08-07-2016, 03:48 PM
(08-07-2016, 12:34 PM)Sampinjon Wrote: O savremenom fudbalu znam toliko da znam da Galijani nema pojma o njemu. Za Baccu se valjalo pregovarati ,a ne ti njima Ramija ispod cene a oni tebi Baccu za otkupnu klauzulu. Takodje ,slucaj Kondogbia ,naburio se coveculjak dobro nije zvao plave slemove da intervenisu. Zamis' neko se usudio ponuditi igracu na kojeg je on bacio okce.
Oko Princeze Boe je poenta njen "drugi silazak medju smrtnike" ,ne prvi. Cemu vracati istrosenu saragu nepotrebnu nijednom klubu? U vezi Juzne Amerike ,onda je postojala razvijena mreza skauta koji su tamo imali razne veze vezice i slicno. Kaku nije otkrio Galijani ,vec Leonardo ,kojeg su ovi genijalci iz uprave kasnije pokusali da konvertuju u trenera i toliko se ogresili o coveka da je ovaj na kraju od muke zavrsio u Merdi. Sad kad su svi ti ljudi razjureni lepo se vidi Galijanijevo umece skautiranja.
O savremenom fudbalu vjerovatno mislis da nesto znas pošto ga eto brate gledaš na areni SK ili ko zna kakvim linkovima kao i svi mi. Naravno ti si jedan od onih nepravedno zapostavljenih znalaca sa brdovitog Balkanakoje samo nesreća spriječava da rasplamsa neviđeni talenat i oko koje posjetuduje samo nekolicina odbranih na ovoj planeti.
Oprošlosti Milana izgleda da nemaš pojma. Znači prije Leonardovog "otkrića" Kake (mada to nema veze sa istinom) za Milan je igralo bar 6 fudbalera koji su klasa dvije iznad Kake. Tada je Leonardo vjerovatno šutao krpenjaču po favelama Sao Paula i tu vježbao svoje oko. Najveće dostignuće tog smeća je lakat glavu na svjetskom prvenstvu u Americi. Poslije Milana je pokušavao trenirati oko u Interu ali mu baš nije išlo, kao i trošiti šeikovu lovu u PSG gdje je redovno ispapljivan u grupnoj fazi ili ako dogura do 1/8 finala.