![]() |
|
|
#14101 |
|
Registered User
Fave Players: Inzaghi
![]() |
ja sam srbin...znam da mnogi(da nekazem niko)sa balkana nevole srbe...ali cast mi je da budem ovde sa vama...
|
|
|
#14102 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14103 |
|
Registered User
Fave Players: Ronaldinho
![]() |
Ma decko je mnogo emotivan
![]() Nego,ako se registruje jos clanova na nas forum http://acmilan-serbia.forumotion.net/forum.htm mozemo ga preimenovati u ACMilan-Balkan!!! |
|
|
|
|
|
#14104 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
"Ako nam date malo teritorije, preimenovat ćemo Srbiju u Jugoslaviju" ![]() Šalim se ba samo.... ...ev mene da vidim šta ima na tom forumu....![]() Bez počinjanja o ovakvim temama (šale su Ok, ak su umijesne )...ovdje navijamo za Milan....i komentarišemo o njemu....osim ako je u toku nešto na svijetsoj sportskoj sceni, kao sad npr. Olimpijada .....ajd pozzzzzzzzzzzzz ![]()
|
|
|
|
|
#14105 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]() i opravdavaš se od nečega, što ti niko nije nabio na nos,niti te optužio po nečemu...... a imat ćeš ovdje jednog dobrog prijatelja (milanista_mosta)...mislim da će te se lijepo slagati.... ![]() ![]() hehe.... ![]() i da, još nešto.....nadam se da sam ti ja dao zadnji komentar..jer ako još neko prokomentariše...ode sve u PM( nije Privat Mesage nego **** ********) ![]() et imate pozdrav od mene...a sad idem na Dubiozu ( ima da budem ![]() )FORZA MILAN
|
|
|
|
|
#14106 |
|
Registered User
![]() |
Aj regaj se i videces da nisi pogresio.vazi i za ostale.mogli bi da napravimo jedan bas dobar forum.trebaju nem neki ljudi sa znanjem i idejama(nije da ih mi nemamo)
a sto se tice promene adrese,bilo bi glupo da stoji acmilan-serbia,ako vec ima puno korisnika i iz drugih drzava Last edited by Silja; 08-08-2008 at 13:00. |
|
|
|
|
|
#14107 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
haha Definitivno ce se najbolje slagat sa milanistom mosta ha ha ha Joj lud si sruze ...
Evo poveo je Ancelotti ove Urugvajce na tekmu protiv Man Citya, jedan je napadac jedan veznjak da bog da da bude nesto od njih vidjet cemo. Sutra Dida brani to mu je zadnja sansa da dokaze da je vratio formu u suprotnom je drugi vratar a Abiatti je 1, jer tesko da se moze isprovaljivat kao Kalac protiv Chelsia... ps: Dobro dosli novi clanovi. Nacionalnost nije bitna
|
|
|
#14108 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma druze vjeruj mi da ne moze biti bolji forum od ovog. Ovdje nas ima jako puno i takodje vecina nas dobro poznaje fudbal ( ima i izuzetaka
) zato vam preporucujem da se sto vise druzite sa nama . Vidjet cete kad krene sezona kako je ovdje zivo i ludo i ima jako dobrih postova, sad su ipak godisnji odm pa nije tako gust promet na forumu... pozz
|
|
|
#14109 |
|
Registered User
![]() |
tnx...nista nije bitno dok god si crno-crveni.....
p.s. posetite forum.... |
|
|
|
|
|
#14110 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Za sve zaljubljenike u OI http://en.beijing2008.cn/
![]()
|
|
|
#14111 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
dobro dosao.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14112 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Evo i ja pozdravljam nove...
Bio sam na jadranu pa me nema nekoliko dana,ali sada sam tu... Veceras tekma protiv M.Cytia...Nema opet napadaca,osim paloschia,nema ni Kake,ni Kaladzea...VAljda nece biti blamaza kao protiv chelsea...
|
|
|
#14113 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
da neznas slucajno imali negde prenos nemogu nigde da nadjem..
|
|
|
|
|
#14114 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Danas nam nedostaju: Dinho, Pato, Kaka', Kaladze, Nesta, Boriello, Pippo.
Braniti ce Dida nakon dugog vremena, i on ce dobiti šansu, ali mislim da nam je br.1 golman ipak Abbiatti, i to s pravom. Zaigrati ce i ova dvojica Urugvajaca, Carlo kaže da je zadovoljan s njima. Što se tiče ozljeda KAka' ima upalu tetive i ne zna se kada ce biti spreman, a Nesta problem s leđima i također se na zna kada ce biti fit. Svi se nadaju da nece previše dugo izbivati, mozda prvih par kola. Pippo bi se trebao vratiti protiv Juveta na Berlusconi kupu, a Boriello propustiti 5-6 prvih utakmica. Kaladze ce biti ok za početak sezone. Mercato: Ivanovic je tražio da ga puste u MIlan. Milan bi platio 2mln za posudbu s mogućnošću otkupa ako zadovolji. Ja ga nisam previše gledao, pa bih molio ljude iz Srbije da nam ga malo opišu pobliže. Hvala. Znam da je bio jedan od najboljih igrača na EURO U21 kada je Srbija igrala finale. ------------------------------------------------------------------------ Inače Pato i Dinho su protiv Belgije bili OČAJNI. Dinho potpuno nespreman i trebat će mu par mjeseci da se vrati u donekle pristojno stanje, a Pato igra kao dijete još uvijek. Još su 3 tjedna do sezone, valjda ce uhvatiti malo bolju spremu. gledao sam Italiju i onaj mali Giovinco je BOMBA od igrača, strašan je. Dans je City u 18.15, gledajte. Živili!
Last edited by mrki; 09-08-2008 at 04:55. |
|
|
|
|
|
#14115 |
|
Registered User
![]() |
Bane Ivanović želi u Milan
Fudbalski reprezentativac Srbije Branislav Ivanović zatražio je od uprave Čelsija da mu dozvoli prelazak u Milan. Prema pisanju italijanskog lista "Gazeta delo Sport", predstavnici Milana u petak su u Londonu razgovarali sa Ivanovićem, posle čega je srpski fudbaler zatražio dozvolu od čelnika Čelsija i trenera Luisa Felipa Skolarija da razmotre opciju njegovog prelaska u Milan. Ivanoviću su, navodno, predstavnici Čelsija, posle tog sastanka rekli da će konačnu odluku o njegovom transferu doneti izvršni direktor Piter Kenjon u ponedaljak. Pored Milana, za Ivanovića se interesovao još jedan italijanski klub Juventus. Srpski fudbaler u Čelsi je došao u januaru 2008. godine za sumu od 13 miliona evra, ali još uvek nije debitovao za taj klub na zvaničnoj utakmici. mislim da bi bio dobar potez...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|