Milanezi s Balkana
oni koji imaju racun u supersport kladionici mogu gledati utakmicu veceras na netu.....
Reply
(09-09-2011, 06:15 PM)kalla1899 Wrote: oni koji imaju racun u supersport kladionici mogu gledati utakmicu veceras na netu.....

Odlično. Hvala.
Reply
Reports say that Abiatti is questionable for this match.

EDIT: Predicted Line-up by TMW:

Abbiati, Abate, Nesta, T.Silva, Antonini, Gattuso, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Cassano e Ibrahimovic.
Reply
Moze li mi neko reci sta rade: Ringhio i Ambro u sastavu??? Cassano pored Ibre, poslije onakvi gluposti koje je napravio na pripremama, a Pato na klupi???
Haj da vidim i ovo novo cudo nase panchine. Da vidim kakve ce veceras manevre da izvrsi. Al barem mi je lakse kad znam da nema Seedorfa na klupi, znaci ne moram se bojat da ce njega uvalit u igru u 60'
Al sad da vas pitam: radi cega je doveden Emanuelson? radi pozicije lijevog beka ili lijevog vanjskog veznog? Jer ne sjecam se kad je Milan igrao sa lijevim veznim. Sto bi Leptir rekao ovaj Milanov sastav je za X-Files Big Grin hehe

Allegri lutko, daj molim te iznenadi me veceras. Haj molim te pokazi mi da znas sta radis, i da si stvarno trener koji zasluzuje ovu ekipu. Daj covjece, pa gubim svo povjerenje u tebe. Cak sam te u svakodnevne psovke uzeo mjesto "Boga" ili "mater". De vec jednom tutni tom svoj glavurdom i pocni vodit ovaj tim kao pravi strateg ili general, a ne samo stajat, mutno gledat i svaki 5 minuta nesto zapitkivat Tassotia.

Ajmo sa srecom veceras

Forza Milan! Vinci per noi!
Forza Milan la sud é con te!
Ale ale ale ale!!!!
evo vam prenos:

http://livefootball.ws/1968-milan-lacio.html

1500 kb/s
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Jao Nestaaaaaa... Smile)))))
Reply
Odličan stream i ode: http://www.veetle.com/index.php/channel/...67e0c70165

Rhino, Ambro, Aquilani... + Antonini, dobro i stojimo Big Grin

Rhino i Nesta :S

0-2 a tragedije...
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
Hahahhaa. Strašno. Ajd neću reći da je obrana loša pogotovo Nesta,oba gola njegova, ali nevjerovatno je to kako nam ljudi dolaze pred gol. Mi nemamo nikakvu sredinu, ovo je sramota kako naš vezni red igra. Ajd nadam se da možemo ovo preokrenuti.
Reply
nesta nesta
Reply
Na oba gola izbace Nestu Sad nije danas prisutan na terenu psihicki.
Ringhio manji sudar odma izmjena. A ovo mu nije prvi put. Al to su godine...
Oba gola preko lijeve strane, Antonini ne znam sta rec. Cassano nista, ne pomaze.
Ubijaju nas u sredini i po lijevom boku Sad
Ma jel igra uopce Ambrosini? Ja svakog vidim, samo njega nikako. Koja je njegova uloga u sredini?
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Allegri jebala te cijela veza na celu s gattusom i ambrom u dupe
Reply