Milanezi s Balkana
https://www.football-italia.net/114333/o...-proposals

Dobili smo odbijenicu za finasijski plan. Zvanicno.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ja se izvinjam sto sam psovao Gigija. Upravu ste, on je ipak nase dijete i treba mu dat novi ugovor od 10 mil € godisnje i oktupnu klauzulu od 5 mil € ili ako zeli odma da ga pustimo. Zao mi je malog, stvarno je fino celjade. Dobro ste. Sramota od nas navijaca da mrzimo takvo jedno lijepo djete Milana, on voli ovaj klub vise nego ista, zato je trazio samo 6 mil i 1 mil za brata, SAMO
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Sjajni Udineze...
Reply
Ma ja sam uvijek tvrdio i ostajem pri stavu da ovaj Inter nije za mrvu bolji od trenutnog sastava Milana...Da li je bilo do srece, do novog trenera ili do neke kombinacije svega pa su oni napravili ovu bodovnu razliku. Uglavnom, poprilicno sam siguran da na kraju sezone nece biti vise od 3 boda razlike izmedju Milana i Intera. Pa sad, ne znam u ciju korist Tongue Tongue
Reply
MILAN (4-3-3): Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodríguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Suso, Kalinic, Borini. A disp.: Storari, Donnarumma, Silva, Çalhanoglu, Zapata, Abate, Biglia, Musacchio, Paletta, Antonelli, Cutrone, Locatelli. All. Gattuso
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(12-17-2017, 02:19 AM)huss Wrote: Ma ja sam uvijek tvrdio i ostajem pri stavu da ovaj Inter nije za mrvu bolji od trenutnog sastava Milana...Da li je bilo do srece, do novog trenera ili do neke kombinacije svega pa su oni napravili ovu bodovnu razliku. Uglavnom, poprilicno sam siguran da na kraju sezone nece biti vise od 3 boda razlike izmedju Milana i Intera. Pa sad, ne znam u ciju korist Tongue Tongue

Razlika je sto su oni imali Spaletija a mi Montelu.
Reply
Gle smrdljivi Kaseres u Veroni a nije hteo doci u Milan pre godinu i po ,trazio neke astronomske pare sve drugo mu bilo "ispod casti"... sve se plasim da mu je Verona izasla u susret...
Reply
Nadsm se porazu samo zbog kalinica i borinija inace smo donji do krsja sezone ako ova 2 igrsju

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
Sa ovom postavom jedino ako Suso ili Bonaventura daju neki gol ,mozda i Romanjoli koji je u boljoj golgeterskoj formi nego Kalinic...
Reply
Kak god ali.mi je je vise pocelo na kurac ici jebo ga borini dobar je bio na beku i na krilu ali na kvoj poziciji igrac manje i ovs taraba u napadu zbaci 2 igraca manje pa ja ne znam jel od kalinica zena daje trenerima da on igra ili koji vise

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply