Milanezi s Balkana
e da je sreća samo... pazite gol, koja smijurija Confused

http://www.youtube.com/watch?v=_l7DC7wD-TY
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
Dokle god su Silvio Berlusconi i Adriano Galliani u upravi Milana ja se nikad neću bojati za budućnost kluba,nikada se neću bojati da će se dogoditi suša kao Interu a najviše od svega neću izražavati sumnju u njih zato jer neki nebitni španjolac ne igra,ili zato jer je ronaldinho potjeran iz kluba,ili iz bilo kakvog drugog razloga...zbog svojih kvaliteta oni su u upravi, a ja sam tu gdje jesam...pišem na forumu i razmjenjujem mišljenja i trudim se biti objektivan koliko god mogu...

volim Milan i navijati ću za njega pa makar jednog dana spali na status amatera, a oni koji ne žele navijati za klub jer igra Mirko, a ne igra Slavko nemaju pravo nazivati se navijačima....i ENSARE da dođe De Rossi ja bi bio presretan....

još za kraj:Milan će proći tottenham usred Londona...ja sam 100 % siguran....igrati će Kevin Prince a Ibra zabija bar dva komada...

FORZA MILAN!!!
Reply
(02-20-2011, 03:42 AM)senna_cro Wrote: e da je sreća samo... pazite gol, koja smijurija Confused

http://www.youtube.com/watch?v=_l7DC7wD-TY

Ma ovo je presmjesno u 20 sec dva puta prekrsaj pravila, sudija nista...sramota!!! ...kako sada ovo jutro Morattijevi mediji sute, cccc....ali zato jedva docekaju da Pato krene s klupe, pa ga svaki drugi dan prodaju u drugi klub i vrse pritisak na neiskusnog Maxa....Morattiju su ponudili sansu da se vrati i on ce na sve moguce nacine to iskoristit ...
A da ne pricam kako ih je Cagliari ubio...i sad mi je to najgore, uzeli su 6 bodova u 3 dana nisu kako treba 4 puta sutnuli prema golu...to je ta neophodna sreca za titulu...
@Ensare, ni ja nebi volio da Bayern prodje iz istog tog razloga,umor....medjutim kako sada stvari stoje realnost je drugacija...ovo je fkt jadno kako ljudi uzimaju utakmice u zadnji mjesec dana, pa dodjose eto samo na dva boda...
@Spaha nemoj da mi malerises ovde Smile
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Pa bolan dejo to su ti italijanski mediji. Sta mislis zasto je Mou svaki dan bio u konflitku sa njima? Znaci oni traze samo manu, nista drugo. Njih ne zanima uspijeh, vec samo da vide koliko ti mogu zivca izvuc. Uostalom, mene oni ne zanimaju. Sto Van Gaal kaze dok sam prvi, ne zanima me kako protivnici igraju, ja sam prvi i znaci ako odradim sve kako treba ostat cu prvi. I tako moramo razmisljat. Jos uvijek smo mi na vrhu, znaci sve je na nama. Pobijedi sve preostale tekme, i Inter moze sve i jednu razvalit sa 10:0 opet smo mi na kraju prvi. A ako cu biti prvak tako sto cu navijat da protivnik izgubi, e jbg... nismo Parma ili Juventus pa da smo jadni i nemamo igraca. Ovaj tim mora osvojit scudetto. Imamo sve predispozicije za to. Danas pobijeda, onda pobijeda protiv Napolia, i rastereceni u London.

De Rossi je sjajan igrac, i ja bi volio da ga imamo u klubu, ali ovo je bilo metaforicno receno hehe Smile Ali sta zelim rec jeste da dovodimo bez smisleno. Evo npr. Didac opet nije pozvan. Zasto? Sami Bog zna. Pitam se koji k... su dovlacili malog. Bolje da su ga ostavili u Espanyolu sa otkupom na kraju sezone, nego ovako samo unistit karijeru decku. I opet ponavljam: Da je Bogdom Maldiniu danas 16 godina, taj decko nikad nebi zaigrao za prvi sastav Milana, vec bi provodio vrijeme po posudbama i Milanellu, i onda u 27 godini bio otkupljen nazad od strane ovi nasih strucnjaka za neki 20 mil. € Moze te mi pricat sta god hocete, ali ja ovako vidim danasnju politiku Milana. Nemaju oni pojma o omladinskom pogonu. A da ne pricam o procjenjivanju potencijalni talenata dovedeni u Milanello
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Pato je i danas na klupi,potpuno zasluženo....igrač treba igrati zahvaljujući zalaganju i formi a ne zbog imena...i nemojte mi vi Allegromrsci sada spominjati Seedorfa protiv Tottenhama...u takvoj utakmici se bira iskustvo ispred mladosti (merkel),jer na trenerovom mjestu bi svatko učinio isto,veći je problem što je seedorf nemoćan ali i on na kraju odlazi iz Milana na kraju sezone...ove sezone scudeto je naš a sljedeće napad na europu....
Reply
slazem se sa dejom...
Reply
Chievo-Milan, so soon in the field of Verona Bentegodi.
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.
CHIEVO: Sorrentino, Frey, Morero, Cesar, Mantovani Fernandes, Rigoni, Pulzetti, constant, Pellissier, Thereau.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Urbija nema ni na klupi :S
svida mi se sto Merkel igra, Nema ni Sedorfa na tribinama je Big Grin
Pato na klupi to mi je malo zao, ali mislim da ce dobit priliku u dr poluvremenu
mislim da ce ovo biti rutinska pobjeda Big Grin
Reply
(02-20-2011, 03:04 PM)Rosson3r Wrote: Urbija nema ni na klupi :S
Pato na klupi to mi je malo zao, ali mislim da ce dobit priliku u dr poluvremenu

Seedorf je na klupi. Ne brini, uce u drugom poluvremenu. Ipak to je Allegrijev najdrazi igrac. Mora da mu je kcerka pukla na holandjanina, pa ga ovoliko gotivi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(02-20-2011, 03:45 PM)ensar7 Wrote:
(02-20-2011, 03:04 PM)Rosson3r Wrote: Urbija nema ni na klupi :S

Seedorf je na klupi. Ne brini, uce u drugom poluvremenu. Ipak to je Allegrijev najdrazi igrac. Mora da mu je kcerka pukla na holandjanina, pa ga ovoliko gotivi

na grafici pred pocetak utakmice na areni nije ga bilo na spisku igraca na klupiHuh
Oddo mjesto Antoninija...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply