01-19-2018, 03:53 PM
(01-19-2018, 02:33 PM)huss Wrote: Cutrone je klasicni napadac, o cemu ti pricas o kakvim crnim driblinzima? Pa Inzaghi nikad u zivotu nikog nije prediblao, je li zbog toga bio loš igrač? Problem ovog malca Silve i jeste u tome sto hoce da dribla i ispada smijesan protiv i osrednjih stopera u Italiji.
daj bolan huss nemoj mi molim te poredit Pippa i Kurconea. Pippo je napadac za sve ove danasnje napadace. Pa sa Pippom se ni Lukaku ni Morata ne porede, a kamoli Kurcone. Pippo je bio jedan i ostao takav. Ovo sto Kurcone pokusava je sve samo nije napadac. Eto dajte mi jedan primjer gdje ste vi kod njega vidjeli karakteristike vrsnog napadaca? Prodor 0, gradenje 0, tehnika 0, pregled igre i gdje mora bit je slabo i potrebno je jos puno rada na tom polju. To je moje misljenje, znaci ja da se pitam stavio bi ga na klupu kao zamjenu Silvi, ali posto se ne pitam onda me ta tema i ne zanima. Samo mi smeta sto napadate Silvu a nije mu pruzena sansa da se pokaze sa najboljom ekipom. Zato Kalinic ima 1000 sansu nebi li jednu utakmicu pokazao da zna zabit gol i tako opravdao novi 1000 slijedeci sansi da zaigra u prvoj postavi. Jebes ti ovo, nije ovo za mene, samo se nerviram radi idiota.
Mislio sam ici u februaru u Udine a sad mi ne pada na pamet, ma nebi otisao cak i da mi plate da idem. Dok god mi ne pokazu da su promjenili mentalitet vodenja kluba ja ih ne gledao vise.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!