12-08-2015, 12:05 AM
(12-07-2015, 09:08 PM)Sampinjon Wrote: Interov skart je kvalitetniji od naseg,da se ne lazemo.(Pritom Ljajica i Kondogbiu ne bih bas svrstao u skart.)Rado bi interov skart menjao za nas.Ne kazem da su rodjeni pobednici,ali vala nisu ni gubitnici kao ovi nasi. Ovo sto mi imamo je koncentrat otpada iz drugih ekipa,prosecnih sto je najgore. Otpadak iz Djenove koji je proveo poslednju seozonu na klupi - ma super,dovodi u Milan. Cerci koji nema iz koje ekipe nije isutiran - ma super,neka sedi u Milanu. Mekses koji je ove sezone vise uradio u napadu nego odbrani,koji je hteo da ode iz kluba-jok uprava ne da.
Sto je najgore mi taj krtog talozimo godinama i umesto da ga se resavamo mi ostavljamo najgore od najgorih.I posle se cudimo kako ovo kako ono? Inter nikad nije ni upao u tu apatiju kao mi.Imali su losih sezona,ali nisu dotakli dno.Mi jesmo.I kad im nije islo kako treba nisu setali po terenu vec su igrali.Mi nismo.Jednostavno,takve igrace smo dovodili.
Nas otpad je godinama naucio da se ne bori,da se predaje unapred,da se predaje ako vidi da "ne ide bas kako su zamislili" itd. I to ne moze da se promeni za par meseci,nemojte se zavaravati.Ne moze vise uopste da se promeni.Samo noga pa mrsh u Katanzaro i Ravenu.
Pa ne mozes reci da je i Bacca skart ili da nije pobjednik...ne mozes ni za Bonaventuru reci da je skart...ovo sto Ljaljic igra to je prolazno vjeruj mi...
Evo usporedit cemo samo vezni red ... Kongdobia, Perisic, Brozovic, Medel, Melo, Guarin ...
De Jong, Kucka, Montolivo, Bertolacci, Poli, Bonaventura ( zato sto je gore Perisic, obojica saltaju napad-vezni) ...
Evo usporedit cemo napad .... Icardi, Jovetic, Palacio, Ljaljic, Biambiny
Balotelli, Bacca, Luiz Adriano, Niang, i necu namjerno da pisem Hondu i Meneza ...
Stoperi...Miranda, Murillo, Jesus, Rannochia, Vidic
Romagnoli, Zapata, Mexes, Alex, Ely
Bekovi .... Nagatomo, D Ambrosio, Talles, Santon, Dodo
Abate, Antonelii, De Sciglio, Calabria....
Po mom skromnom misljenju po imenima na papiru jedino Inter ima jace stopere ... zato sto kod nas realno samo jedan nesto vrijedi
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...