Milanezi s Balkana
Kalinic starta u nedelju. Ma sjajno, toliko o prici da se vjeruje u Silvu. Aj ti decko lagano u drugi klub, zablistaj, otidi u City Real ili Barcu za 140 mil € a mi cemo lagano da balimo i zalimo kako je to nekad bio nas igrac. Opet se ista prica ponavlja. Dok nasi mladi igraci sjede na klupi mjesto nji igraju starudije i papci koji nigde drugo i nemaju mjesta sem kod nas. A onda par godina kasnije ti malci koje smo mi prodali "jer nemaju pojma" bivaju trazeni od klubova koji su daleko ispred nas i to za cijene od 20 i vise miliona €. Nismo se mi nista promjenili od kako je otisao celavi, idalje ista govna se rade
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Sto je najgore tako ce i biti . Prodace ga u Everton ili Svonsi za 30tak miliona i onda ce ga ovi za godinu dve preprodati Sitiju za 140 Big Grin
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Pa upravo. okomili ste se na Silvu, a samo cu vas pitat kad je Silva imao onakvu 9rku iza sebe? Kurcone i Kalinic su uvijek igrali sami sa ekipom iza sebe, kad god bi Silva igrao morao je podrzavat jednog od ove dvojice. Kakav ba crni Kurcone, mali jest dobar, al on nema tehnike ni sekund. Pa takvi ima po cijelom Balkanu a kamoli Europi. Eto zadnja tekma, de mi navedite primjer gdje je on pobijedio i jedan duel? Kad god krene s loptom i protivnik ispred, on izgubi loptu. Znaci finte 0 poena. Tj on je igrac ala Van Nistelroj budi u petercu i pokusaj zabit gol, jer drugo ne znas. Kalinic nije ni jedno ni drugo, niti je brz, niti zna driblat, niti zna trcat, niti zna iskoristit sansu. Jedino sto zna jeste pripremit loptu igracu do sebe, al onda on nije za napada jer mi ne igramo sa dvojicom u napadu. E jedino Silva moze sve ovo sto ovoj dvojici fali. Em zna trcat, em driblat, em je brz, i da, on zna iskoristit sansu. Ali sad je pitanje: kad ce Silva iza sebe imati: Susa i Bonaventuru na krilima, Hakana da mu pripremi loptu, Kessiea koji zatvara sve nazad i Bigliu koji ce mu moci poslat prodornu loptu ala Pirlo? I naravno zadnja cetvroka koja cuva gol sigurnim da se ne mora igrat pod pritiskom. Kad? NIKAAAAD!!!
E pa zato vam i SIlva nema pojma, jer on kad igra oko njega je hrpa idiota i majmuna, koji ne znaju sami kako su uopce dospijeli na travnjaka. Borini samo trci gore dole, Montolivo posmatra tekmu, i Kalinic pokusava nesto, ili mjesto njega Kurcone kojeg nema ni na mapi da suraduje sa Silvom. E pa, nemoj te osudivat covjeka. Kad se ovakav sastav pruzi i Silvi u Serie A, e onda mozete oplest po njemu da nema pojma. Ali posto imamo idiota RInghia na klupi, ja to uopce ne ocekujem, vec cekam kad ce Silva otic negdje i biti prodat za velike pare, a mi ga lagano posmatrat sa sredine tabele gdje nam je i mjesto.
Reply
Cutrone je klasicni napadac, o cemu ti pricas o kakvim crnim driblinzima? Pa Inzaghi nikad u zivotu nikog nije prediblao, je li zbog toga bio loš igrač? Problem ovog malca Silve i jeste u tome sto hoce da dribla i ispada smijesan protiv i osrednjih stopera u Italiji.
Reply
(01-19-2018, 02:33 PM)huss Wrote: Cutrone je klasicni napadac, o cemu ti pricas o kakvim crnim driblinzima? Pa Inzaghi nikad u zivotu nikog nije prediblao, je li zbog toga bio loš igrač? Problem ovog malca Silve i jeste u tome sto hoce da dribla i ispada smijesan protiv i osrednjih stopera u Italiji.

daj bolan huss nemoj mi molim te poredit Pippa i Kurconea. Pippo je napadac za sve ove danasnje napadace. Pa sa Pippom se ni Lukaku ni Morata ne porede, a kamoli Kurcone. Pippo je bio jedan i ostao takav. Ovo sto Kurcone pokusava je sve samo nije napadac. Eto dajte mi jedan primjer gdje ste vi kod njega vidjeli karakteristike vrsnog napadaca? Prodor 0, gradenje 0, tehnika 0, pregled igre i gdje mora bit je slabo i potrebno je jos puno rada na tom polju. To je moje misljenje, znaci ja da se pitam stavio bi ga na klupu kao zamjenu Silvi, ali posto se ne pitam onda me ta tema i ne zanima. Samo mi smeta sto napadate Silvu a nije mu pruzena sansa da se pokaze sa najboljom ekipom. Zato Kalinic ima 1000 sansu nebi li jednu utakmicu pokazao da zna zabit gol i tako opravdao novi 1000 slijedeci sansi da zaigra u prvoj postavi. Jebes ti ovo, nije ovo za mene, samo se nerviram radi idiota.
Mislio sam ici u februaru u Udine a sad mi ne pada na pamet, ma nebi otisao cak i da mi plate da idem. Dok god mi ne pokazu da su promjenili mentalitet vodenja kluba ja ih ne gledao vise.
Reply
[Image: 26731602_10155086121001937_4390632658752...e=5AE45AFA]

U manje u 60 dana 13 utakmica...nadam se da su igraci zaista podigli fizicku spremu za ovako jak ritam...ovo nam je posljednji voz da nesto uradio od ove sezone
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Lepa prilika da vidimo gde smo u odnosu na konkurente tipa Lacio. Mnogo medjusobnih duela plus jednako zgusnut raspored. Da vidimo ko ce kome da kaze "E tako se to radi"...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Mamu ti jebem gladnu Gigio. 6 miliona primas a ne znas sut obicni da odbranis. Gledaj golmana kod Cagliarija, sve skida mater ti jebem poremecenu. Daj para, daj mi pareeee, samo ti je to u glavi balo balavi
Sastavis igru i plan i onda ti sve to odma na pocetku usere klinjo kojem je malo 6 mil godianje, jer njemu treba dat 20 mil € on je Messi medu golmanima. 
A i ovaj Kalinic je pacijent svijetske klase, al o tome sam se prestao zivcirat, vidim da ga Ringhio gotivi strava. Zato molim Boga da slomi nogu za slijedeće 3 godine
Reply
(01-21-2018, 06:29 PM)ensar7 Wrote: Mamu ti jebem gladnu Gigio. 6 miliona primas a ne znas sut obicni da odbranis. Gledaj golmana kod Cagliarija, sve skida mater ti jebem poremecenu. Daj para, daj mi pareeee, samo ti je to u glavi balo balavi
Sastavis igru i plan i onda ti sve to odma na pocetku usere klinjo kojem je malo 6 mil godianje, jer njemu treba dat 20 mil € on je Messi medu golmanima. 
A i ovaj Kalinic je pacijent svijetske klase, al o tome sam se prestao zivcirat, vidim da ga Ringhio gotivi strava. Zato molim Boga da slomi nogu za slijedeće 3 godine
Ja.cu mu otic i slomit nogu na kraju da vise nikad ne zaigra

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
(01-21-2018, 06:37 PM)Rosson3r Wrote: Ja.cu mu otic i slomit nogu na kraju da vise nikad ne zaigra

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Aj molim te Big Grin
Ej jeste primjetili slavlje kod penala kod Kalinica? Pogledajte drugu reprizu, kamera koja snima s leda Kessiea, Kalinic stoji sa rukama na bokovima, lopta ulazi u gol on i dalje stoji, i kad je vidio da svi slave i on krene trcat prema Kessieu.... hahahahaha pa to je sramotno. Pa zasto ja ne mogu biti novinar da odma na poluvremenu upitam Ringhia zasto Kalinic ne slavi gol? Jel se ovdje samo broje golovi koje sam zabijes, tim ne vrijedi 0???? Pogledajte jer stvarno je smijesno, pardon zalosno ko igra za Milan
Reply