Milanezi s Balkana
O savremenom fudbalu znam toliko da znam da Galijani nema pojma o njemu. Za Baccu se valjalo pregovarati ,a ne ti njima Ramija ispod cene a oni tebi Baccu za otkupnu klauzulu. Takodje ,slucaj Kondogbia ,naburio se coveculjak dobro nije zvao plave slemove da intervenisu. Zamis' neko se usudio ponuditi igracu na kojeg je on bacio okce.
Oko Princeze Boe je poenta njen "drugi silazak medju smrtnike" ,ne prvi. Cemu vracati istrosenu saragu nepotrebnu nijednom klubu? U vezi Juzne Amerike ,onda je postojala razvijena mreza skauta koji su tamo imali razne veze vezice i slicno. Kaku nije otkrio Galijani ,vec Leonardo ,kojeg su ovi genijalci iz uprave kasnije pokusali da konvertuju u trenera i toliko se ogresili o coveka da je ovaj na kraju od muke zavrsio u Merdi. Sad kad su svi ti ljudi razjureni lepo se vidi Galijanijevo umece skautiranja.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Evo Kinezi su rekli da ce pare dati na zimu kad se dogovor zavrsi(negde oko 100 miliona) i jos 50 narednog leta. To nece biti nista preterano vise nego sto je Galijancica imala na raspolaganju prosle sezone. Nadamo se da ce dotle dobiti otkaz pa cete svi moci videti razliku izmedju prelaznog roka kad ga radi Galijani i kad ga radi neko drugi.
Reply
A jebeš ga nije sve u parama. Neka iznesu svoje planove, kakve će igrače tražiti, da li će vraćati legende u klub, ko će činiti upravu... Mi ne znamo ništa o novim vlasnicima.
Devilcool
Reply
Vidis da nece da kazu Big Grin Na slikanje sa Berluskonijem nije otisao taj glavni vec neki "zamenik" . Sve sto su rekli je da "hoce opet da naprave Milan velikim" i ovo za pare. Al' dobro ,tek su dosli ljudi ,cek da se raspakuju prvo ,tj da se dogovor zavrsi do kraja.
Reply
Ma meni je burazeru što ne znam ni ko su ti ljudi niti kako da otkrijem više o njima Big Grin
Devilcool
Reply
(08-07-2016, 12:34 PM)Sampinjon Wrote: O savremenom fudbalu znam toliko da znam da Galijani nema pojma o njemu. Za Baccu se valjalo pregovarati ,a ne ti njima Ramija ispod cene a oni tebi Baccu za otkupnu klauzulu. Takodje ,slucaj Kondogbia ,naburio se coveculjak dobro nije zvao plave slemove da intervenisu. Zamis' neko se usudio ponuditi igracu na kojeg je on bacio okce.
Oko Princeze Boe je poenta njen "drugi silazak medju smrtnike" ,ne prvi. Cemu vracati istrosenu saragu nepotrebnu nijednom klubu? U vezi Juzne Amerike ,onda je postojala razvijena mreza skauta koji su tamo imali razne veze vezice i slicno. Kaku nije otkrio Galijani ,vec Leonardo ,kojeg su ovi genijalci iz uprave kasnije pokusali da konvertuju u trenera i toliko se ogresili o coveka da je ovaj na kraju od muke zavrsio u Merdi. Sad kad su svi ti ljudi razjureni lepo se vidi Galijanijevo umece skautiranja.

O savremenom fudbalu vjerovatno mislis da nesto znas pošto ga eto brate gledaš na areni SK ili ko zna kakvim linkovima kao i svi mi. Naravno ti si jedan od onih nepravedno zapostavljenih znalaca sa brdovitog Balkanakoje samo nesreća spriječava da rasplamsa neviđeni talenat i oko koje posjetuduje samo nekolicina odbranih na ovoj planeti.
Oprošlosti Milana izgleda da nemaš pojma. Znači prije Leonardovog "otkrića" Kake (mada to nema veze sa istinom) za Milan je igralo bar 6 fudbalera koji su klasa dvije iznad Kake.  Tada je Leonardo vjerovatno šutao krpenjaču po favelama Sao Paula i tu vježbao svoje oko. Najveće dostignuće tog smeća je lakat  glavu na svjetskom prvenstvu u Americi. Poslije Milana je pokušavao trenirati oko u Interu ali mu baš nije išlo, kao i trošiti šeikovu lovu u PSG gdje je redovno ispapljivan u grupnoj fazi ili ako dogura do 1/8 finala.
Reply
Koliko god i kako da znam o savremenom fudbalu plasim se da znam vise od ljudi koji nam vode klub zadnjih godina. Ne zivim u iluzijama u kojima oni zive. Ovaj deo o "nesreci koja sprecava" - odlicno si rekao ,ali za Galijanija i njegove mega zvezde. On ih je ,boze moj ,nasao i doveo a samo ih je nesreca sprecila ( u vidu "lose odabranih" trenera ,pada cene nafte na vanzemaljskoj berzi u galaksiji Pegaz ili ko zna cega) da pokore Evropu . Na kraju krajeva ,te trenere je birala ista ta uprava koju toliko branis. Kako je moguce da oni naprave los izbor? Nesto tu ne stima. Sto se istorije tice ,da znas ista znao bi da nijednog igraca nije "otkrio" Galijani licno ,vec je uvek imao dobru mrezu skauta koja mu je slala "dojave" i onda je on isao (sa parama u dzepu) da ih dovede. Lako je dovoditi kad para imas. Budi faca pa pronadji i za sitne pare dovedi neku buducu zvezdu kad para nemas. Na muci se poznaju junaci. Za "strucnjaka" klase Galijani ne vidim u cemu je bio problem("zlobnici" bi rekli nestrucnost i nezanje)? Kaka i Leonardo su tu kao najsveziji primer ,mozes odabrati poimence koga hoces ,prica se u sustini ne menja. Elem ,kad je Galijani iz sujete i bolesne zelje za moci ,razjurio sve valjane saradnike i ostao da sam vuce sve konce ,klub je nacinio onaj poslednji korak preko ivice provalije. Kad su njegova "otkrica" tipa Birsa ,Konstant i slicni dokazali da su nedostojni i skromnih klubova poput Kjeva itd ,okrenuo se besomucnom dovodjenju "povratnika" - Govnoteli ,Princeza Boa itd...
A kao visnja na slagu torte dolazi izjava pedofila prepodobnog koji ladno tvrdi kako ce "uvesti Milan u dva finala LS u narednih 5 godina" Big Grin Koji je to stepen nepoznavanja modernog fudbala ?!
Razumem da ti je tesko jer se era tvojih glavesina konacno zavrsila i sledi nam svetlija buducnost. Straha pred njom nemaj. Za nekoliko godina smejaces se sam sebi sto si bio toliko zadojen strahom prema promenama i vezan za neke ljude ,relikte proslosti koji svojim delima nisu zasluzili takvu lojalnost .Ne od tebe nego od nikog.
Na kraju krajeva - i kada je pranje ruku posle upotrebe toaleta ili kupanje uvedeno kao higijenska mera sa ciljem poboljasanja javnog zdravlja bilo je onih koji su nastavili da gledaju u proslost i opiru se "novitetima". Vreme i rezultati su pokazali... Hocu reci ,govna su otisla ,vreme je da operemo ruke i nastavimo dalje.
Reply
http://www.gazzettaworld.com/news/serie-...resh_ce-cp

Zar ste sumnjali da ce Galijani dobiti posao u Djenovi? Tolko im je poklonio para i zaduzio ih da je red Big Grin
Reply
http://www.football-italia.net/88929/mil...-september

Izgleda da je kugi 12ti septembar zadnji dan u Milanu Big Grin
Reply
Evo izgkeda ode Bacca ipak u West Ham, a nama ce Gallijani za 15 min da dovuce Pavolettia. Prevedeno, sam ce sebi strpat jos 15 mil u kasu za slijedeci mercato, posto od septembra preuzima taj isti klub odakle dovlaci to sve smece. Al neka radi kad moze. Vidis da postoje pacijenti koji ga idalje dicu i poklanjaju mu se. Dvojac (Čelavi&Silvio) koji su nas unistili zadnji par godinama sa svojom nesposobnoscu da vode moderni mercato, idalje se velicaju i mole da ostanu. Sta kazete nesto 900 mil potroseni? Pa naravbo kad je u to vrijeme Kaka ili Shewa kostali po 15 milki. Evo danas za te pare dobijas Pavolettija. Pavolettiiii???? A igraci kao Kaka ili Shewa se prodaju po 80-100 miliona, a i Brazilci vise nisu ludi, pa im igraci sad kostaju minimum 18 miliona. I koga sad da dovedes kad nemas para? Nemas skaute koji su ti nasli mlade talente, nemas talenata u ekipi koje ces prodat, imas 3 najbitniji igraca u ekipi koji jedini nesto vrijede i koje mozes prodat. Zalosno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply