05-30-2017, 12:58 PM
(This post was last modified: 05-30-2017, 12:59 PM by Sampinjon.)
Sta rece???
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(05-30-2017, 12:58 PM)Sampinjon Wrote: Sta rece???
![[Image: Genoa-profit-on-Milan-transfers.jpg]](http://1tvs492zptzq380hni2k8x8p.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/08/Genoa-profit-on-Milan-transfers.jpg)
Hahahahaha to šampion: in your face b*tch
Eto toliko o nebulozama kakve je Gallijani vršio sa Genovom. Pogledaj samo 2011. Napunio ih novcem. Žalosno da ja mi danas nemamo koristi ni od jednog od ovi igraca.
Ali ipak: Gallijani je otišao tako da SLAVIMO!!! A Genova place hahaha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Na odokativno sabiranje ,preko 100 miliona evra je ubacio u Djenovu tokom godina... Cudi me da mu nisu spomenik digli...
05-30-2017, 02:17 PM
(This post was last modified: 05-30-2017, 02:18 PM by Sampinjon.)
(05-30-2017, 01:21 PM)Red and black fan Wrote: Nisam ni rekao da mu nije fantastično u životu već da se ljudi pogube kad u tim godinama steknu slavu i stalno im se nudi još još još pa većina pojuri za tim i mnogi sjebu karijeru. On je stabilan ali kad na svaku novinarsku patku prdonja od kuće sa setom na starog Maldinia skoči uvređen i onda se napravi neka zategnuta atmosfera veće su šanse da će otići. Na poslednjoj utakmici je 3 amaterske greške napravio.
Da je stabilan on bi ugovor produzio ako ne u februaru kad mu je prvi put ponudjeno a ono bar nedugo posle toga. Ovako se stice utisak da ipak ima zelju da juri za tim novcem. Ja se ipak nadam da je odlaganje vise neka njegova nesposobnost da se odupre pritisku koji vrsi Rajola (sto je opet samo po sebi pokazatelj slabe psihe ,submisivne licnosti i ko zna cega sve ne) a ne neke njegove stvarne zelje da se bavi visokoprofitnom "prostitucijom" po klubovima sirom Evrope radi ,prvenstveno ,Rajoline zarade.
U svakom slucaju ako ne produzi ugovor do pocetka avgusta onda bi polako trebalo traziti destinaciju i pokusati izvuci maksimum zarade do kraja prelaznog roka. Na zimu se nece moci dobiti nista ,eventualno koji milion da bi presao odmah da ne ceka naredno leto. Ili onaj plan sa tribinama pa neka posle toga ide gde hoce...Nova pickica a'la De Siljo nam nije potrebna. Dakle ,potpisuj ,pusti Rajolu i njegove "najbolje interese za tebe"...
Kessie je zvizno medicinski ,transfer odlozen. Nema detalja u cemu je problem. Monteli su dali novi ugovor do 2019-te. Nazalost.
05-30-2017, 04:37 PM
(This post was last modified: 05-30-2017, 04:39 PM by Sampinjon.)
(05-30-2017, 03:46 PM)kakabanja Wrote: Jebote koji lik. Znao sam da ćeš povući neki link iz ovog torinskog žutila. A ovaj Jugo švabo se odmah loži, baš ko šibica. Zaboravio sam par imena Sokratis, Birsa, Konstant ali ovo smeće što si postavio nema veze sa životom. Brojke su proizvoljne odnosno onakve kakve je Lapo Elkan servirao u kokainskom ludilu. Galijani je sa Preziosijem izvodio finansijske egzibicije koje su nama pogodovale. Većina (sve) ovih ekstremnih plusvalenzi dolazi od naših igrača koje je Galijani prebacivao u Djenovu i zauzvrat dobijao koliko toliko iskoristive igrače. Pa jebem mu miša neko ko prati Milan nebi smio ovakve gluposti iz ovakvih medija stavljati na Milanov forum.
Nemam riječi
Aha. I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju. De uzmi kakav kolacic ,podigni secer ,odmori malo...
A ovo nije "delimicno upotrebljivo" ni u rudniku da tovari ugalj a kamoli da igra za Milan.