(08-23-2011, 11:03 PM)Mecong Wrote: Ostalo je jos 7-8 dana prijelaznog roka. Skoro sam siguran da ce u narednih nekoliko dana doci najmanje jedno veliko ime (najvjerovatnije Kaka i ?) s obzirom da u Milan igrace dovodi (na svu srecu) Mino Raiola a ne Galliani. Mino Raiola je prosle godine zadnji ili predzadnji dan (nemojte me hvatati za rijec) prijelaznog roka u Milan doveo Ibrahimovica. Ove godine ce dovesti Kaku i ?
Vijetnamez,jesmo li potpisali primirje???
Slazem se,Kaka je nas,samo,nema vise niko osim Kake i Aquilanija
PS.Aquilani ne moze (SMIJE) biti Mr. X za klub kao sto je Milan,jer je kao Mr. X najavljivano neko pravo pojacanje,a ne igrac koji jedva igra u prvoj postavi realno,slabasnog Liverpoola!
08-24-2011, 11:50 AM
(This post was last modified: 08-24-2011, 11:53 AM by Mecong.)
(08-24-2011, 11:36 AM)klanfa Wrote: (08-23-2011, 11:03 PM)Mecong Wrote: Ostalo je jos 7-8 dana prijelaznog roka. Skoro sam siguran da ce u narednih nekoliko dana doci najmanje jedno veliko ime (najvjerovatnije Kaka i ?) s obzirom da u Milan igrace dovodi (na svu srecu) Mino Raiola a ne Galliani. Mino Raiola je prosle godine zadnji ili predzadnji dan (nemojte me hvatati za rijec) prijelaznog roka u Milan doveo Ibrahimovica. Ove godine ce dovesti Kaku i ?
Vijetnamez,jesmo li potpisali primirje???
Slazem se,Kaka je nas,samo,nema vise niko osim Kake i Aquilanija
PS.Aquilani ne moze (SMIJE) biti Mr. X za klub kao sto je Milan,jer je kao Mr. X najavljivano neko pravo pojacanje,a ne igrac koji jedva igra u prvoj postavi realno,slabasnog Liverpoola!
Ma nema problema. I ja se brzo ljutim ali se brzo i ohladim.
Milan - sutra Aquilani, za vikend Kaka'?
Alberto Aquilani će u četvrtak postati novi igrač Milana, a mogao bi da debituje već protiv Cagliarija. Nakon tog meča Galliani ide u Madrid po Kaku'.
Italijanski mediji su prilično sigurni da će Kaka' u poslednjoj nedelji prelaznog roka završiti na San Siru.
Naime, do kraja prelaznog roka Milan želi Aquilanija koji bi bio zamena za Pirla, a prava bomba je povratak Rickya Kake'.
Italijanski reprezentativac je već u Milanu sa agentom, trebalo bi u četvrtak da potpiše ugovor.
Međutim, za vikend Gallianija čeka pravi posao.
On nakon meča sa Cagliarijem na startu šampionata leti u Madrid, na pregovore oko Brazilca.
Milan nije spreman da plati 35 miliona evra koliko traže Merengesi, ali se nadaju da će spustiti cenu i postići dogovor da plaćaju na rate.
Navodi se da Berlusconi vraćanjem Brazilca želi da popravi svoje pozicije među glasačima. Inter je veoma zainteresovan, čak i spreman da plati više od Milana, no sam fudbaler ne želi da izda "Rossonere" i da se preseli u redove gradskog rivala.
Per aspera ad astra!
U slucaju da kaka i dode, ko od trojke robinho-ibra-pato leti van? Najblizi je robinho, a on i cassano na klupi ne mogu donesti nista dobro za ocuvanje pozitivne atmosfere u momcadi.
Bit ce tu dosta nervoze ukoliko neki ne prihvate marginalnu ulogu u momcadi, tu prvenstveno mislim na ambrosinia ( sorry sale  ), gattusa, seedorfa i cassana.
Flamini je naš najspremini tj trkački igrač i vas pojedince nikako ne mogu da shvatim kako mozete protiv njega bilo sta rci. To sto on nije onaj isti igrac kao iz Arsenala to treba pitat ljude u Milanellu. Koliko nas ozljede deru i godine takodje nama trebaju i Montolivo i Aqvilani a Kaka hmm on iskreno i ne treba jer doveden je i onaj mali Šaravi na tu poziciju a i Casano to moze da igra kao sto je Berlusconi rekao prije 2 dana... Znaci prije svega ova dvojica a KAKA i ako dodje bit ce samo da se zamažu oči...
08-24-2011, 03:10 PM
(This post was last modified: 08-24-2011, 03:19 PM by Maji_TZ.)
Aqua je nas igrac nosit ce broj 14...veceras ili sutra ce biti predstavljanje i vec sutra ce biti na treningu s ekipom...Galliani je izjavio da mercato nije zavrsen, vec zapecacen???...
Ibra i Boa su danas normalno trenirali s ekipom kao i Pato i Binho sutra se pridruzuju Silva i Yepes...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
![[Image: gnk.png]](http://img213.imageshack.us/img213/1764/gnk.png)
neznam kolku e dobar poteg ovo oko Alberto nie nesto kao igracina ali bice tamu ovamu potpunice praznina,sutra doznacemo sve cifre za koliko placa ce da igra kod nas mislim da e velika ako e 4 mil to e stvarno puno, umesto Aqva mogli smo da donesemo De rossia , napudimo cassano,flamini, oddo i eto pare za de rossia na koj mu istice ugovor 2012.
p.s. mozda De Rossi ce doci kao free sumer mercato 2012
Aquilani je igrac koji po meni nikad nece biti nivo pirla jer budimo realni, u zadnjih 7-8 godina samo su dva veznjaka tog tipa na svijetu bila klasa za sebe, pirlo i xavi. nema sanse da aquilani bude tako dobar tako da ja od njega ne ocekujem nista. totalno mi je svejedno dali ce on doci ili ne.
sto se tice kake volio bi da dođe ali to opet nije to. nama za najvece dosege trebaju igraci koji ce moci zamijeniti one sedorfa i pirla. mi to danas nemamo tako da je moja procjena da mi s kakom mozemo doci najvise do 1/2 finala LP. ili cim naletimo na barcu,manchester ili real mi ispadamo.
nemojte me krivo shvatiti,ali evo opet cu ponoviti kao prije godinu dana. svaka cast ligi prvaka ali potajno se nadam trecem mjestu u grupi i da odemo u kup uefa odn europsku ligu i da to probamo osvojiti jer to je jedini trofej u povijesti koji nam fali. eto, zivi bili pa vidili. jedva cekam pocetak sezone.
ajmo udine, ubij te smradove engleske!!!
evo gledam Benficu, ovaj Witel sto je trebo doci kod nas, uz Aimara najbolji im igrac veceras...sto se tice Akvilanija nisam siguran koliko ce nam koristit igrac koji zbog svojih povreda propusti vise od pola sezone vec zadnjih par godina....nadam se dolasku Montoliva jer on je igrac koji bi mogo zamjeniti Pirla, Kaku ne zelim neka ga u Realu radije nek nam dovedu Hamsika i imali bi ekipu koja bi se mogla borit i za LP...sta ste se svi ufatili Barse ko da su svemirci, mogu u spaniji, kad padaju isto pokoseni na svaki jaci duel a sudci im gledaju kroz prste, ne kazem da nisu dobri da me neko ne shvati pogresno, ali mislim da bi se nasi mesari mogli nosit sa njima
Ode Arsenal u Ligu Prvaka ,a mi u 2. jakosni šešir sutra na izvlačenju,šteta
|