Milanezi s Balkana
Usporedjivati riveru i donarumu ce se moci tek kad ovaj balo odigra bar 7-8 sezona za nas. Mozda ni tad. Pa rivera je po mnogima top 10-15 najboljih igraca u milanovoj povijesti.

Sta je kessie, dosao si napusen u milano? Stvarno je pao medicinski?
Reply
(05-30-2017, 10:31 PM)huss Wrote: Da i meni je bilo mrsko kucati ovo za Paloskia, pa to je nas igrac iz primavere koji je bio na posudbi....jebote ljudi pratite li vi Milan uopste? Tongue Tongue Paloski je jedan od rijetkih igraca iz primavere koji je na deibu dao go za prvi tim i to kakav go

Pa evo za one koji ne prate da se razjasni situacija oko Paloskija. Bio je nas igrac ,dok nije prodato 50% "ucesca" Parmi. Parma je kasnije tih 50% prodala Djenovi i onda je Galijani u akrobaciji kupio nazad 50% od Djenove.

Inace se spekulise da ce Galijani dobiti posao u ( gle cuda ) Djenovi ,iako on to za sada demantuje.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(05-31-2017, 12:05 AM)MEMO Wrote: Sta je kessie,  dosao si napusen u milano?  Stvarno je pao medicinski?

Sve sto je receno je da je na prvom pregledu ustanovljen "nedefinisan problem" i da je transfer za sada odlozen ali ne i otkazan posto ce se u narednim danima taj problem detaljnije ispitati.
Reply
http://www.football-italia.net/103444/ke...an-medical

Following a delay yesterday, it’s reported that Franck Kessié has passed the latest stage of his Milan medical.
Reply
Pravi se problem gde ga nema...

Izgleda da je i Bilja završen, za sad najiskusniji i najsigurniji igrač sa kojim se povezujemo, jbg mora se takav igrač dovesti.
Nešto govore i o onom Gomezu iz Atalante, po meni bi to već bilo preterivanje...
Devilcool
Reply
Bio je ,tj postoji problem sa kolenom ,samo je procenjeno da nece imati posledica na buducnost igraca. I to je lepo da se proveri a ne kao sa Matigolom koji je odsustvovao 5 meseci posle transfera jer je "procenjeno da nema potrebe za pregledom".
Reply
Bravo Dugari. Napokon neko bez jebene patetike. Samo solidan igrac. Nista vise.
Reply
Sad se pominje i Toliso iz Liona a Kesi bi trebao danas popodne da bude zvanicno objavljen kao novo pojacanje.
Reply
(06-01-2017, 07:33 AM)kakabanja Wrote: Bravo Dugari. Napokon neko bez jebene patetike. Samo solidan igrac. Nista vise.

Šta je napisao? Nisam u toku.

Malo mi puno ovo za Bigliu 20 mil. Čovjeku je 31. Jest dobar ali ima i godina.
A ovo 80 mil + igrač da bi dobili Belottija je debilno. Ja ga ne cijenim toliko. 40-50 maksimum.
I mislim da je protiv Cagliarija bila zadnja utakmica Gigia za Milan Sad jer ovo je previše zavlacenja. Milan mu je dao ponudu 3,5 po sezoni što za jednog mladog golmana je previse, jer budimo iskreni: on jest dobar ali nije najbolji. Ima tu još godina i godina rada. Žalosno će biti ako ode jer onda je već u ranim godinama pokazao kakva je licnost. Što ti kažeš kakabanja on da je čovjek rekao bi Raioli ostajem ovdje i tacka, ali i njemu je guza gladna para
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Gde nije debilno, Morata i Obamejang su duplo sigurnija varijanta a ispade da manje vrede.
Devilcool
Reply