AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 21-06-2008, 16:57   #13576

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
jes vala
i ja sam navijao veceras za Rusiju, za ljepši fudbal(koji sam prepoznao protiv Švedske),svaka im čast....a naravno, navijao sam i zato kad je dosad igrala repka Hrv protiv Aus,Njem i Pol, nako čisto radi komšijskih odnosa(malo) i lijepo prikazanog fudbala,i borbe na terenu, kao i zbog navijača
a onda mi neko nabija na nos, il me pita što sam sinoć navijao za Tursku, kako glupo pitanje, ... da nisam možda trebao za Hrv ???? molim te...
potpisujem postove alberta, i geofa, koji su realni ljudi na forumu...

e a da se vratimo malo.....
ono što me večeras impresioniralo, ono što sada želim je vidjeti Arschavina u AC Milanu...ona me osoba podsjeća na Shevu 1999-2002, onaj tip, ili na kaku 2004-05 otprilike...
ono je naš čovjek...
i mislim da je Filip napisao, da je Anceloti zainteresovan za njega...onda je to dobra stvar....jer Ancelotti ima dobar uticaj na Galliania(koji ne ferma nikog drugog izgleda)...
Andrey Arschavin......imaš broj 20 u našem dresu.....

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 17:12   #13577

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Rusi su razbili Holandjane, steta samo sto u polufinalu nece igrat onaj Kolodin, covjek ima nevjerovatan udarac.
Mene je odusevio i Pavlicenko, odlicno je odigrao iako on nije onaj pravi centarfor
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 17:21   #13578

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Filipus View Post
Rusi su razbili Holandjane, steta samo sto u polufinalu nece igrat onaj Kolodin, covjek ima nevjerovatan udarac.
Mene je odusevio i Pavlicenko, odlicno je odigrao iako on nije onaj pravi centarfor
jes a u polufinalu i neće im trebat Kolodin, jer Pirlo i Gattuso neće dozvoliti šuteve uz daleka, a ako Španija prođe, onda su Russi u finalu,i to s Turcima

Pavličenko je odličan, ne bi bio loš izbor da nismo kupili boriella...
Boruc(ili Akinfeev),Grosso,Afelay,Arschavin,Drogba... i sljedeće sezone imamo Cup UEFA, Scudetto,Coppa Italia, i UEFA Supercup

FORZA MILAN !!

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 17:31   #13579

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
jes a u polufinalu i neće im trebat Kolodin, jer Pirlo i Gattuso neće dozvoliti šuteve uz daleka, a ako Španija prođe, onda su Russi u finalu,i to s Turcima

Pavličenko je odličan, ne bi bio loš izbor da nismo kupili boriella...
Boruc(ili Akinfeev),Grosso,Afelay,Arschavin,Drogba... i sljedeće sezone imamo Cup UEFA, Scudetto,Coppa Italia, i UEFA Supercup

FORZA MILAN !!
Bice dobro ako dovedemo bilo koga od ovih sto si nabrojao, a Italijani sutra prolaze, isto kao sto ce proci i Njemacka, bar ja tako mislim
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 18:08   #13580

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
A nekad stvarno pretjerujes s tim postovima, za tebe su svi Hrvati neutralni ako se direktno ne upletu u raspravu o stanju u Bosni na Milan forumu, mislim jebiga...
Ali mi ipak nije jasno kako se ljudi u BIH toliko mogu veselit prolazu Turaka, u redu je simpatizirat neku reprezentaciju iz bilo kojih razloga, ali pravit sranja i vozit se u kolonama samo zato sto su hrvati ispali, to je ipak priglupo

Nisam neki kompetentan da o tome raspravljam, ali bi vi u Bih trebali malo vise brinuti i o vlastitoj reprezentaciji, a ne da katolici navijaju za Hrvatsku, muslimani za Tursku, a da nikakvom rodbinskom ili drugom vezom nisu vezani za Hrvatsku, Tursku ili neku trecu zemlju...
Fazon je što nisi stao uz mene kao svog,čak me i nazivaš katolikom ili nas hrvate ovde katolicima što pokazuje točno što misliš. U biti,ne smetaju mi njihovi postovi nego ovakvi postovi ljudi iz Hrvatske.
Stari...gadiš mi se.

p.s. Svaka čast rusima jer ono što su večeras pokazali mislim da odavno niko u svijetu nogometa nije pokazo općenito. Prekrasno,prekrasno...
Svaka čast. Navijam za njih.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 18:14   #13581

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Adebayor To Barcelona, Eto'o And Dinho To Milan - Bronzetti

“Let's say the possibilities are fifty fifty,” Bronzetti told Radio Radio.

“It all depends on Adebayor but the thing is, Arsenal want to sell him to Barcelona and I have already heard they have agreed a deal with the player.

“I know that Laporta wants to show the world he can bring in a great player but they can't unless they sell Ronaldinho and Eto'o.

“I advise Milan to wait a little as they could get those two players on the cheap.”
Old 21-06-2008, 18:28   #13582

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Fazon je što nisi stao uz mene kao svog,čak me i nazivaš katolikom ili nas hrvate ovde katolicima što pokazuje točno što misliš. U biti,ne smetaju mi njihovi postovi nego ovakvi postovi ljudi iz Hrvatske.
Stari...gadiš mi se.
Stari, hvala na lijepim zeljama, ali ja samo pokusavam biti realan u ovoj situaciji, a moram priznat da ja tebe cesto ne razumijem kada ti stalno tvrdis da ovjde netko nije stao uz tebe, jer mi nije jasno niti kakvu ti borbu ovdje vodis.

Ja sam samo ustvrdio da je besmisleno pravit sranja u BiH, nakon utakmice Hrvatska-Turska, zato sto su jedni katolici, a drugi muslimani. Zamisli, ljudi se u BiH tuku jer su igrale dvije druge zemlje. Pa i u Švicarskoj ima Talijana i Francuza, pa se ne prave sranja po Baselu kada igraju Italija i Francuska.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2008, 18:32   #13583

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Stari, hvala na lijepim zeljama, ali ja samo pokusavam biti realan u ovoj situaciji, a moram priznat da ja tebe cesto ne razumijem kada ti stalno tvrdis da ovjde netko nije stao uz tebe, jer mi nije jasno niti kakvu ti borbu ovdje vodis.

Ja sam samo ustvrdio da je besmisleno pravit sranja u BiH, nakon utakmice Hrvatska-Turska, zato sto su jedni katolici, a drugi muslimani. Zamisli, ljudi se u BiH tuku jer su igrale dvije druge zemlje. Pa i u Švicarskoj ima Talijana i Francuza, pa se ne prave sranja po Baselu kada igraju Italija i Francuska.
Sve si reko... Svaka čast! A pogledaj odakle su ti Rakitić,Šimunić,Kovači,Petrić pa onda se usudi njih nazvat Katolicima iz BiH.
Stara poslovica kaže...
Muslimani ulizice,Hrvati IZDAJICE i Srbi lisice...
Forza Šri Lanka

Last edited by milanista mosta; 21-06-2008 at 18:35.
Old 21-06-2008, 18:42   #13584

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Ma ne zovem ja Hrvate iz BiH katolicima iz BiH, to mi ti sam nameces. Ja znam da su gore navedeni igraci rodom iz Hercegovine, znam da si ti Hrvat, znam da u Hercegovini Hrvati zdusno navijaju za Hrvatsku, znam da ih je puno islo na Euro2008, znam da su na tom području u Bosni vecinom Hrvati.
Evo ponovit cu jos jednom sto sam htio rec, a to je da je besmisleno da se u jednoj drzavi ljudi kolju zbog utakmice stranih reprezentacija, a da nisu krvno ili povijesno vezani uz tu zemlju.
A ti sad pricaj o kojekakvim izdajicama il cem vec, ja to zasigurno nisam, niti imam sto protiv tebe ili bilo kog drugog ovdje pa da branim tudje stavove ili ne stajem na stranu tvojih
Old 21-06-2008, 18:47   #13585

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Ma ne zovem ja Hrvate iz BiH katolicima iz BiH, to mi ti sam nameces. Ja znam da su gore navedeni igraci rodom iz Hercegovine, znam da si ti Hrvat, znam da u Hercegovini Hrvati zdusno navijaju za Hrvatsku, znam da ih je puno islo na Euro2008, znam da su na tom području u Bosni vecinom Hrvati.
Evo ponovit cu jos jednom sto sam htio rec, a to je da je besmisleno da se u jednoj drzavi ljudi kolju zbog utakmice stranih reprezentacija, a da nisu krvno ili povijesno vezani uz tu zemlju.
A ti sad pricaj o kojekakvim izdajicama il cem vec, ja to zasigurno nisam, niti imam sto protiv tebe ili bilo kog drugog ovdje pa da branim tudje stavove ili ne stajem na stranu tvojih
Bolan, Reprezentacija Hrvatske je reprezentacija svih Hrvata na kugli zemaljskoj, bilo da su u Bosni,Hercegovini,Njemačkoj,Argentini itd. Isto tako je Turska rep. reprezentacija svih Turaka bilo da su u Njemačkoj,Austriji,Americi itd. No to nije reprezentacija Bošnjaka iz BiH. O čemu baljezgaš kad pojma nemaš?I pobogu..... Kako nismo povijesno vezani kad je moj i tvoj kralj Tomislav okrunjen pna Duvanjskom polju u Hercegovini? Samo ti taj primjer navodim... Čuj strana reprezentacija...majkoooooooo milaaaaaaa šta čitam...
Old 21-06-2008, 19:02   #13586

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Upleo sam se i previse u ovu raspravu, a nisam nikako htio, posto nisam kompetentan. Ovo je milan forum, stoga se povlacima, ispricavam se ako sam sto pogresno rekao ili koga uvrijedio. Probat cu naucit nesto vise o povijesti i teritoraijalnim prostorima Hrvata i hrvatskih reprezenatativaca te tko se smije zvat navijacim hrvatske reprezenatcije, a tko samo simpatizerom. Hvala milanista, ti se meni odma 'ne gadis' ako imamo suprotno misljenje.
Old 21-06-2008, 19:05   #13587

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Upleo sam se i previse u ovu raspravu, a nisam nikako htio, posto nisam kompetentan. Ovo je milan forum, stoga se povlacima, ispricavam se ako sam sto pogresno rekao ili koga uvrijedio. Probat cu naucit nesto vise o povijesti i teritoraijalnim prostorima Hrvata i hrvatskih reprezenatativaca te tko se smije zvat navijacim hrvatske reprezenatcije, a tko samo simpatizerom. Hvala milanista, ti se meni odma 'ne gadis' ako imamo suprotno misljenje.
Jebi ga dosta mi ovih ovamo još kad me i moj tlači onda poludim...
Svi nas jebu u zdrav mozak...mater im.
Old 21-06-2008, 19:07   #13588

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post

Ono što mi ne ide u glavu, kako neko, ko je rođen ovdje, čiji je djedovog djeda djed rođen i odrastao ovdje, koga je ova napaćena zemlja hranila i uzgajala, može mrziti ovu zemlju i slaviti i veličati drugu s kojom nema nikakvih veza, sem po vjeri (kao što onda ima veze i sa pola Evrope) otvoreno da kažem Bosanski katolici ili ti ga Hrvati kak sami sebe zovu, u redu za one koji imaju porodične veze s Hrvatima iz Hrvatske, to je druga priča...
I isto šta mi ne ide u glavu, kako nekoga ko te je pokorio, uzeo ti ne zavisnost, pokrao te i na kraju za bijedne pare prodao (Turska) možeš smatrati svojim bratom i kititi se njegovim zastavama, šalovima (ovo govorim za Bosanske muslimane)...

U biti, ovo je ono sto sam ja htio reci i sto meni nije jasno, milanista mostar...
Old 21-06-2008, 19:10   #13589

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Jebi ga dosta mi ovih ovamo još kad me i moj tlači onda poludim...
Svi nas jebu u zdrav mozak...mater im.
Ali opet, ja ne znam kakve ti konstantne probleme imas u vezi ovih ili onih i na koji te to nacin mrki, ja ili netko treci iz hrvatske na ovom forumu tlacimo...
Old 21-06-2008, 19:15   #13590

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
U biti, ovo je ono sto sam ja htio reci i sto meni nije jasno, milanista mostar...
Zar si ti toliko naivan il se praviš da stvarno nemaš pojma ni o čemu? Jer ti ne znaš ništa o povijesti hrvata uopće? Jer ti stvarno ne znaš da ovdje svi hrvati iz Hercegovine žele da se pripoje Hrvatskoj jer su nekad bili dio nje? zar ti ne znaš da je prije nekih 500-tinjak godina Bosna imala isti značaj za Hrvatsku kao i Slavonija,Dalmacija itd.? Jesi ti svijestan da je kroz povijest više veze s Hrvatskom imala Bosna i Hercegovina nego jedna Istra? Čovječe,znaš ti išta? Znaš ti koliko ja imam rodbine u Slavoniji,Zagrebu,Imotskoj krajini? Pa voditeljica dnevnika na Novoj TV,Marija Miholjek je meni rodica...
Ne mogu vjerovat. Majke ti iz kojeg grada si ti,baš me zanima?

Last edited by milanista mosta; 21-06-2008 at 19:18.

Tags
balkan

Posting Rules