Poslje ovog sinoc (čast pojedincima) zaista se PRVI put bojim pravog poniženja koje može da nam se desi u Barceloni.
Samo ću to reći a zaista dugo dugo voolim AC Milan.
Dejo slazem se stobom oko sastava. I ja bi isti postavio. Ambro i Ringhio na klupu, a ako bud igrali ne vrijedi gledat. Samo ce mi iscupat zivce
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Hahahahaha...Zanimljiva scena poslije meča između Noleta i Fedexa . Neki klinci su tražili autogram i dali su mu dres Milana da se potpiše na njeha i deru se iz sveg glasa "FORZA MILAN"... hehehehhe..
Uglavnom, Nole je spasio dvije meč lopte na Fedeksov servis. Strašno! Svaka mu čast!
hahaha vidio sam to
Odma komentarisao na FB-u: najbolji teniser navija za najbolji klub

hehe
Ma znam Skopljak, al stvar je da tu dvoicu ne zelöim nikako vise da gledam. PA cemu odvodjenje onoliki igraca, kad ti i dalje igraju penzioneri. A momci fino pokazali da imaju duplo vise snage od ovi starosjedioca. A da su nesto strasno iskusni Ringhio i Ambro naspram Aquilania i Nocerina, sumnjam. Tj. nisam uocio.
Znaci protiv Barce: Bommel - Nocerino - Aquilani - Boateng - i napad Ibra i Pato. I to je to. Nista preko krila, vec odigrat 4-4-2 (diamond) i pokusat barem bod uzet.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
E upravo to. Mi s onakvom igramo ne možemo u nijednom segmentu nogometne igra parirati Barceloni. Bolji su od nas na 8 pozicija, jedine tri pozicije koje idu nama u korist su Silva, Boateng i Ibra, a to je nedovoljno. Moramo se postaviti oprezno, zgusnuti sredinu i trkački moramo biti na maksimumu. Messija ako treba udvajati ili staviti Silvu na njega, e to je okršaj kodi dugo čekam, Messi je okretniji u mjestu i ima tu startnu prednost u prvom koraku ali mislim da je Silva brži igrač od njega opčenito, snažniji je i jači, tu prognoziram 60-40 za Silvu u dobivenim dvobojima. Sve u svemu mi tamo nemamo šta izgubiti, idemo probati uzeti bar bod i ne osramotiti se. Čak bi volio da Mexes zaigra umjesto Neste ako je to ikako moguće.
Polako...tek je pocelo...bice bolje nadat se...
Rossonero Per Sempre...
Kako sad pirlo moze trcat, uklizavat, dijelit tocne lopte...