05-05-2018, 06:33 PM
Opet kalinic i borini jebem ti gatuzo sve retsrdirano mrs u picku materinu i bjezi iz kluba
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
|
Milanezi s Balkana
|
|
05-05-2018, 06:33 PM
Opet kalinic i borini jebem ti gatuzo sve retsrdirano mrs u picku materinu i bjezi iz kluba
Sent from my SM-G955F using Tapatalk (05-05-2018, 06:33 PM)Rosson3r Wrote: Opet kalinic i borini jebem ti gatuzo sve retsrdirano mrs u picku materinu i bjezi iz kluba Sto se tice Kalinica i Silve mislim da nema veze sa Gattusom...citao sam malo clanke novinara bliske klubu...Mirabelli je obeceo Jorge Mendesu ( agentu Silve ) na pocetku sez da ce biti prvi napadac i da ce imati veliki broj minuta...navodno je to glavni razlog zasto se Mirabelliu trese stolica...Prije mjesec je Mendes bio u klubu i rekao Upravi da Silva zeli da napusti klub sljedece godine (posudba ili prodaja) jer zeli vise minuta... tako da izgleda Gattuso i ne racuna na njega ozbiljno do kraja... Sto se tice Borinia, on jedini moze zamjena na krilu i dobro je sto je Susa odmorio, radi Juventusa..sasvim logicna izmjena...plus su ga udarali igraci Verone..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-05-2018, 08:26 PM
A zasto mu ne daju vise minuta ovde?!
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(05-05-2018, 08:26 PM)Sampinjon Wrote: A zasto mu ne daju vise minuta ovde?! Ako mislis na Silvu...navodno je Mirabelli obecao da ce biti prvi napadac, a on to realno igrom nije zasluzio...i nakon sto je Milanu donjeo 6 bodova (Genova i Chievo) njegov agent je dosao u Casu Milana i napao Mirabellia i Fassonea...ovo su sve spekulacije da zbog toga vise ne dobija minuta, jer glavnom vise nije u prisutan u Milanu i navodno trenira samo radi sebe i svjetskog prvenstva... Momak je sa 20 godina posato zvjezda u Portugalu, sve oci su uprte u njega kao novog napadaca njihove repke...agent mu kroji spisak Portugalske repke i sve je to pravo zajban pritisak Ovo sto pisem sve su spekulacije pojedini medija...nekako stvarno je nerealno da momak nakon dobrih odigrani partija i nakon sto je poceo vrlo vaznu tekmu protiv Juventusa, pa i nakon sto je igrao protiv Arsenala, sad je totalno zakovan za klupu...osim ako nece poceti u srijedu u kupu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-05-2018, 09:17 PM
Realno zaaluzio je vise od govneta da igra...momak je poceo dobro par utakmica u evropskoj ligi 5 golova ali kao nagrada klupa i jbg psihicki sve to utjece na igraca..prvo ga je mobtela jebo sa tim pa onda i kod gatuza nagrada za golove i dobru igru opet klupa
05-05-2018, 09:27 PM
Upravo to. On je dobro poceo sezonu u onim jul utakmicama i onda bio naboden na klupu , nikad vise nije ni dobio pravu sansu.
Jadna nam majka ako dovedemo ovog idiota Benzemu. 31 godina, komad budaletine, pojma nema s loptom, njegovo davno proslo, i jos bi sad trebali iskesirat 50 mil € za ovu budaletinu i dat mu 8mil € godisnje. Ako ovo uradis Mirabelli, pa tebe treba streljat.
Ja ga veceras nisam vidio na terenu. Znaci pojma nemam koji je bio njegov zadatak veceras, i koju korist je imao Real od njega sem assista za CR7.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-09-2018, 09:27 AM
https://www.milannews.it/primo-piano/tut...aco-294350
jel ovo neka zajebancija? Dajemo Silvu od 22 godine za starca od 32 godine koji u Engleskoj nije mogao nista, i koji nije bio meta ni jednom ozbiljnom klubu poslije Monaca. Pa ovi postaju veci idioti od celavog, majke mi. Posto Silva i veceras nije u konkurenciji za startno mjesto, stim je sigurno da odlazi. Steta, mislim da ce biti velika zvijezda, i to ce pokazat u Rusiji. Ali neka nama Kalinica. Po mogucnosti otkupiti i Mandzukica za neki 20-25 mil € da Juve za te pare moze si nabavit pravo pojacanje. Pa da mi navijaci i slijedece sezone zalimo kako ne mozemo prismrdit Staroj Kurvi i zalit se na sudenje. A ustvari problem je u nasoj debilnoj upravi koja uzme Matrija da bi Juve se pojacao Tevezom, i koja ce evo sad uzet Mandzukica da bi Juve sebi doveo novo pojacanje. Kakve budale u upravi takve i na terenu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-09-2018, 11:06 AM
Falkao...bice to nas novi Tores. Ako ,ako... bar cemo na vreme znati da ne uzgajamo nade za narednu sezonu i da se pomirimo na smecarenje u borbi za 6-7 mesto i dogodine.
05-09-2018, 04:48 PM
Please vote in the forum poll, thanks http://www.milanmania.com/forum/showthread.php?tid=1735
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|