![]() |
|
|
#1381 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1382 |
|
Registered User
![]() |
Jos jedna tekma gdje sam (zbog gluposti obrane) morao strijepiti i gubiti zivce do '93 minute! Nakon odlicnog prvog poluvremena u kojem smo gazili Parmu (Didina velika i neshvatljiva pogreska je kao razbudila igrace koji su poceli igrati ko ludi) iznervirao me nacin na koji su igraci Milana poceli igrati u drugom poluvremenu, bez volje, bez zara, nije ni cudo da su onda poceli problemi. Glavno da smo dobili ali ako budemo tako nastavli nece biti dobro!
Dobra vijest i sta se tice navijaca: pojavili su se Guerrieri ultras i neka druga nova skupina Bad Boys. To ce dobro doci Milanu kad mu bode potrebna maksimalna podska sa tribina
|
|
|
#1383 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
drago mi je zbog dobre igre shevcenka i ruia,seedorf i segio,kao sto je vec neko rekao vec,u vecini slucajeva su bili ocajni po onom lijevom boku kaka je bio ok zao mi je i ambra koji kad je usao nije imao svoje mjesto ali i onih par puto sto je primio loptu dokazao je da je mnogo bolji od nekih koji igraju cijelu utakmicu simic je bio osrednji,nesta dobar,gattuso onako,imao je par ispada e sad dida,citavu polusezonu je los,nije nama odbrana slaba koliko on ne brani kao prosle godine,prosle godine bi primili 1 a ove godine smo primili 3 na ovakvoj utakmici,ali jbg,osario je covjek vise |
|
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma kaladze je igro sinoc beze , kad smo primili prvi go on je bio krivas sto je uposte napravio korner primi lotpu i ode mu u korner
jbg , ajd sad ambro bolji od nekih sto su igrali citavu utakmicu sta hoces serghino i seedorf imali su oni dosta posla jer vecina akcija je ishal preko jih tj,lijeve strane a rijetko preko desne jer gattuso i simoic nisu ofanzivni igraci , sergino imo prolaza dobrih pravo ,nemojte djaba pricat , au a onaj go Gilla extra kako mu samo sheva doda majstorski svaka mu cast.
|
|
|
|
#1385 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
Pozdrav ljudi! Za utakmicu cu samo rec, da mi samo sami sebe mozemo dobit. Mislim da sam tim sve rekao. Za transfere izgleda da Vieri prelazi u Monaco, a da ce doci Amoroso koji je sad u Sao Paolo, sjecate ga se mozda dok je igrao u Dortmund. AS13 - Guerrieri Ultras i Leoni della Sud su nove grupe koje su nastale od nekih clanova iz bivse FDL. Nisam siguran kako se zovu vodje tako da ih necu sad spominjat ali imas od tome na Tifonet. Za Bad Boys ne znam ko su. Pozdrav za kolegu iz Podgorice ambro_forever! Tolko od mene za sad
|
|
|
|
#1386 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma nama netreba niko u napadu... imamo ovu trojicu (Vieri u Monacu),
dati sansu nekom od juniora do ljeta.. Nama treba ODBRANA ,to Ponavvljam i PONAVLJACU... Dida je u losoj formi,nadam se da ce i on izaci iz krize,vec pola godine je los... Ja nikako ne mogu da shvatim da se nasi igracu jednostavno pocnu zajebavati pri vodstvu a kad fasujemo gol ko nesto se razbude,,Sinoc smo imali srece ali nece je biti uvijek... Sta da je Parma dala gol u 93 min ,tada vise nema vremena za ozbiljnost nego gubis bodove...Parma koja je jako losa ove sezone NAS MUČI na San Siru... UŽAS... Koliku MRŽNJU osjecam prema Galianiu necu niti spominjat... Bitno je da je on neki predsjednik Lige, a NAS ko je*e... Nikad jadnioji nismo bili a iMAMO DOBRE IGRACE... juve kad igra svih 90 min je stroga disciplina u ekipi, ko u vojsci a nasi sminkeri ko primadone na terenu... Ambrosinija necu komentirati tek je se oporavio,Kaladzea sam komentirao već... SAMO SE NADAM BOLJEM... PS: SINOC MI SAMO AC MILAN OSTAO NA KLADIONICI ,za 105 eura , normalno 1 igrao a strepio ko posljednja pi*ka do kraja tekme... Ma smorio sam se vise pisu ci... POZDRAV... |
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Vidjeli ste ko je dao gol. Kaka
, Gila , i Sheva (nije ni on loš, ali je prestar za mene).Umalo da zaboravim. Nisam ja iz Zenice već iz jednog manjeg gradića, Zavidovića |
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Registered User
![]() |
Svim Muslimanima želim
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN... |
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Registered User
![]() |
Ma nema veze kako god Bosanka si pa ili iz Zenice ili iz Zavidivića...
![]() |
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
I ja se pridrzujem cestitkam , BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
iz zavdivoica jel , koja si skola ti =???
|
|
|
|
#1391 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da malo prokomentiram onu sramotu od jučer navečer....
1. Carlo Ancelotti, ponavljam po stoti put, nema blage veze s nogometom i nema NIKAKAV autoritet, ekipa nema disciplinu, ne zna mijenjati na vrijeme i kako treba, ne zna rotirati, inzistira na dovođenju krivih igrača ili dopusti da mu dovedu igrače koje on ne želi u ekipi, postavlja ekipu kojoj na desnoj strani igraju Gattuso i Simic( dovoljno rečeno), itd.... on je sramotan i upravo zato ga je Juva napucao nakon jedne sezone. Jučer nakon što je Parma zabila za 4-3 mi smo se panično branili bez ikakvog plana, rasporeda u sredini, u obrani...sramota. 2. OBRANA i VEZNI ( defanzivni ) igrači - milan očigledno vise ne može računati na Cafua, ali iz nekog razloga ne želi dovesti poštenog desnog beka za našu desnu stranu koja je konstantno hendikepirana zbog igranja Gattusa. Očigledno je da nam fali klasni desni bek. Šimić je OČAJAN, i znam da se sada neki neče složiti ali taj čovjek igra potpuno alibi nogomet. Bez protrčavanja ( što je jučer bilo vrlo poželjno u nekoliko navrata), bez kvalitete u obrani, vrača loptu iz prve prvom do sebe samo da se riješi lopte. Ovakav bek nema mjesta u Milanu. A da vam bude malo jasnije - Dario Šimić je STOPER!!! kao i STam, to što Ancelotti to ne vidi i što galliani inzistira na neaktivnosti Milana na transfer tržištu, to je druga stvar. Za ovu sezonu Nesta,Maldini i Stam mogu sasvim kvalitetno odradit na mjestu stopera, ne tebaju nam novi do ljeta. Kaladze je vrlo loš na bilo kojoj poziciji i to je vidljivo svima koji se malo razumiju u obranu, pa taj čovjek je direktno kriv za svaki drugi gol. O Serginhovoj igri u obrani da i ne pričam - užas! Centaršutevi jučer - ocjena 2.5 od 10. Jankulovsky izgleda nije spreman, ali nikada i neće biti ako ne odigra par utakmica u prvoj postavi. Seedorf je dobar samo kada ima loptu, a i tu malo šteka jer ga pirlo ne prati, a gattusu se ne isplati dodavati lopta uopće. U obrani Seedorf igra vrlo loše, bez pokrivanja na vrijeme, igrači mu u duelu bježe stalno ( kao i pirlu ). To je veliki problem, ne stoperi i golman, sve to počinje u veznom redu. Nama samo treba jedan desni bek ( bonera , oddo ) i mi smo ok. Ali u vezi nagodinu mora bit promjena, i to umjesto seedorfa jednog super čvrstog igrača. Ako je Juve mogao dovest Vieiru . zašto mi ne bismo mogli Joaquima ili Garrarda?? 3. Carlo odlazi! 4. Galliani, sredi se i počni rqdit za klub a ne za juve. |
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
i ja cestitam Bajram svim muslimanima
ako ne smenimo nesto u odbrani loso ni se pise, bar da uzmemo Oddoa sad u januari ali nisto. Vieri je otisao fala bogu, bas me interesuje kogo ce da uzmemo umesto njega prica se Bojinov ili Amoruso samo da ne bude ovaj vtori njegovo vreme je zavrseno ali Bojinov je vrlo dobar igrac i mlad, ali ne bi me cudilo da uzmemo Amorusa zasto znate mi stalno kupujemo igrace 30+
|
|
|
#1394 |
|
Registered User
![]() |
Ja bi bas volio da dodje Amoroso. Onda bi jos mijenjao Gilardina za Elbera i Kaku za Di Cania tako da mozemo konacno otvoriti crvenocrni centar za zbrinjavanje starih i nemocnih osoba
![]()
|
|
|
#1395 |
|
Registered User
![]() |
AS13 u jednom sam trenutku pomislila da si ozbiljan to za Kaku i Gilu.
![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|