03-28-2017, 07:36 PM
Rodjen je u Nemackoj. Mora imati njihovo drzavljanstvo.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-28-2017, 07:36 PM
Rodjen je u Nemackoj. Mora imati njihovo drzavljanstvo.
03-28-2017, 08:53 PM
(03-28-2017, 07:36 PM)Sampinjon Wrote: Rodjen je u Nemackoj. Mora imati njihovo drzavljanstvo. Problem je sto Njemacka dopusta dvojna drzavljanstva samo sa Turskom ... nisam siguran da ima drzavljanstvo, al cu pitati ... Sky pise da De Sciglio gotovo sigurno ce biti prodan na ljeto ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Ima 100% dvojno drzavljanstvo. Mozes da imas dvojno sa bilo kojom zemljom ,treba ti odobrenje nadleznih. Ako ga ne daju(sto mozda moze da se desi tebi ili meni ,ali za ove "selebritije" ne ) a uzmes drugo drzavljanstvo onda automatski gubis nemacko.
Imas i na Salkeovom zvanicnom sajtu u profilu igraca podatak da ima dvojno drzavljanstvo. De Scigliu je i vreme bilo da ode, samo pitanje koliko cemo para izvuci na njemu.
03-28-2017, 09:21 PM
Ima sejo dvojno nase i njemacko...
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
03-28-2017, 09:41 PM
Donnaraumma nevjerovatan na golu Italije...Deolofeu udje u 70 min, izbori penal i zabi gol ... Barca ce ga 95 % uzet nazad...nadam se da je pametan jer zna da ce u Milanu igrat vaznu ulogu, ako se ista pita bolje mu je u Milanu... a valjda ce postovati to sto mu je Milan i Montella vratili nazad karijeru, doslovno smo ga izvadili iz mrtvih
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
03-28-2017, 09:57 PM
(03-28-2017, 07:03 PM)Maji_TZ Wrote: Naravno da mu nije obecano mjestu u prvi 11... ja sam vise mislio da ce prije igratu u Milanu nego u Chelseau ili City-u ... po meni Kolasinac nije klasican bek kakvi igraju u Italiji, ali ima snage i fizicki ce pojacati nasu odbranu... Shvatio sam ja šta si ti mislio da kažeš, a to mi se ustvari ne sviđa. To što misli da će u Milanu igrati više nego u Chelsiju ili City.
03-28-2017, 10:06 PM
Mali Deulofeu odlican, samo siguran sam da ce ga Barca otkupiti...pogotov jer je to za njih sitna lova. Nadam se da ce presuditi njegova volja da igra, jer tamo ce sigurno grijati klupu i dobijati po 10-tak minuta.
03-29-2017, 11:37 AM
Kupice ga pa ce ga pozajmiti nama.
Navodno je velika zelja Montele za sledeci prelazni rok Lorenco Pelegrini iz Sasuola.
Sejo je stvoren za našeg tima i jedva čekam da pređe. Pa to je pravi bek za italiansku ligu. Jeste vidjeli nekog stranog dobrog beka da se ovdje nadigrao? Tako ne funkcionise Serie A. Ovdje Rafael, Alves, Marcelo, Danilo propadaju. Nema ovdje previše slobode za solo prodore, odma dobiješ po nogama. Nama upravo treba ovakvo nesto, čvrsto na nogama i jako u duelu, a da zna sa loptom i krenut naprijed. Sa Sejom imamo riješenu lijevu stranu i DES može lagano da ide u Bljuventus
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
I otice tamo. Ipak je to "Milanovo dete" kojem samo juventus dolazi u obzir i nijedan drugi tim. Poslali su zanicnu ponudu za njega. Ne zna se tacan iznos ali se "nezvanicno" saznalo da je negde oko 15 miliona evra.
Dortmund je zvanicno potvrdio da ce Dahoud potpisati ugovor sa njima do 2022-ge ,tako da sa tim lepim zeljama o njegovom dovodjenju mozemo da se pozdravimo...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|