08-18-2018, 09:29 PM
Savic polako ali sigurno ide stopama Belotija. Napusi se ... Lotito.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-18-2018, 09:29 PM
Savic polako ali sigurno ide stopama Belotija. Napusi se ... Lotito.
08-18-2018, 10:30 PM
Na ovaj prelazni rok neka moja licna ocjena 8/10 ... Doslo je 8 novih igraca, klub je napustilo 5-6 igraca... U biti od tih 8 samo ce vjerovatno 3 igraca uci u prvi 11 Higuain, Bakayoko,Caldara ... prosle godine je ostalo samo 3-4 igraca u prvi 11 a svi ostali su bili novi, pa je to dosta teze islo...
Sad ocekujem da ce se ova trojica lakse uklopiti... Moje misljenje je da su nam linije u ekipi sad vise izbalansirane i ravnopravnije u odnosu na proslu godinu, ali nekako mi je zao sto nije dosao jos jedan kreativac/trkac u vezni red ... S druge strane na bekovskim pozicijama smo i vise nego pokriveni, imamo dva dobra golmana, konacno Borini nije jedini backup za krila, dobili smo jos jednog trkaca u vezi, dobili smo backup za Susa ( po meni najvaznije ), da se ne moze vise zajebavat i umisljat Po mom misljenju negativne stvari nakon ovog prelaznog roka : - 27-28 igraca u rosteru - samo dva klasicna napadaca u rosteru za dugu sezonu na 3 fronta - ne bas jaka i dobra zamjena za stopere, kao i ostanak Zapate - mislim da nismo ojacali backup u veznom redu, prije svega radi ostanka Montoliva i Jose Mauria - nedostatak skolovanog lijevog krila Da krenemo redom ... boldirana imena su ona sto ce po meni igrat prvih 11 na svojoj poziciji u formaiciji 4-3-3 ili 4-2-3-1, a ovi ostali koji su backup i koji bi mogli redom pokriti tu poziciju Golman : Donnaraumma ( Reina, Donnarauma i Plizzari ), desni bek : Calabria ( Conti, Abate ) , stoper : Caldara, Romagnoli (Zapata, Mussachio, Simic ), lijevi bek : Roudrigez ( Laxalt, Strinic ) Lijevi vezni : Bonavantura ( Bertolacci, Bakayoko i Hakan po potrebi), zadnji vezni : Bakayoko ( Biglia, Bertolacci, Jose Mauri, Montolivo), desni vezni : Kessie ( Bakayoko, Montolivo ) Lijevo krilo : Hakan ( Bonaventura, Laxalt, Borini), desno krilo : Suso (Castillejo, Halilovic), napadac : Higuain ( Cutrone, Borini ) Kad gledas ovako spisak, mislim da mozemo igrati najbolje ove dvije formacije : 4-3-3 i 4-2-3-1 Po imenima mozemo se boriti za to 4 mjesto u CL Takodjer, nekako kad gledas spisak, vidi se da je bakcup na stoperima jako upitne kvalitete, golmani su jako dobri, u veznom redu nema dovoljno kvalitete za rotacije pa ce neki igraci kao npr Bakayoko morati pokriti vise pozicija, opet Kessie nema adekvatnu zamjenu, na krilima konacno imamo vise izbora samo krila nam moraju poceti vise napadat go i zabijat golove, na poziciji napadaca treba moliti Boga samo da ne dodje nedo Bog do teze ozljede... Ekipa opet nije u potpunosti izbalansirana, ali je to dosta bolje i kvalitetnije u odnosnu na pocetak prosle sezone ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-19-2018, 07:14 AM
Ne znam jeste li gledali jucer Serie A, ali mi smo uzeli strasnog napadaca. Ono jucer u Veroni se vidjelo koliko Juventusu fali Higuain. Oni nemaju cistu 9ku naprijed, nekog ko ce zabit kad treba gol, koji ce se izgurat sa odbranom i iz prve sanse zabit. CR7 je krilni napadač a ne 9ka. A Mandzo to ne moze igrat. Tako da ja nam vidim sjajnu sezonu ove godine
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-19-2018, 11:01 AM
Ne znam po meni prelazni rok čisto solidan ako ne uzmemo u obzir da realno nova uprava nije imala baš idealne uslove.
Zamenili smo Bonućija i to će se tek videt kakav je igrač mali Kaldara. Od Bakajoka dosta očekujem ali jelte posle onakve sezone i on je neizvestan. Dakle mi smo konkretno jači na poziciji napadača (puno) i verovatno za Bakajoka i to bi bilo sve (a znamo koliko nam je potreban bio neko sa sigurnim i kvalitetnim dodavanjem što opet nismo rešili). Ok otarasili smo se napokon par igrača i imamo širu klupu. U situaciji gde su rivali doveli par dosta dobrih igrača a ovi što su bili bolje plasirani od nas sačuvali jezgro tima to ne daje baš neki optimizam. Ne očekujem mesto u prvih 4 ali verujem da ćemo dosta bolje igrati jer smo sad uigraniji i pod uslovom da Gatuzo takođe napreduje. Možda bude i bolja sezona ako se igrači poput Kesija, Susa, Čahanoglua ili neko drugi afirmišu kao konstatno dobri igrači a ne po principu 2 dobre 2 loše utakmice.
08-19-2018, 11:08 AM
(08-18-2018, 09:26 PM)kakabanja Wrote: Eto ako im je Under uspjesni ondanim je Schick neuspjesni napadac. Isto su golova zabili. Samo sto je nas "spic" nabio statistiku protiv Skendije i Univerzitet Krajove ,kvalitetnih timova kakvi se vidjaju svake prestupne godine. Mozda da mu racunamo svaki gol kao dva ,jer ipak tim megasilama treba zabiti...Nije to Lacio ,Juventus ili Napoli ,protiv kojih su igrali ovi Romini... Sto se nasih omladinaca tice ,trenutno nemamo kalitetnog napadaca koji bi mogao konkurisati za prvi tim...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-19-2018, 11:10 AM
(08-18-2018, 10:30 PM)Maji_TZ Wrote: - samo dva klasicna napadaca u rosteru za dugu sezonu na 3 fronta Izgleda da su i tebe zahvatile halucinacije pa ne vidis da imamo 5-7 napadaca u ekipi
08-19-2018, 11:43 AM
O cemu vi pricate vec tri dana
Pa juve ima samo jednog klasicnog spica i opet ce uzeti titulu bez problema.
08-19-2018, 11:57 AM
Juventus ima ostatak ekipe + sudije. Ne mozes njih porediti.
08-19-2018, 01:09 PM
(08-19-2018, 11:10 AM)Sampinjon Wrote: Izgleda da su i tebe zahvatile halucinacije pa ne vidis da imamo 5-7 napadaca u ekipi Ma pratio sam vasu diskusiju...Milan ima dva KLASICNA napadaca u ekipi... Druge ekipe imaju dva, mozda cak i jednog klasicnog napadaca u ekipi, ali druge ekipe za razliku od Milana, imaju krilne igrace, vezne igrace koji napadaju gol, koji se ubacuju iz drugog plana, koji su opasni po gol sa i bez lopte, koji kreiraju sanse i zabijaju golove... Juve sada mozda ima samo Ronalda kao napadaca, ali imaju Dybalu, Douglas Costu, Coudrada, iz drugog plana Khediru i Pjanica...sve su to igraci koji su itekako opasni po gol... Problem Milana prosle sezone osim lose realizacije klasnih napadaca, bio je i vrlo vrlo mali broj igraca pred protivnickim golom u zavrsnici akcija... Jedino su Hakan i Bonanventura koristili taj prostor iza napadaca koliko-toliko, pa su i zabili neke golove... Kad ste vidili Susa da napada prostor bez lopte??? Da utrci na centarsut iza napdaca u 16m??? On je opasan samo kad dobije loptu u noge po strani i onda svojom tehnikom koristi ili sut ili asistenciju ali sa vece udaljenosti i to je to ... Gattuso jednostavno mora preuzeti rizik i koristiti vise igraca u zavrsnici pred golom, tjerati ih da trce sve do protivnickih 16m, to ostvara ranjenu odbranu za kontre i polukontre, ali mi taj rizik moramo preuzeti, jer jako malo golova dajemo po utakmici
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-19-2018, 01:11 PM
Pogledaj im sastave timova pa ces videti da imaju vise od 1-2.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|