Milanezi s Balkana
Ovaj Milik resio da nas upropasti...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Dvije šanse = 2 gola
A kod nas Abate profula sam cijeli gol. I naravno Kučka i Montolivo daleko odskacu od ostali. Savršeno igraju.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Pardon, zaboravio sam i one dvije šanse gdje je Gigi sjajnom paradom odbranio. Sva sreća pa imamo njega, inače bi ova ekipa davni dana propala.
Reply
Montolivo me iz nedelje u nedelju iznenadjuje koliko je jadan i zaista pocinjem da se pitam ima li granice koliko lose on moze da odigra...
Reply
Po cemu je ovaj Aeroplanino poseban od ostali trenera na nasoj klupi? Idalje imamo jedan te isti problem: sredina. Sta ti vrijedi kad ona trojica naprijed ne mogu da se koncetrisu na napad, kad ovi nista ne rade. Montolivo i Kucka pojma s pojmom nemaju. I posto ne mogu nikog da stignu a kamoli da zasutave, onda ti i Jack propadne koji sve to mora stizat. Evo pogledaj trojac: Martens-Milik-Calejon, samo cujes njihova imena kad Napoli napada. Znaci momci imaju rijesena posla s odbranom, imaju jedan jedini cilj: stvarat sanse i zabit gol. A nas trojac mora se vracat nazad po lopte. Ma nek se ovo nosi u 3 lijepe, daleko je ovo od ozbiljne ekipe. Ovdje mozes bez problema u januaru morat racunat na 7 pravi pojacanja u ekipi. Jer evo kad pogledam na klupi, ko moze zamijenit onu dvojicu idiota: Mauri, Locatelli, Honda, i naravno SOSA! sramota
Reply
(08-27-2016, 08:44 PM)Sampinjon Wrote: Montolivo me iz nedelje u nedelju iznenadjuje koliko je jadan i zaista pocinjem da se pitam ima li granice koliko lose on moze da odigra...

Nazalost ne mozes ga se vise rijesit nikako. Dali su mu novi ugovor na 3 godine, a nema ni jedna ozbiljna ekipa (koje spreman platit toliku gazu) da ga zeli uzet. Znaci samo se zahvalit Gallijaniju na sjajnom poslovanju i unistavanju voljenog nam kluba, i sjest i plakat.
Dragi Sampion, ova ekipa ako zeli nesto vise, ovi kinezi moraju sutra odma otvorit kesu i ONI, a niposto dat Gallijaniju da posluje, dovest 2 prava pojacanja u vezni red: Kovacic i jos jednog trkaca. Jer ako ovako ostane, tandem Monto - Kucka ce nas dovest do januara na -20 bodova za prvom trojicom, i onda mozes vec pisat propalo. Koji ce ti davo pojacanja kad ti je vec u januaru propala sezona.

Al jos mi je bolji Ventura koji je pozvao ovog pacijenta Montoliva u repku hahahahaha
Reply
Sve je to tacno ,ali nema nista od toga ,nazalost. Ovi pare ne daju dok klub ne predje u njihovo vlasnistvo a Berluskoniju ne pada na pamet da ista ozbiljnije ulozi sad na kraju.
Ostace nam uteha da ce ta januarska pojacanja imati drugi deo sezone da se uigravaju za narednu. Stvarno smo FK Sledeca Sezona.
Jbga ,da li je ta prodaja kluba morala toliko da se oduzi ili su to bili Berluskonijevi hirovi ,nemam pojma ,znam samo da sam od cele te price ocekivao vise a eto dobili smo jos jednu bacenu godinu.
Reply
Evo za 2 minuta smo dali 2 gola.
Reply
zmaci pored svega jos sudije te uzmu jebavat..fuj
Reply
Oba crvena su čista ko suza. Prvi radi psovanja, drugi radi ometanja golmana
Reply