Milanezi s Balkana
Mnogo potenciraš obične izuzetke a oni ne čine pravilo. Ima i gorih timova od Intera koji igraju bolje, jednostavno se poklope kockice. Manćini je doveo šta je hteo, to funkcioniše, golman i dvojica štopera igraju neverovatno i osnova su tima, gaje tajnu nadu za titulom, dobra je atmosfera i ide im, kakve veze ima sa nama.
I ovo za Lacio, to je bre 12. ekipa na tabeli ljudi. Samdoria koju smo nabili ima na 2 pozicije u čitavom timu jednako dobrog igrača kao mi, ostalo je škart. Pa mora se nekad desiti da toliko slabiji tim kakvih je preko pola u ligi u odnosu na nas razbijemo, to ne znači da smo odigrali Bog zna kako.
Što se tiče Siniše i mene je razočarao. Ima bolji tim od prethodnika a slabije rezultate, ne preokrećemo mečeve, jako malo šutiramo na gol i puno još stvari po kojima smo na dnu lige. Izvlači ga taj indivudalni kvalitet inače bi bio gori od Pipa što je umetnost. Ali nećemo ništa dobiti ako ga promenimo, a realno sa mladim igračima radi dobar posao i to može da bude zalog za kasnije kad se dese promene u vrhu kluba.
Devilcool
Reply
Interov skart je kvalitetniji od naseg,da se ne lazemo.(Pritom Ljajica i Kondogbiu ne bih bas svrstao u skart.)Rado bi interov skart menjao za nas.Ne kazem da su rodjeni pobednici,ali vala nisu ni gubitnici kao ovi nasi. Ovo sto mi imamo je koncentrat otpada iz drugih ekipa,prosecnih sto je najgore. Otpadak iz Djenove koji je proveo poslednju seozonu na klupi - ma super,dovodi u Milan. Cerci koji nema iz koje ekipe nije isutiran - ma super,neka sedi u Milanu. Mekses koji je ove sezone vise uradio u napadu nego odbrani,koji je hteo da ode iz kluba-jok uprava ne da.
Sto je najgore mi taj krtog talozimo godinama i umesto da ga se resavamo mi ostavljamo najgore od najgorih.I posle se cudimo kako ovo kako ono? Inter nikad nije ni upao u tu apatiju kao mi.Imali su losih sezona,ali nisu dotakli dno.Mi jesmo.I kad im nije islo kako treba nisu setali po terenu vec su igrali.Mi nismo.Jednostavno,takve igrace smo dovodili.
Nas otpad je godinama naucio da se ne bori,da se predaje unapred,da se predaje ako vidi da "ne ide bas kako su zamislili" itd. I to ne moze da se promeni za par meseci,nemojte se zavaravati.Ne moze vise uopste da se promeni.Samo noga pa mrsh u Katanzaro i Ravenu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Eto vam primer Menez. Jebe se njemu i za klub i za to sta su mu rekli doktori, jok bato on tera po svome,a to dal' ce biti odsutan koji mesec duze,zabole ga-jer ono sto je najbitnije - plata - leze na racun redovno. Pa svaka normalna ekipa bi ga ako ne izbacila,a ono drasticno kaznila. A mi tog i takvog manijaka bez trunke postovanja prema dresu koji nosi jedva cekamo da se vrati.
Reply
A igrača izbačenog iz reprezentacije i kluba u roku od godinu dana dovlačimo Big Grin
Magični Galiani.
Devilcool
Reply
(12-07-2015, 09:08 PM)Sampinjon Wrote: Interov skart je kvalitetniji od naseg,da se ne lazemo.(Pritom Ljajica i Kondogbiu ne bih bas svrstao u skart.)Rado bi interov skart menjao za nas.Ne kazem da su rodjeni pobednici,ali vala nisu ni gubitnici kao ovi nasi. Ovo sto mi imamo je koncentrat otpada iz drugih ekipa,prosecnih sto je najgore. Otpadak iz Djenove koji je proveo poslednju seozonu na klupi - ma super,dovodi u Milan. Cerci koji nema iz koje ekipe nije isutiran - ma super,neka sedi u Milanu. Mekses koji je ove sezone vise uradio u napadu nego odbrani,koji je hteo da ode iz kluba-jok uprava ne da.
Sto je najgore mi taj krtog talozimo godinama i umesto da ga se resavamo mi ostavljamo najgore od najgorih.I posle se cudimo kako ovo kako ono? Inter nikad nije ni upao u tu apatiju kao mi.Imali su losih sezona,ali nisu dotakli dno.Mi jesmo.I kad im nije islo kako treba nisu setali po terenu vec su igrali.Mi nismo.Jednostavno,takve igrace smo dovodili.
Nas otpad je godinama naucio da se ne bori,da se predaje unapred,da se predaje ako vidi da "ne ide bas kako su zamislili" itd. I to ne moze da se promeni za par meseci,nemojte se zavaravati.Ne moze vise uopste da se promeni.Samo noga pa mrsh u Katanzaro i Ravenu.

Pa ne mozes reci da je i Bacca skart ili da nije pobjednik...ne mozes ni za Bonaventuru reci da je skart...ovo sto Ljaljic igra to je prolazno vjeruj mi...

Evo usporedit cemo samo vezni red ... Kongdobia, Perisic, Brozovic, Medel, Melo, Guarin ...
De Jong, Kucka, Montolivo, Bertolacci, Poli, Bonaventura ( zato sto je gore Perisic, obojica saltaju napad-vezni) ...
Evo usporedit cemo napad .... Icardi, Jovetic, Palacio, Ljaljic, Biambiny
Balotelli, Bacca, Luiz Adriano, Niang, i necu namjerno da pisem Hondu i Meneza ...
 Stoperi...Miranda, Murillo, Jesus, Rannochia, Vidic
Romagnoli, Zapata, Mexes, Alex, Ely
Bekovi .... Nagatomo, D Ambrosio, Talles, Santon, Dodo
Abate, Antonelii, De Sciglio, Calabria....

Po mom skromnom misljenju po imenima na papiru jedino Inter ima jace stopere ... zato sto kod nas realno samo jedan nesto vrijedi
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
I golmana koji brani nestvarno, ali opet ništa nisu kvalitetniji. Fora je što su igrači koje je doveo trener što kod nas nije slučaj.
Devilcool
Reply
(12-08-2015, 12:39 AM)Red and black fan Wrote: I golmana koji brani nestvarno, ali opet ništa nisu kvalitetniji. Fora je što su igrači koje je doveo trener što kod nas nije slučaj.

Tacno, mada su Diego Lopez i mali Gigi i nas izvlacili...po meni je Handanovic medju top 5 golmana...
Ja sam siguran da je Mancini trazio Kongdobiu Jovetica i Mela, kao i Montoyu koji ne igra...za ove ostale ne vjerujem da ne kazem nije...

Sto se tice Mihe zar nije on insistirao na dovodjenu Romagnolia i Bertolaccia, pa smo iskesirali Romi skoro 50 miliona, pogotovo za ovog prvog...Baccu i Luiz Adriana je dobio nebi ni on bolje znao trazit niti dovest Wink ... A sto se tice Kucke citiracu Mihu: "Kucka je mnogo korisniji Milanu od Witsela, moracu da pocastim Galliania na tom transferu."
Zar nije Miha trazio da se produzi ugovor De Jongu?...pa tog istog zbog promjena u formaciji nema ni na mapi
Ja znam i siguran sam da nije zelio Jose Mauria i Nocerina, a da je trazio Witsela ili Soriana...

Ne zelim da napravim situaciju ja napadam Mihu vi ga branite, pokusavam samo da napravim sto objektivnije i potkrepljeno sve cinjenicama...
Nema sanse da je Miha neko zrtveno janje od strane uprave itd kako to neki ovdje pokusavaju predstaviti i da on ne dijeli krivicu za trenutno stanje u klubu i trenutni poziciju kao i igru...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(12-08-2015, 12:05 AM)Maji_TZ Wrote: Pa ne mozes reci da je i Bacca skart ili da nije pobjednik...ne mozes ni za Bonaventuru reci da je skart...

Naravno da ne,nismo se razumeli. Bacca,Adriano,Bertolaci,Romagnioli,Lopez,Bonaventura i ostatak decurlije izostavljam iz svoje kritike. Pisao sam ranije da njih treba ostaviti a da su ostali skart i da ih treba najuriti iz kluba.
Ali to njihovo nije dovoljno,zato sto pored sebe na svakoj utakmici imaju 6-7 tih luzera koji vuku dole celu ekipu.Jednostavno ne mogu njih nekolicina da isprave sve to sto ovi ostali zagovnaju na terenu.
Reply
(12-08-2015, 01:10 AM)Maji_TZ Wrote: Sto se tice Mihe zar nije on insistirao na dovodjenu Romagnolia i Bertolaccia, pa smo iskesirali Romi skoro 50 miliona, pogotovo za ovog prvog...Baccu i Luiz Adriana je dobio nebi ni on bolje znao trazit niti dovest Wink ... A sto se tice Kucke citiracu Mihu: "Kucka je mnogo korisniji Milanu od Witsela, moracu da pocastim Galliania na tom transferu."
Zar nije Miha trazio da se produzi ugovor De Jongu?...pa tog istog zbog promjena u formaciji nema ni na mapi
Ja znam i siguran sam da nije zelio Jose Mauria i Nocerina, a da je trazio Witsela ili Soriana...
Zar se ova dvojica nisu isplatili? Pogotovo Romanjoli? Sto se izjave o Kucki tice,mislim da je bio sarkastican.
A ovo pobrojano nece biti da je sve sto je Miha trazio. Trazio je on jos igraca u odbrani,jos igraca u sredini koje nije dobio. Trazio je razne odlaske iz kluba koje nije dobio... Tako da sto se Mihinih ideja oko izgleda naseg sastava tice,mislim da je realizovano jedva 30-40%.
Reply
Vi sad nalazite samo negativne stvari, dobro razumijem vas i meni ko navijacu je krivo kad se mucimo s prosjecnim Carpiem. Ali treba pogledati na neke pozitivne stvari. Npr. Milan ima sigurno najbolje mlade igrace u cijeloj ligi. Donnarumma ima samo 16 godina-(vec pozvan da brani za U21 Italije), Romagnoli ima 21 godinu (nezamjenjiv u odbrani U21 Italije), Calabria je veliki potencijal, (isto tako U21 Italia), Bertolacci po meni jos nije pokazo ni pola onoga sto bi mogo (24 godine), Bonaventura nas najbolji igrac koji je samo za godinu izuzetno napredovo (26 godina), Niang (21 godina) plus nekoliko perspektivnih momaka iz primavere Locateli i Cutrone...naravno da treba strpljenja za ove momke, ali Milan bi s njima mogo da ima kostur za narednih deset godina.
Reply