![]() |
|
|
#13576 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
jes vala
i ja sam navijao veceras za Rusiju, za ljepši fudbal(koji sam prepoznao protiv Švedske),svaka im čast....a naravno, navijao sam i zato kad je dosad igrala repka Hrv protiv Aus,Njem i Pol, nako čisto radi komšijskih odnosa(malo) i lijepo prikazanog fudbala,i borbe na terenu, kao i zbog navijača a onda mi neko nabija na nos, il me pita što sam sinoć navijao za Tursku, kako glupo pitanje, ... da nisam možda trebao za Hrv ???? molim te...potpisujem postove alberta, i geofa, koji su realni ljudi na forumu... ![]() e a da se vratimo malo..... ono što me večeras impresioniralo, ono što sada želim je vidjeti Arschavina u AC Milanu...ona me osoba podsjeća na Shevu 1999-2002, onaj tip, ili na kaku 2004-05 otprilike... ono je naš čovjek... i mislim da je Filip napisao, da je Anceloti zainteresovan za njega...onda je to dobra stvar....jer Ancelotti ima dobar uticaj na Galliania(koji ne ferma nikog drugog izgleda)... Andrey Arschavin......imaš broj 20 u našem dresu..... ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
#13577 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Rusi su razbili Holandjane, steta samo sto u polufinalu nece igrat onaj Kolodin, covjek ima nevjerovatan udarac.
Mene je odusevio i Pavlicenko, odlicno je odigrao iako on nije onaj pravi centarfor |
|
|
|
|
|
#13578 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
a u polufinalu i neće im trebat Kolodin, jer Pirlo i Gattuso neće dozvoliti šuteve uz daleka, a ako Španija prođe, onda su Russi u finalu,i to s Turcima![]() Pavličenko je odličan, ne bi bio loš izbor da nismo kupili boriella... Boruc(ili Akinfeev),Grosso,Afelay,Arschavin,Drogba... i sljedeće sezone imamo Cup UEFA, Scudetto,Coppa Italia, i UEFA Supercup ![]() FORZA MILAN !! ![]()
|
|
|
|
|
#13579 | |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13580 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Stari...gadiš mi se. p.s. Svaka čast rusima jer ono što su večeras pokazali mislim da odavno niko u svijetu nogometa nije pokazo općenito. Prekrasno,prekrasno... Svaka čast. Navijam za njih. |
|
|
|
|
|
|
#13581 |
|
Registered User
![]() |
Adebayor To Barcelona, Eto'o And Dinho To Milan - Bronzetti
“Let's say the possibilities are fifty fifty,” Bronzetti told Radio Radio. “It all depends on Adebayor but the thing is, Arsenal want to sell him to Barcelona and I have already heard they have agreed a deal with the player. “I know that Laporta wants to show the world he can bring in a great player but they can't unless they sell Ronaldinho and Eto'o. “I advise Milan to wait a little as they could get those two players on the cheap.” |
|
|
|
|
|
#13582 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja sam samo ustvrdio da je besmisleno pravit sranja u BiH, nakon utakmice Hrvatska-Turska, zato sto su jedni katolici, a drugi muslimani. Zamisli, ljudi se u BiH tuku jer su igrale dvije druge zemlje. Pa i u Švicarskoj ima Talijana i Francuza, pa se ne prave sranja po Baselu kada igraju Italija i Francuska. |
|
|
|
|
|
|
#13583 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Stara poslovica kaže... Muslimani ulizice,Hrvati IZDAJICE i Srbi lisice... Forza Šri Lanka ![]() Last edited by milanista mosta; 21-06-2008 at 18:35. |
|
|
|
|
|
|
#13584 |
|
Registered User
![]() |
Ma ne zovem ja Hrvate iz BiH katolicima iz BiH, to mi ti sam nameces. Ja znam da su gore navedeni igraci rodom iz Hercegovine, znam da si ti Hrvat, znam da u Hercegovini Hrvati zdusno navijaju za Hrvatsku, znam da ih je puno islo na Euro2008, znam da su na tom području u Bosni vecinom Hrvati.
Evo ponovit cu jos jednom sto sam htio rec, a to je da je besmisleno da se u jednoj drzavi ljudi kolju zbog utakmice stranih reprezentacija, a da nisu krvno ili povijesno vezani uz tu zemlju. A ti sad pricaj o kojekakvim izdajicama il cem vec, ja to zasigurno nisam, niti imam sto protiv tebe ili bilo kog drugog ovdje pa da branim tudje stavove ili ne stajem na stranu tvojih |
|
|
|
|
|
#13585 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13586 |
|
Registered User
![]() |
Upleo sam se i previse u ovu raspravu, a nisam nikako htio, posto nisam kompetentan. Ovo je milan forum, stoga se povlacima, ispricavam se ako sam sto pogresno rekao ili koga uvrijedio. Probat cu naucit nesto vise o povijesti i teritoraijalnim prostorima Hrvata i hrvatskih reprezenatativaca te tko se smije zvat navijacim hrvatske reprezenatcije, a tko samo simpatizerom. Hvala milanista, ti se meni odma 'ne gadis' ako imamo suprotno misljenje.
|
|
|
|
|
|
#13587 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Svi nas jebu u zdrav mozak...mater im. |
|
|
|
|
|
|
#13588 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
U biti, ovo je ono sto sam ja htio reci i sto meni nije jasno, milanista mostar... |
|
|
|
|
|
|
#13589 |
|
Registered User
![]() |
Ali opet, ja ne znam kakve ti konstantne probleme imas u vezi ovih ili onih i na koji te to nacin mrki, ja ili netko treci iz hrvatske na ovom forumu tlacimo...
|
|
|
|
|
|
#13590 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ne mogu vjerovat. Majke ti iz kojeg grada si ti,baš me zanima? Last edited by milanista mosta; 21-06-2008 at 19:18. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|