Inter je napravio veliku četvorku sad sa ovim pojačanjima. A i da nema njih, pa ljudi Sasuolo bi pre uzeo to 3. mesto nego mi. Ovi, gotovo identični igrači, već godinama ne mogu Ligu Evrope uzeti, kakva crna liga šampiona. Do trenera nije, niti je došla neka zvezda koja će učiniti još 3 igrača pored sebe boljim, tako da ne znam na osnovu čega bismo se mi to popeli na vrh.
Slažem se da ovi naši mlađi igrači i ne obećavaju preterano ali mi je 10 puta lepše da gledam nemaštovitog Nianga i Susa nego onu đubrad od Meneza, Balotelija i Boatenga.
Sosa je zvanicno nas igrac. 7,5 miliona , ugovor na dve godine.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Edit: ja i dalje mislim da ce to biti malo bolja sredina tablice. Nema tu pomaka dok je Montolivo kapetan.
Moj savjet : smanjite ocekivanja...naravno nada nikad nece umrijeti da mozemo nesto vise napraviti pa doci do Evrope, ali sva moja ocekivanja su od 10 mjesta pa naprijed...
P.S. Ako dodje Diawara ja cu im oprostiti Sosu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(08-17-2016, 08:18 PM)Maji_TZ Wrote: P.S. Ako dodje Diawara ja cu im oprostiti Sosu
Tesko. Salke i Napoli su dali vece ponude od nase. Napoli nudi 15 miliona.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-17-2016, 09:35 PM
(This post was last modified: 08-17-2016, 09:37 PM by Maji_TZ.)
(08-17-2016, 09:24 PM)Sampinjon Wrote: Tesko. Salke i Napoli su dali vece ponude od nase. Napoli nudi 15 miliona.
Jebg to nije nista novo...navikli smo zadnjih godina da nam drugi skidaju igrace..ne tako davno Roma Strootmana...Inter prosle god Kongdobiu, Juve Pjacu, Napoli Roga itd...
jednostavno nismo vise pozeljna destinacija...mada mislim da ce Diawara prije igrat kod nas nego u drugim ekipama jer nije Milan sada nesto mnogo bolji od Bologne, a ovi ostali jesu..ja sam momka gledo prosle god nevjerovatan napredak pogotovo kod Donadonia...
Ponavljam jednostavno nismo vise pozeljna destinacija, zato bi najvise volio da Montella sa ovim Milanom bar nekako dodje do Evrope, jer onda bar necemo morati davati nestvarne cifre (kao oni tamo u Kini) da bi nam igraci dosli i da bi ojacali tim
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Alegri nije bio nikad konj. Za mene super trener. Ali za ovoga sto je izjavio da nikada u zivotu nebi bio trener Milana i onda dosao te prosipao svoju seljacku filozofiju nabijanja lopte, najmanje sto mogu reci je, da je smecar.