Milanezi s Balkana
Ms x = od Fabregasa do Nocerina Big Grin
Reply
(09-01-2011, 01:50 AM)deejaysale Wrote: @Milanista Mostar ,falio si majke mi,od ovih par postova dva put si me odmah nasmijao.
Welcome back ;-)

Thank you, thank you.. Sleepy
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Mexes, Taiwo, Aquillani, Nocerino, Judilson Mamadu Tuncara Gomes (Pele). Možemo biti donekle zadovoljni mercatom. Ali i dalje tu nešto fali za one najveće dosege. Samo se nadam da ćemo igrati još bolji i ofenzivniji nogomet i da ćemo ove sezone zabiti preko 100 golova računajući sva natjecanja. Volio bi vidjeti napadački Milan.

A malo mi je smiješno što je na Barcu koeficijent 1.30 u prvom kolu, mislim da je to premalo. Totalno podcjenjivanje Milana. Ne kažem da imamo nekih velikih šansi protiv barce ali mi smo Milan, možemo svakog pobijediti kad nam se poslože stvari tu večer. Da sam ja bookmaker ja bi stavio minimalno 1.45 na barcu. Ovo ispada da je totalni zicer. Ne znam, možda griješim. Šta će tek biti kad barca bude igrala protiv bate borisova, onda će biti 1.05. Brutalno. Strašno.
Reply
Da se ukljucim u raspravu......Redovno sam citao postove zadnjih 5 dana prelaznog roka,visoka ocekivanja od zadnjih nekoliko dana su bila uzaludna!
Nema se smisla osvrtati na prelazni rok,potrosili smo 30-ak mil. MAX,jadno za klub poput Milana,ali sta ces,recesija,dobio Berlu 500 mil. kazne u aprilu (ako se ne varam) sto se odrazilo na "kupovnu moc" naseg kluba!
Opet nas sve zajeb...... pricom o Mr. X,prije 3 god za Pata potroseno 18mil,a osim toga,transferi su ispod 10mil u zadnjih 5 god.....Samo prodajemo,jeftino kupujemo,politika Dinamo Zagreb Tongue
Idemo po Scudetto,LP - jedan listic X,drugi 2,i eto ga siguran dobitak Wink
Pozdrav do javljanja Big Grin

(09-01-2011, 12:04 PM)MEMO Wrote: Mexes, Taiwo, Aquillani, Nocerino, Judilson Mamadu Tuncara Gomes (Pele). Možemo biti donekle zadovoljni mercatom. Ali i dalje tu nešto fali za one najveće dosege. Samo se nadam da ćemo igrati još bolji i ofenzivniji nogomet i da ćemo ove sezone zabiti preko 100 golova računajući sva natjecanja. Volio bi vidjeti napadački Milan.

A malo mi je smiješno što je na Barcu koeficijent 1.30 u prvom kolu, mislim da je to premalo. Totalno podcjenjivanje Milana. Ne kažem da imamo nekih velikih šansi protiv barce ali mi smo Milan, možemo svakog pobijediti kad nam se poslože stvari tu večer. Da sam ja bookmaker ja bi stavio minimalno 1.45 na barcu. Ovo ispada da je totalni zicer. Ne znam, možda griješim. Šta će tek biti kad barca bude igrala protiv bate borisova, onda će biti 1.05. Brutalno. Strašno.

Ispade Barca ce nas unistit,al da je nama nas lijepi COLINA,koji ne bi svirao svaki dodir i pad igraca Barce,bila bi 100% nasa pobjede,jer oni na racun jednog grubog starta traze faul u iducih 10 kontakta i to je ono zbog cega mi se njihova igra,a samim tim i klub cisto GADI!!!!!!!!!
Tamo X 1:1 ili cak mozda,MOZDA 0:1,kuci gubimo 0:1 ili 0:2!
Reply
jel ima neko link za danas za tekmu??????
Reply
ManU prijavio 111 milijuna eura dobiti, Barcelona očekuje 20-ak

U prošloj poreznoj godini engleski je nogometni prvak, Manchester United, prijavio dobit od 110.9 milijuna funti. Velik je to napredak u odnosu na prethodno razdoblje, kada je klub poslovao s 83.3 milijuna funti gubitka...

Golem je pozitivni obrat, sudeći po financijskom izvješću, generirao komercijalni promet koji se popeo na rekordnih 103.4 milijuna funti.

Svejedno, klub i dalje godišnje ima obvezu servisirati dug u iznosu oko 45 milijuna funti.

U prošloj je poreznoj godini Manchester United također obrnuo 11% veći ukupni promet negoli u prethodnom razdoblju: s okruglih 300 narastao je na 334.1 milijun funti.

Vlasnici kluba, američka obitelj Glazer, i dalje razmatra mogućnost dokapitalizacije kluba na Singapurskoj burzi. Prema najnovijim nagovještajima, išlo bi se na dualnu dioničnu politiku. Po njoj bi zainteresirani investitori za svaku upravljačku (glasačku) dionicu kupili i jednu neupravljačku, što bi Glazerima omogućilo zadržavanje kontrole nad klubom.

Sa svojim je novim financijskim brojkama izašla i Barcelona, suparnik (i pobjednik) Manchester Unitedu u lanjskom finalu Lige prvaka. Katalonci su objavili procjenu financijskog plana za iduću sezonu (2011/12).

Računaju s ukupnim prihodom od 461.1 milijuna, te s rashodima od 440.2 milijuna eura. Planirana dobit iznosi 20.9 milijuna eura.

Budžet će na predstojećoj skupštini Sportskog društva, koja se održava 24. rujna, morati usvojiti većina članova.

Prema agenciji Deloitte, Barcelona je nogometni klub s drugim najvećim budžetom na svijetu. Ispred je samo Real Madrid, dok je Manchester United na trećem mjestu.
Reply
(09-01-2011, 12:10 PM)klanfa Wrote: Da se ukljucim u raspravu......Redovno sam citao postove zadnjih 5 dana prelaznog roka,visoka ocekivanja od zadnjih nekoliko dana su bila uzaludna!
Nema se smisla osvrtati na prelazni rok,potrosili smo 30-ak mil. MAX,jadno za klub poput Milana,ali sta ces,recesija,dobio Berlu 500 mil. kazne u aprilu (ako se ne varam) sto se odrazilo na "kupovnu moc" naseg kluba!
Opet nas sve zajeb...... pricom o Mr. X,prije 3 god za Pata potroseno 18mil,a osim toga,transferi su ispod 10mil u zadnjih 5 god.....Samo prodajemo,jeftino kupujemo,politika Dinamo Zagreb Tongue
Idemo po Scudetto,LP - jedan listic X,drugi 2,i eto ga siguran dobitak Wink
Pozdrav do javljanja Big Grin

(09-01-2011, 12:04 PM)MEMO Wrote: Mexes, Taiwo, Aquillani, Nocerino, Judilson Mamadu Tuncara Gomes (Pele). Možemo biti donekle zadovoljni mercatom. Ali i dalje tu nešto fali za one najveće dosege. Samo se nadam da ćemo igrati još bolji i ofenzivniji nogomet i da ćemo ove sezone zabiti preko 100 golova računajući sva natjecanja. Volio bi vidjeti napadački Milan.

Ispade Barca ce nas unistit,al da je nama nas lijepi COLINA,koji ne bi svirao svaki dodir i pad igraca Barce,bila bi 100% nasa pobjede,jer oni na racun jednog grubog starta traze faul u iducih 10 kontakta i to je ono zbog cega mi se njihova igra,a samim tim i klub cisto GADI!!!!!!!!!
Tamo X 1:1 ili cak mozda,MOZDA 0:1,kuci gubimo 0:1 ili 0:2!

moram reagirat na klanfin post...
o cemu ti pricas...pato je dosao u milan u sezoni 2007/08(to nije bilo prije 3 godine) za 22 milijuna eura...
drugo...prosle sezone smo kupili robinha za 18 milijuna eura, a ove sezone zlatana za 25 milijuna eura....
trece...kazes samo prodajemo i jeftino kupujemo ko dinamo....koga smo mi to prodali za velike pare(za milan je to preko 30 mil eura) u zadnjih 10 godina osim 2 igraca (sheva i kaka)? kupujemo jeftino, ali kupujemo dobre igrace jeftino...ti bi najsretniji bio da smo uzeli zlatana za 75 milijuna i torresa ili carolla za 50 milijuna eura...onda bi nasa politika po tebi bila super jer....kupujemo skupe igrace....
USPOREDI MILANOV ROSTER PRIJE 2 SEZONE I ROSTER OVE SEZONE.....sad imamo 4 puta jacu ekipu za relativno malo ulozenih para.....po tebi trebamo potrosit 300 milijuna ko real i ne osvojit nista ....eto ti real pa za njih navijaj....
mercatom sam zadovoljan jer imamo 30% jacu momcad nego prosle sezone ito je dovoljno za uvjerljivo osvajanje SERIE A....

sto se tice barcelone...oni nama vise odgovaraju nego ekipe ko man city, real ili man utd koje svoju igru baziraju na tempu....barcelona igra dosta sporije od njih i to nama vise odgovara.....

pozdrav...i nemoj pisat glupe postove....ubuduce...
Reply
Bogami, ne tako loša transfer sezona, doveden napokon levi bek od koga bismo mogli očekivati više, evo da prodje povreda pa da to i pokaže , Mexes-dobra zamena Nesti i Silvi, solidan veznjak Akvilani koji se možda može i još boljim pokazati no što očekujemo, obećavajući El sharaawy i taj Nocerino o kom ne znam puno ali verujem da nije loš i ako šta barem imamo još jednog u veznom koji nije u tridesetim...
Možda je mogao doći Ganso, Montolivo ili neko treći, ali valjda ćemo nešto od toga ostvariti na zimu.

I složio bih se, bolje i da kupujemo jeftino a dobre igrače i tu i tamo potrošimo malo veću sumu, nego da bacamo konstantno silne pare na igrače koje juri cela Evropa, kao što rade neke ekipe trenutno...

Devilcool
Reply
sto se tice barcelone...oni nama vise odgovaraju nego ekipe ko man city, real ili man utd koje svoju igru baziraju na tempu....barcelona igra dosta sporije od njih i to nama vise odgovara.....----------------------------------------

Šta ti Pobogu znači to da Barcelona igra sporije od Cityja ili Reala? heh. daj nam to obrazloži molim te.
Reply
(09-01-2011, 10:11 PM)MEMO Wrote: sto se tice barcelone...oni nama vise odgovaraju nego ekipe ko man city, real ili man utd koje svoju igru baziraju na tempu....barcelona igra dosta sporije od njih i to nama vise odgovara.....----------------------------------------

Šta ti Pobogu znači to da Barcelona igra sporije od Cityja ili Reala? heh. daj nam to obrazloži molim te.

barcelona uzme loptu stisne te na tvoju polovicu te i ne da ti je mjesecima cesto vracajuci loptu nazad do stopera i ponovo gradi napad....to usporava igru.....ova 3 kluba lete cijelim terenom i dosta su agresivna (pogotovo real) sto nama nimalo ne odgovara....fizicki su puno jaci od barcelone....mi s barcom mozemo na misice mozda i izvuci nesto ali sa realom i man utd ne .....
Reply