Milanezi s Balkana
Opet kalinic i borini jebem ti gatuzo sve retsrdirano mrs u picku materinu i bjezi iz kluba

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
(05-05-2018, 06:33 PM)Rosson3r Wrote: Opet kalinic i borini jebem ti gatuzo sve retsrdirano mrs u picku materinu i bjezi iz kluba

Sto se tice Kalinica i Silve mislim da nema veze sa Gattusom...citao sam malo clanke novinara bliske klubu...Mirabelli je obeceo Jorge Mendesu ( agentu Silve ) na pocetku sez da ce biti prvi napadac i da ce imati veliki broj minuta...navodno je to glavni razlog zasto se Mirabelliu trese stolica...Prije mjesec je Mendes bio u klubu i rekao Upravi da Silva zeli da napusti klub sljedece godine (posudba ili prodaja) jer zeli vise minuta... tako da izgleda Gattuso i ne racuna na njega ozbiljno do kraja...

Sto se tice Borinia, on jedini moze zamjena na krilu i dobro je sto je Susa odmorio, radi Juventusa..sasvim logicna izmjena...plus su ga udarali igraci Verone..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
A zasto mu ne daju vise minuta ovde?!
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(05-05-2018, 08:26 PM)Sampinjon Wrote: A zasto mu ne daju vise minuta ovde?!

Ako mislis na Silvu...navodno je Mirabelli obecao da ce biti prvi napadac, a on to realno igrom nije zasluzio...i nakon sto je Milanu donjeo 6 bodova (Genova i Chievo) njegov agent je dosao u Casu Milana i napao Mirabellia i Fassonea...ovo su sve spekulacije da zbog toga vise ne dobija minuta, jer glavnom vise nije u prisutan u Milanu i navodno trenira samo radi sebe i svjetskog prvenstva...

Momak je sa 20 godina posato zvjezda u Portugalu, sve oci su uprte u njega kao novog napadaca njihove repke...agent mu kroji spisak Portugalske repke i sve je to pravo zajban pritisak

Ovo sto pisem sve su spekulacije pojedini medija...nekako stvarno je nerealno da momak nakon dobrih odigrani partija i nakon sto je poceo vrlo vaznu tekmu protiv Juventusa, pa i nakon sto je igrao protiv Arsenala, sad je totalno zakovan za klupu...osim ako nece poceti u srijedu u kupu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Realno zaaluzio je vise od govneta da igra...momak je poceo dobro par utakmica u evropskoj ligi 5 golova ali kao nagrada klupa i jbg psihicki sve to utjece na igraca..prvo ga je mobtela jebo sa tim pa onda i kod gatuza nagrada za golove i dobru igru opet klupa

Reply
Upravo to. On je dobro poceo sezonu u onim jul utakmicama i onda bio naboden na klupu , nikad vise nije ni dobio pravu sansu.
Reply
Jadna nam majka ako dovedemo ovog idiota Benzemu. 31 godina, komad budaletine, pojma nema s loptom, njegovo davno proslo, i jos bi sad trebali iskesirat 50 mil € za ovu budaletinu i dat mu 8mil € godisnje. Ako ovo uradis Mirabelli, pa tebe treba streljat.
Ja ga veceras nisam vidio na terenu. Znaci pojma nemam koji je bio njegov zadatak veceras, i koju korist je imao Real od njega sem assista za CR7.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
https://www.milannews.it/primo-piano/tut...aco-294350

jel ovo neka zajebancija? Dajemo Silvu od 22 godine za starca od 32 godine koji u Engleskoj nije mogao nista, i koji nije bio meta ni jednom ozbiljnom klubu poslije Monaca. Pa ovi postaju veci idioti od celavog, majke mi.

Posto Silva i veceras nije u konkurenciji za startno mjesto, stim je sigurno da odlazi. Steta, mislim da ce biti velika zvijezda, i to ce pokazat u Rusiji. Ali neka nama Kalinica. Po mogucnosti otkupiti i Mandzukica za neki 20-25 mil € da Juve za te pare moze si nabavit pravo pojacanje. Pa da mi navijaci i slijedece sezone zalimo kako ne mozemo prismrdit Staroj Kurvi i zalit se na sudenje. A ustvari problem je u nasoj debilnoj upravi koja uzme Matrija da bi Juve se pojacao Tevezom, i koja ce evo sad uzet Mandzukica da bi Juve sebi doveo novo pojacanje. Kakve budale u upravi takve i na terenu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Falkao...bice to nas novi Tores. Ako ,ako... bar cemo na vreme znati da ne uzgajamo nade za narednu sezonu i da se pomirimo na smecarenje u borbi za 6-7 mesto i dogodine.
Reply
Please vote in the forum poll, thanks http://www.milanmania.com/forum/showthread.php?tid=1735
Reply