![]() |
|
|
#14551 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Naravno @pece4ever lose takticki postavljene tekme,dakako to stoji ali mene bas zanima koji je to psiholoski sklop da spominje ono najgore!!One jako lose odigrane i vodjene utakmice,taj Ancelotti je 2 puta Man Utd izbacio,3 puta Bayern pa stvarno budite nekad realni samo to trazim on nije nista specijalno ali je jos trener naseg voljenog kluba sto trazi postovanja,barem malo!!
Kako se pise dan mu je ultimatum,vidjecmo dal ima moci da to ispostuje ako ne hvala mu i adio.. |
|
|
|
|
|
#14552 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ja sam pre par meseca reko da necu da pisem protiv Karla, i slazem se stobom ne samo za te dve utakmice protiv Bayerna i Mancestera nego i za druge, nego hocu da kazem, njegovo vreme u Milanu je proslo, prosle sezone falili mu igraci pa je morao igrati "kao tu taktiku", evo ove godine novi igraci, izbor veliki, koi je cilj onda da se igra ona ista igra ista taktika koja nam ni je donela uspeh.
Uopste ne kazem da cu zaboraviti sta je Karlo uradio za nas, jedino zelim da momak promeni nacin igre, eve nisam za da ga smene, nego hocu da vidim nesto novo, neki drugi Milan, a ne Milan sa novih clanova a ista taktika. To je to sto zelim reci, ili menjaj taktiku ili odlazi. Prihvatio bi i najloseg trenera, samo kad bih znao de necu vise nikad gledati ovu strasno losu taktiku. Jebote, igras pravis 30 - 40 sanse, imas posed lopte 70% a gubus, pa to nema nigde. To nema ni u Beogradu.
|
|
|
|
#14553 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Kaka se napokon vratio punim treninzima!
Milanov Brazilac Kaka, koji je prošle sezone imao velikih problema s ozljedom koljena, bit će spreman za gostovanje kod Genoe za deset dana u drugom kolu Serije A... Milan je prošle sezone talijansko prvenstvo završio na petom mjestu, što nije bilo dovoljno čak niti za plasman u Ligu prvaka. ''Rossoneri'' su loše započeli i novu sezonu, porazom na San Siru u 1. kolu protiv Bologne s 2-1. Mnogi kao uzrok rezultatskih podbačaja navode ozljedu Kake, koji je u svibnju ove godine operirao koljeno i nije se stigao oporaviti za sam početak nove sezone. No, sada su problemi za najboljeg igrača svijeta prošle godine u Fifinom izboru napokon postali stvar prošlosti. Kaka se vratio punim treninzima, te bi trebao zaigrati u 2. kolu Serije A 14. rujna, kada će Milan gostovati kod Genoe, tvrdi nogometni portal Goal.com.
|
|
|
#14554 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovo što dnas čitam o Milanu u talijanskim medijima ne tragikomično, pa mi djelujemo kao amateri!!
Prošlo je MJESEC dana primprema, i prvo kolo lige, a sada Galliani i naš trener sazivaju sastanak u kojem je odlučeno da Milan mora protiv manjih klubova igrati sa 2 špice i Dinhom+Kakom.. Trebalo im je 40-ak dana da se tog sjete?? ili koji k...? Daj napadnite ko ljudi, stavi tog jebenog Kaladzea na lijevog beka kao prije ( jer jedino tu može manje šteta nanijeti, a trkački može odraditi. A Marek neka igra sam sa sobom jer od kada je u Milanu nije niti jednom centrirao za gol! Možda jednom eto...), Zambra desno, Flaminia i Rina na zadnje vezne, Pirla VIŠE NAPRIJED kao u Itzaliji i naprijed Ka-Pa-Ro. I to je to. Ili Seedorfa na SREDNJEG VEZNOG, što je igrao 80% karijere, a ako gospodin Clarence više ne želi trčati - ne mora. Ima tko će trčati. Ja nikada neću Seedorfu oprostiti ovo: on je u par navrata ( je samo jednom ) rekao da nama ne treba igrač kao što je Ronaldinho...e pa sad jebiga. Neka shvati to kako tko hoće i može. Kao i Pippo koji kaže da nam ne treba napadača više... Sve je to ok, al vi ste ljudi profesionalci, i igrajte ili nosite se.
|
|
|
|
#14555 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
sedorf je to rekao jer bi imao konkurenciju (sad je ima) da bi se mogao je****i,a ne trenirati(kao sto sada mora)!!!
PS.sad ce skola...necu tako cesto biti online |
|
|
|
|
|
#14556 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Ono sto je takticki jako bitno treba naci soluciju kako Pirla odmarati,Senderos je cesto spominjan samo neznam kad ce i koliko ce imati prilike da igra i skim bi bio idealan u paru!!Mnogo je dilema tu je ocigledno! Jos da dodam da je Galliani striktno rekao da 3 zlatne lopte moraju igrati a za 4 poziciju da se izbore Pipo ili Pato.. |
|
|
|
|
|
|
#14557 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Za tri kola u vrhu napada Milana ce igrati Borielo i Shewa.i ima da razvaljuju...
U vezi ce igrati Pirlo,Gatusso,Kaka,i Roni..Odbrana ce biti Zambrota,Nesta,KAladze i Janku.. Na golu Abiati,ako ga Dida neskine... I onda ce tek da se dere liga,jer Pato nemoze sa svojim godinama i mozgom(dobro je rekao dunga)biti prvi izbor Milana,a ni Pipo koji nemoze sastaviti 3 tekme zaredom da se ne povrijedi... Znaci idemo po Scudetooo....
|
|
|
#14558 |
|
Registered User
![]() |
Ma koja pojma od fudbala ima Dunga, Pato mora biti prvi izbor inace od njega nece biti nista bice drugi Gourcuff, decak sa potencijala bez sanse za napredak. Pato od sledece utakmice mora da startuje, a dali ke pored njega biti Sheva ili Pippo to nije vazno, vazno je da je mali sposoban igrati i davati golova i da se to mora iskoristi i pruziti mu i vise nego sto se moze.
|
|
|
|
#14559 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Neznam zasto bi Shewa igrao u prvom sastavu u bliže vrijeme,svi smo vidjeli u nedjelju da nema snage za potrčat,a bogami ni preciznosti tj. lucidnosti za dat gol što uopće nije čudno jer čovjek nije 2 godine odigrao 5 tekmi prema tome kad ga se već dovelo ima da se spremi ,a dotad nek čeka priliku na klupi!U svakom slučaju Pato mora biti prvi izbor i istrpit ga se koliko god se može,ako se Gilu onoliko trpilo i čekalo ne vidim razloga zašto ne bi ovog mladog veoma potencijalnog napadača!A što se tiče dragog mi Carletta suvišno mi je više trošit riječi na njega i koliko god on nije kriv za nedjeljne promašaje Pipa i Shewe lijepo je na Domenica Sportiva rekao jedan od sugovornika:''Je,Milan je igrao bolje nego prošle sezone,ali ja uopće ne vidim promjenu u taktici i igri,to je isti Milan od prošle sezone + Ronaldinho i Flamini koji su svojom individualnošću podigli razinu igre!Drugog pomaka nema!!!''
A to je ono što mrki,geoff,ja i još par stalno tvrdimo,Carletovo vrijeme je prošlo,predugo nema pomaka u igri i taktici,šta je napravio je napravio,moje mišljenje je da je mogao i više s tim igračima,ali sad je stvarno vrijeme za odlazak mada ja sumnjam da će otići prije kraja sezone jer to jednostavno nije Milanov stil i bojim se da je najveća greška ovog prijelaznog roka njegov ostanak!Ako se već dovelo toliko novih igrača morao se dovest i novi trener pa da krene novo Milanovo doba,a ovako samo mogu molit boga da Kaku,Ronija,Pirla,Flaminija zaobiđu ozlijede pa da nešto možda i osvojimo njihovim majstorijama! Pozdrav |
|
|
|
|
|
#14560 |
|
Registered User
![]() |
Ja neznam brate kako si ti to primetio od 45 min da Sheva nema snage i da uopste nije spreman da igra, alal ti vera kad mozes tako lako da procenis igraca.
Pa jesi li ti video kolko je Sheva otvorio igru kad je uso, to Pippo nemoze ni u snu da uradi.
|
|
|
|
#14561 |
|
Registered User
![]() |
A za Carla se potpuno slazem stobom, to je to, njegovo vreme u Milanu je vec odavno proslo.
|
|
|
|
#14562 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Sheva je šupak o o o o Sheva je šupak o o o o o . . .
Hahhahahah Ni ja mu ne bi odmah dao da igra od prve minute neka je zasluzi ![]()
|
|
|
#14563 |
|
Registered User
![]() |
Po meni, protiv manjih ekipa treba igrati jako ofanzivno da im se neda oci otvorit i to bi izgledalo ovako nekako :
_______________Abiatti________________ _____Bonera_____Senderos_____Kaladze__ _____Gattuso______Pirlo_______Flamini____ ________Kaka______________Ronaldinho___ _____________Pato____Inzaghi___________
|
|
|
#14564 |
|
Registered User
![]() |
Zasto ne probati ponekad i sa ovakvom taktikom pogotovo protiv manjih ekipa a namjerno sam postavio ovu trojicu u odbrani jer su brzi ako nam nedaj Boze sjevne kontra jer Puno brze ce reagovat oni nego Maldini kojeg sve vise stezu godine i on je sada jak samo u duelu a u šprintu sa mladjim klincima tesko da bi mogao. Sjetite se sta nam je radio Suazo kada je igrao za Cagliari... Bas bi volio ovakvu postavu protiv Đenove u sljedecem kolu, mislim da bi se oni slitali vec u svlacionici hahahahahahaha
Trazili bi od sudije da im dozvoli da nastupe sa 12 igraca jer ko ce pohvatat sve ove gore u napadu haha haha ahahahhahahahahahahah Pozzz
|
|
|
#14565 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma treba mijenjat ba .
ima ona izreka promjena je dobra pa makar i na gore al mislim da gore nemoze od ovog sto je sad .. treba mjenjat ,volio bih vidjet milan sa 3 napadaca ..
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|