će sada biti i onih uvrijeđenih i koji će mi hebati sve po spisku,ali ti su se sigurno prepoznali u textu iznad, tak da me za takve ono zaboli neka stvara..

Budite mi sretni i debeli....
Old 21-06-2008, 06:43   #13545

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

ma ovdje su se radovali iz inata , nije uposte radi utakmice vec radi one stare "umrla komsiji krava" pa cemo slavit samo iz tog razloga ..seljakluk mrtvi .. nista vise.

upravu si mirza .

MI SMO VAMA SO NA RANU

Tags
balkan

Posting Rules