![]() |
|
|
#14536 |
|
Registered User
![]() |
pa članke na wikipediji moze pisat bilo tko, pola onih članaka na wikipediji nije tocna, evo, mozda si baš ti napisao taj članak..... da je to napisano na npr sluzbenoj stranici Brescie i Milana (LOOOL) onda bi to bio nekakav dokaz, ....
|
|
|
|
|
|
#14537 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Uh sto se ovdje zaostrilo...
Joj ja ne bi trazi dokaz vala da mi ga tata trazi ali svaka cast pa si "dokazao". Ja samo mogu reci da kada sam Pirla gledao igrao je ovo sto i u Milanu i to upravo u Breši . To sam vec i napisao u ranijem postu ali nisam znao koji je trener tada vodio Bresu. Eto dragi moji nadam se da ce sa ovim i svadje prestati a nikom nije u cilju da odlazimo sa MilanManie prema tome ovako je bolje... Sta nas ima mašalaaaa... ![]()
|
|
|
#14538 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
My master thinks we are winning this war !
P.S. ovo zna ko je igrao Stronghold ![]() dajte ba ljudi koji vam je kurac... nemojte mrkija napadat, jer je čovjek pisao na ovom forumu prije nego što ste se rodili ![]() pogotovo geoffa i klanfu da mi ne dirate , jel jasno ![]() ajmo ba svi : FORZA MILAN
|
|
|
|
#14539 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a plus sto mrki kaze sa moggijevim junetom biti 8 i henriya staviti na krilo pa zato moras biti bas "GENIJE"!!! |
|
|
|
|
|
|
#14540 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#14541 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Majko mila oko čega se vi svađate
![]() Hajmo sada početi raspravu ko je imao najveći uticaj na Pirla tokom njegovih prvih fudbalskih koraka... Ja tvrdim da je to bio njegov tetak..... Budite mi sretni i debeli!
|
|
|
#14542 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Milan bez potpore navijača
Nakon nasilja i problema koje su proteklog vikenda uzrokovali navijači Napolija na putu u Rim i u samom gradu prije i nakon utakmice prvog kola Serie A, talijanska komisija za analizu sigurnosti sportskih događaja donijela je odluku kojom se navijačima Milana i Fiorentine zabranjuje odlazak na gostujuće utakmice protiv Genoe, odnosno Napolija, koje se igraju u okviru drugog kola Serie A. Susreti Genoe i Milana već se godinama proglašavaju utakmicama visokog rizika, nakon što je prije njihove međusobne utakmice 1995. godine ubijen navijač Genoe Vincenzo Spagnolo, tako da ova zabrana i nije veliko iznenađenje za poznavatelje prilika u talijanskom nogometu, dok bi se zbog nedavnog divljanja navijača Napolija ta utakmica mogla čak odigrati i bez prisustva domaćih navijača, a ne samo gostujućih.
|
|
|
#14543 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ja samo znam da je Pirlo dosao u Milan iz Intera,a da je u Interu igrao ofanzivnog veznog i to veoma lose...Takodje znam da je Pirlo rekao da je zahvalan Ancelotiju sto ga je prekomandovao na zadnjeg veznog...A sad da li je on to prvi uradio neznam,a nije ni bitno,bitno je da je napravio najboljeg igraca na svijetu KAKU,i da je od jednog nepoznatog Gatussa napravio masinu,da je vratio Ambra u zivot i da je sa smjesnim timom(osim Kake)osvojio L.P.Dajte ba,pa nije to slucajno...
Al svakom istekne vjek trajanja u jednom klubu,pa mislim da je tako i u Milanu vrijeme za promjene,ali nikako za Rajkarda koji je cak i za Carlita smjesan trener...Nama treba Spaleti,Lipi,ili neko ko ima veliki autoritet u Milanu,samo takvi treneri mogu da vode Milan.. Sjetite se Terima,koji je vrhunski strucnjak i trener,a nije se u Milanu zadrzao ni toliko da moze kafu normalno popiti..To je taj Autoritet... P.S.Murinjo je cuka trener...Nabijem ga prepotentnog..i njega i moratija..
|
|
|
#14544 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Galiani ga povikao Anceloti na iten sostanok posle sokantnio poraz od Bologna
i mu postavi ultimatum ili rezultati ili ccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooosssssssssss ANCELOTI![]() P.S.Man.siti sprema mega bid za KAKA ovie ne sa tacni |
|
|
|
|
|
#14545 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Po meni iduci strateg na klupi Milana ce biti Talijan Spaletti,Prandelli ili onaj coach Udinesea koga jako simpatisem! |
|
|
|
|
|
|
#14546 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne možeš biti van rasprave kad je rasprava okončana Pirlovim citatom u kojemu on kaže kako ga je tamo stavio Mazzarri, jebiga. Ali evo, nudim ruku mira u ime toga što smo rossoneri. Nadam se da prihvaćaš.
Spalletti da, Prandelli DA ( jer je najbolji mladi trener u Italiji, bolji od Spalettia ), a onaj iz Udinesea i Rijkaard nisu ta klasa. Ali Prandellia bih prihvatio 300%!
|
|
|
|
#14547 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ajmo ostavit po strani nekakvu njegovu bahatost i prepotenciju i to malo sagledati objektivnije, kako neki vole gledat i ancelottijeve uspjehe. Taj moruinho je osvojio ligu prvaka s PORTOM. Stvorio je igrace za koje do tada nitko nije cuo (paulo ferreira, nuno valente, costinha,carvalho, maniche, deco), neovisno o tome kako su se njihove karijere dalje razvijele, ti su igraci u portu igrali ko svicarski sat. nakon toga dolazi u englesku i posprda se sa velicinama kakve su ferguson ili wenger, pa i benitez. Trebalo je i one zvijezde u chelseu poslozit pa da suvereno pregaze uigrane ekipe arsenala,liverpoola ili man.utd.a Lako je sada bit pametan i rec da sta je to problem onakvu ekipu chelsea odvesti do prvaka engleske. pa kad bi to bila i istina, on je osvojio kup uefe i ligu prvaka s Portom i naoravio karijer desetorici igraca, koji su svi, osim deca i carvalha, potpuno zakazali nakon njegova odlaska iz kluba. Meni se on isto gadi, posebno sad kad je trener merde, ali je on vrhunski trener, sigurno bolji od ancelottia. |
|
|
|
|
|
|
#14548 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Joj ljudi jete li vidjeli ovu vest a ovaj crazy seik hoce da nam uzme Kaki ja mislim da ce kaka izabrati srce a ne pare jer vec ih ima vise nego sta ih treba
Kaka Next For Dr Sulaiman? Manchester City’s new owner Dr Sulaiman Al-Fahim is planning a mega-money bid for Milan superstar Kaka next summer, according to the Daily Telegraph. Al-Fahim this week sensationally captured Robinho, and he plans to keep bringing the world's best players to Eastlands. |
|
|
|
|
|
#14549 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Pato,
![]() |
Joj ljudi jete li vidjeli ovu vest a ovaj crazy seik hoce da nam uzme Kaki ja mislim da ce kaka izabrati srce a ne pare jer vec ih ima vise nego sta ih treba
Kaka Next For Dr Sulaiman? Manchester City’s new owner Dr Sulaiman Al-Fahim is planning a mega-money bid for Milan superstar Kaka next summer, according to the Daily Telegraph. Al-Fahim this week sensationally captured Robinho, and he plans to keep bringing the world's best players to Eastlands. |
|
|
|
|
|
#14550 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ne mogu a da se ne ubacim, to sto je Karlo uradio, uradio je, igrali smo, osvajali smo imali smo strasnu taktiku, svi koji su se branili primali su 5 komada, oni koi bi se otvorili jos vise,ali to je vreme proslo, svi su nas naucili, svi znaju Karlovu taktiku, i svi nam sad lagano i bez puno napora mogu otkinuti bod, pa sto ne i tri.
Nije da je Karlo kako sto kaze alberto sa smesnom ekipom ovoijo LP, on je i tada a i zadnje dve godine imao ekipu, imao je igrace, ali mu je taktika bila pogresna. Momak je koristio istu taktiku koju je pre bio namenio za druge igrace. Pa decko imas nove razlicite pozicije, zbog njega se Gorky nije mogo snaci u Milanu, zbog njega je taj momak sad na pozajmici u Bordu i tamo razvaljuje. Prosle dve godine, na svake utakmice mi smo bili i bolji i imali smo igru, a na svakoj smo gubili po bod, tri. Znaci da nesto nije valjalo, a to Karlo nije mogao da primeti. Nemoras igrati fudbal za da bi to mogao primetiti, nesto se tada moralo menjati, a nije i sad nam se to vraca jos u prvoj utakmici. Karlo izveo protih Bolonje najace igrace koje sum mu bile na raspolaganju, i opet ista greska, ista formacija, ista taktika, igra koa i obicno strasno dobra, mi razvaljujemo, mi imamo posed lopte, ali na kraju drugi se raduju i mi smo opet ljuti. Dugo sam gledao highlightse Milan - Bologna, pa sam resio da se potsetim na neke stare utakmice, pa gleadao onda PSV - Milan 3 - 1, La Coruna - Milan 4 - 0, Finale u Istambulu gde svi znamo sta se desilo, i primetio sam jedno. Na sve utakmice ucinjena je ista greska, i isti je razlog naseg poraza, POGRESNA TAKTIKA. I na kraju, zakljucio sam, letos smo imali neverovatan transer mercato, kupili smo strava igrace, u nasem timu igraju troje koje nose tituli najbolji igrac sveta, i da je sve to odlicno super, AL dok nam je Karlo na klupi, dok ovaj isti Karlo, produzava igrati igru koju igra vec 9 godina, mi u narednih 10 sa bilo kojim igracime necemo osvoiti Scudetto. I opet ce mo pricati, nemamo igraca nemamo ovo, nemamo ono, kriva je uprava, tacno kriva je uprava sto ga letos ni su smenili, pa sad jos posle prve sede i objasnjavaju, kako ako Karlo ne osvoi naslov leti, pa covece od 2003 nije osvojio naslov, jebe nas neka Bologna, za koju i sam treber kaze da su imali naverovatnu srecu, nadao sam se na se prosle dve sezone nece ponoviti i da vise nikad necu pisati protiv Karla, ali eto opet jovo nanovo, a to mi se ne svigja. Na kraj, sa ovom ekipom koju imamo na raspolaganju, ja bi uzeo i Rajkarda (iako ga ne postujem) samo da ne vidim ovog Karla na klupi Milana. Karlo ili menjaj taktiku ili idi pusti nekog drugog ko ce to da uradi.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|