Milanezi s Balkana
ma imam ja internet i tv preko t-coma (dakle max-tv) a telefon preko optime...ne znaš tko te više krade...mislim da ću uzeti neku brutalnu satelitsku..jer ovako dolazim u napast ozljediti t-com službenike...----------

Hm, mislio sam da se to još ne može. Daj objasni mi kako to funkcionira? Ako ti je telefonska linija na Optimi, kako onda imaš internet na T-comu? Ti to imaš dvije telefonske linije? heh. Ili kradeš susjedu wireless...))))
Reply
gledaj ja sam prije imao sve na t-comu.i onda sam mislio da je optima bolja ako mi telefonski impulsi idu preko nje,i zatražio sam od optime brošuru preko koje sam zatim sklopio ugovor da želim telefonsku liniju prebaciti na optimu ali internet i maxtv zadržavam na t-com.kod potpisivanja ugovora moraš biti oprezan i pročitati ono što su ti sastavili prije potpisa jer su starog od moje cure zajebali i čovjek došao jedan dan doma i sve mu je bilo iskopčano jer ga je optimin agent nasamario i čovjek je potpisao da se odriče svih usluga t-coma.ali to je njegova nepažnja vjerujem da bi ti bio oprezniji.dakle fino nazoveš t-com i kažeš da želiš maxadsl i maxtv ali zadržavaš telefonske impulse od optime...

ne kradem susjedu wireless imam flat jer sam nekad ubijao playstation 3 na online... DevilcoolDevilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(09-07-2011, 08:57 PM)dejo Wrote: gledaj ja sam prije imao sve na t-comu.i onda sam mislio da je optima bolja ako mi telefonski impulsi idu preko nje,i zatražio sam od optime brošuru preko koje sam zatim sklopio ugovor da želim telefonsku liniju prebaciti na optimu ali internet i maxtv zadržavam na t-com.kod potpisivanja ugovora moraš biti oprezan i pročitati ono što su ti sastavili prije potpisa jer su starog od moje cure zajebali i čovjek došao jedan dan doma i sve mu je bilo iskopčano jer ga je optimin agent nasamario i čovjek je potpisao da se odriče svih usluga t-coma.ali to je njegova nepažnja vjerujem da bi ti bio oprezniji.dakle fino nazoveš t-com i kažeš da želiš maxadsl i maxtv ali zadržavaš telefonske impulse od optime...

ne kradem susjedu wireless imam flat jer sam nekad ubijao playstation 3 na online... DevilcoolDevilol

Zanimljivo. Hvala na objašnjenju. Možda bi i pokušao nešto tako ali ja sam uzeo sve od Optime pa sad ne znam da li mogu uzet Maxtv a da mi ostanu Optima internet i telefon. Ma uglavnom hvala, sad znam da su moguće i takve nekakve kombinacije. Ajde nećemo više trošiti prostor na forumu pričajući o najvećim lopovima. Sutra je utakmica i to odmah derbi. Ako to dobijemo prvaci smoSmile))
Reply
http://www.rossoneriblog.com/2011/09/08/...ies-chart/
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(09-08-2011, 09:38 PM)Maji_TZ Wrote: http://www.rossoneriblog.com/2011/09/08/...ies-chart/

verovatno najgori potez u istoriji ovog kluba, angažovanje francuske propalice.. e moj ćelo, gde su ti oči bile.. mesaru 20 milki za 4 godine Ničega.. al zato je kosmos reagovao i poslao ga na zasluženi odmor u bolnicu.. a posle bolnice šut karta, pa će se lupat nogom u guzicu ako ga i QPR bude hteo u svojim redovima.. crko da bog da, zalizana nakazo
Reply
Ja se samo nadam da je ovo od prosle sezone...
Jer je i Silva i Abate potpisali novi i jaci ugovor...nadam se da bar Thiago ima vecu platu zasluzio je
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Jese zna sastav za danas?
Reply
u kombinaciji je sljedeće iako nije i konačno: Abbiati;Abate,Nesta,Silva,Antonini;Gattuso,Van Bommel,Aquilani;Boateng;Pato,Cassano.

Reply
(09-09-2011, 12:02 PM)geoff Wrote: Jese zna sastav za danas?

[Image: milanlazio.png]

Reply
(09-09-2011, 12:26 PM)Efekat Leptira Wrote:
(09-09-2011, 12:02 PM)geoff Wrote: Jese zna sastav za danas?

[Image: milanlazio.png]

jebo ja ovog boneru u usta nadam se da će slomiti boje noge pa da nikada ne primiriše nogometu...zašto ga uopće stavlja u igru?!?!?! Angry
Reply