Milanezi s Balkana
Zabi ga i Borini. Samo Portugalac ne moze u bazen ubaciti.
Reply
(02-10-2018, 04:46 PM)kakabanja Wrote: Zabi ga i Borini. Samo Portugalac ne moze u bazen ubaciti.

tog portugalca smo mi unistili psihicki sa montelom a gatuzo je nastavio malom treba go i par vezanih utakmica da se povrati inace mozemo se i mi pozdravit sa 40 miliona a on sa karijerom..
Reply
Lepa pobeda , rezultat u skladu sa kvalitetom ekipa i stanjem na tabeli. Da se malo podigne samopouzdanje pred vazne utakmice u prvenstvu koje dolaze.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
A zaigrace sigurno Big Grin Big Grin Big Grin Vidjeces protiv Ludogoretsa starta Silva, a protiv Sampdorie Kalinic...to je neka rotacija njegovaa. Mada kazu da je ovo s Kalinicem ozbiljnije pa je pod upitnikom za naredna 2 meca. A konacno smo postali cvrsti, ovoj bagri je trebao samo Gatuso...nikakvo prijateljstvovanje s njima. Steta sto smo to kasno shvatili, mislim da LP ne bi uopste bila dovedena u pitanje. Ovako jos postoji nada, ali bice izuzetno tesko, jer je mnogo ekipa ispred nas.
Reply
Ovo kolo ce merda i Roma tesko prosuti bodove. Mogao bi makar Lacio izgubiti veceras i to je nesto.
Reply
Samo treba Romu gledati. Mislim da će prosuti dovoljno bodova ali realno teško mi to možemo da iskoristimo.

Izgleda da stvari polako dolaze na svoje. Utegla se odbrana, dobre 2 tekme protiv kvalitetnog Lacia, sad prava rutinska pobeda kakvih pitanje je l' smo imali do sad (ja ne pamtim od prvog kola al' tad je bio crveni karton) .
Lepo što je Bilja zabio kao nagrada za bolje partije u poslednje vreme. Džek opet u svojoj staroj ulozi, mnogo koristi jer praktično igra i veznog i učestvuje u akcijama pred golom. Samo da ga povrede zaobiđu jbg.
Kutrone je pravi napadač, svaka čast ovo izgleda jednostavno ali znamo da ostala dvojica ne bi gol zabila danas jer ne bi bili na pravom mestu. Naravno sve opet polazi od Susa koji je ubedljivo naš najbolji igrač.
Devilcool
Reply
Koga god da pratimo bice zajebano. Dve ekipe moramo prestici (Roma ,Lacio ,Inter - Sampdoriju ne racunam ,to se podrazumeva) ,a ima tu dosta teskih utakmica do kraja. 14 kola ,trebace nam jedno 10 pobeda i 2-3 remija. Romu i Inter ako ne mozemo pobediti a ono bar ne izgubiti.
Reply
Dobiti Sampdoriu, x sa Romom i dobiti Intera. To je minimum sada na žalost. Ako to uspiju onda cemo vidjeti gdje smo.

Iako mislim da je LP izgubljena. -10 je previse.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ma upropastio nas je Montela. Moram da priznam da sam verovao u njega, bar da će biti solidan trener i moći da vodi veće klubove. Evo i sa Seviljom ne radi ništa posebno, isto 5-6 mesto.
Bacili smo pola sezone s njim umesto da se tim uklopi, najgore što je tvrdoglavo terao sa 3 pozadi iako većini nije odgovaralo. I naravno ispušili ga za ligu šampiona koja na kraju neće biti nikakva filozofija da se uzme, zamislite Inter tamo sa ovakvim partijama... Smešno.
Devilcool
Reply
To je najgore od svega da...

Ne znam što ovi planiraju na ljeto s tim dugovima, bankama, kreditima i transferima... Strah me puno misliti Smile
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply