Milanezi s Balkana
Ima li nešto pozitivno buraz Big Grin
Devilcool
Reply
(03-07-2017, 06:31 PM)Sampinjon Wrote: Uvek je lepo videti coveka sposobnog za samokritku.

Care, naporan si ko komarac ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(03-07-2017, 10:31 PM)Maji_TZ Wrote: Care, naporan si ko komarac ...
Ostavi se te ruralne dziber retorike... Nije prvi put da kad ti ponestane argumenata da branis Montelu (sto samo po sebi govori da si u dubini duse svestan da nisi u pravu) onda pocinjes da se brecas . Ne smes nikad da dopustis da te nemoc u diskusiji izvede iz takta. Ne ostavlja lep utisak. O tebi. Take it easy amigo...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Berluskoni je navodno od Kineza trazio da mu sa ovih novih 100 miliona dostave i dokaze da je novac legalan ,tj da nije stecen zakulisnim radnjama.
Reply
(03-08-2017, 12:35 PM)Sampinjon Wrote: Ostavi se te ruralne dziber retorike... Nije prvi put da kad ti ponestane argumenata da branis Montelu (sto samo po sebi govori da si u dubini duse svestan da nisi u pravu) onda pocinjes da se brecas . Ne smes nikad da dopustis da te nemoc u diskusiji izvede iz takta. Ne ostavlja lep utisak. O tebi. Take it easy amigo...

Sta bi ja da nije tebe ;Wink hvala ti na savjetu do neba :Tongue... imam ja argumenata  ali ti si uzasno tvrdoglav pa ne vidis dalje od nosa i ne primas i prihvatas tudja misljenja...samo ti komentarisi, vise volim kad je forum aktivan, koliko sam se potrosio da ga ponovo dignem na noge... Wink

Berlusconi ce od nekog trazit dokaz da je novac cist...haha ... fkt je morao davno otici u penziju Big Grin
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Meni je ovaj Sampinjon isto neki navijac Barce, Reala ili takvih klubova Tongue Tongue Da ti klubovi kojim slucajem ne osvoje nista 5-6 godina, uopste ne bi imali navijace. Milan na svu srecu nikad nije bio takav klub, pogotov na Balkanu je uvijek imao jaku bazu. Smile
Reply
Jel vrijedi uopce igrati protiv Barcelone? Ovo veceras je teska sramota. Pobijediti 6:1? Itekako moguce ako ti sudac svira dva jako sumnjiva penala a protiv tebe slican takav ne svira. Jebote nogomet.
Reply
(03-08-2017, 11:25 PM)Maji_TZ Wrote: Sta bi ja da nije tebe ;Wink hvala ti na savjetu do neba :Tongue... imam ja argumenata  ali ti si uzasno tvrdoglav pa ne vidis dalje od nosa i ne primas i prihvatas tudja misljenja...samo ti komentarisi, vise volim kad je forum aktivan, koliko sam se potrosio da ga ponovo dignem na noge... Wink

Berlusconi ce od nekog trazit dokaz da je novac cist...haha ... fkt je morao davno otici u penziju Big Grin

Pa daj iznesi te argumente. Za promenu ,valjane a ne ove kao do sada. Ovako ga branis a ne znas ni zasto ga branis...

Kako mediji pisu navodno je i dobio dokaze ,i one da stvarno poseduju novac i te da je isti legalan. Pare treba da legnu(tih 100 miliona treceg depozita) "u toku sutrasnjeg dana ili pocetkom sledece nedelje" iiiii posle toga ce se pristupiti novim pregovorima o prodaji kluba. Znaci jos nekoliko meseci ko zna cega...
Reply
(03-08-2017, 11:33 PM)huss Wrote: Meni je ovaj Sampinjon isto neki navijac Barce, Reala ili takvih klubova Tongue Tongue Da ti klubovi kojim slucajem ne osvoje nista 5-6 godina, uopste ne bi imali navijace. Milan na svu srecu nikad nije bio takav klub, pogotov na Balkanu je uvijek imao jaku bazu. Smile

Kao sto vidis jos uvek sam tu. Licno najvise podrzavam onaj pristup navijaca tipa da se zna sta se od igraca ocekuje da daju za klub...i ako to ne daju onda im se stavi do znanja sta se misli o njihovom zalaganju ,kao sto su npr u proslosti navijaci Lacija odlazili da obidju igrace na treningu... 
Ali ,nazalost ,to vise nije moguce cak ni Balkanu a kamoli u Italiji... Cak i u Srbiji je danas nemoguce iskazati konstruktivnu kritiku preplacenim lenstinama ,kao sto se moglo pre desetak i vise godina... Zvezda/Toyota vozni park i slicno...
Ono sto ja ne razumem je taj malogradjanski duh koji se uvukao u pojedine navijace... Kako je bre moguce da je neko u redu sa cinjenicom da je govnolivo kapiten? Da je Montela trener? Da bekove igraju Antonjeli i Vangioni...Da je druga opcija u napadu Lapadula? Pa daj covece ,kome je to okej neka ide i navija za Empoli ili Kjevo. 
U klubu kao Milan to ne moze biti cak ni zakonski minumum navijackog zadovoljstva.
Sa tim se ne smemo miriti i to uvek mora biti predmet najzesce osude i nezadovoljstva. Inace ce i nasi potomci ,poput nas danas ,tamo negde 2134-te ,dok Berluskoni bude trosio deseto srce kao Rokfeler ,da komentarisu kako je eto bas to sezona u kojoj ce se Milan mozda vratiti u Ligu Sampiona.
Reply
Klubovi ciji su navijaci postrojavali igrace kroz istoriju su jako poznati po osvajanju trofeja. Odmah tu ubacujes Lazio. Shvatas li ti da je to totalno nebitna italijanska ekipa za koju navija par ulica Rima, par ulica Beograda i par Splita. I niko vise. Takodjer odlika visoko gradjanskog ponasanja je upadanje na treninge i slicne gluposti.
Reply