05-30-2018, 10:22 PM
To bi bilo izvrsno, ali uvijek je puno spekulacija.
|
Milanezi s Balkana
|
|
05-30-2018, 10:22 PM
To bi bilo izvrsno, ali uvijek je puno spekulacija.
05-30-2018, 10:54 PM
(05-30-2018, 09:30 PM)Rosson3r Wrote: Pedula izvjestava da Milan ima dogovor sa Depayom, imobileom i dembeleom Pusti snovi nazalost, realnost Bas Dost, Badelj, Strinic...Ili treba da odu Kinezi ili treba da odu Mirabelli i Fassone
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-31-2018, 07:12 AM
Nova varijanta je da zamjenimo sa Valencijom Zazu sa Andre Silvom... ova niva uprava me polako pocinje da iritira. Nek zacepe i dovedu 3 igraca koja nam trebaju a ne gomilat kao sto je celavi radio.
Nadam se da su ovo do sad sve novinarske šuplje priče. Moja zelja ostaje: Badelj, Depay, Belotti.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-31-2018, 09:37 AM
Badelj je bespla i to je odlican igrac za NULA eura. Dembele je top top top veznjak. Ja kinezima ne vjerujem i Maldini i Raiola su znali sta pricaju. Ako ne uplati uskoro tu lovu ode Li i dolaze Ameri. Bolje tako
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
05-31-2018, 09:17 PM
Evo mediji se sprdaju. Kazu da je Li napabircio 5 miliona a jos 5 treba da nagrebe do ponedeljka ako nece da izgubi klub. Da ga oce vec jednom uzeti Eliot pa da prekratimo ovu agoniju i lakrdiju.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
06-01-2018, 11:01 AM
06-03-2018, 11:12 AM
Ima li iko da ga Rino nebi volio zadrzati. Hehehe kogabgod mediji spomenu sutra izadje da ga Rino neda.
Badelj je otpao ,ode u Napoli...Sva je prilika da ce Silva biti razmenjen za Falkaa?! Juventus ce navodno na sve nacine pokusati da kupi Romanjolija...
06-03-2018, 12:20 PM
(06-03-2018, 11:12 AM)kakabanja Wrote: Ima li iko da ga Rino nebi volio zadrzati. Hehehe kogabgod mediji spomenu sutra izadje da ga Rino neda. Pa logicno...u 7 dana se promjenila kompletna prica i transfer strategija...od dovodjenja nova 3-4 igraca, prica se svela na rasprodaju...od Silve, preko Susa, Bonaventure, Romagnolia,Roudrigeza do Donnaraumme... Sta treba na kraju opet da igra sa polovnjacima i da neko stavi pred njega cilj CL....pa niko vise nije lud.... Ne znam zasto su neki ovde pisali Uefa Mafia i slicno...njima svaka cast, otvorili su sirom oci navijacima Milana...i prica Fassonea kako Uefa ovim potezom rusi ugled Milana je jos jedna komedija...jedini koji ruse ugled Milana su od Beruslciona i Galliania pa sad do Kineza i ove dvojice (Mirabelli, Fassone)...stim da su Berlusconi i Galliani izgradili ugled Milana... Ja ne znam da li su pojedinci dobro shvatili, ali mi nismo jos dosli pod to istrazivanje FFP, ovo je cesljanje knjiga...Fassone i Kinezi su dostavili plan finansiranja Milana...otprilike kao @Huss ce nam dati 50 miliona, @kakabanja i @Maji ce nam dati 80, @Sampinjon 100 miliona....sljedeci korak Uefe je pregled racuna i stabilnosti svih tih firma i ljudi su samo utvrdili da nemaju dokaze jasne da svi mi mozemo dati te pare...i to je to bez filozofiranja i slicno nesto Arapi Psg, City...to je smjesno i poredit sa Milanom.... Ljudi su doveli Neymara u Francusku, podigli ugovor Nike za 50%,a TV prava podigli 15x u odnosu na godinu prije, sta mislite kolko su oni zaradili od tog???? Tako rade pravi ekonomski eksperti...Uefu samo zanima da li ti mozes da zaradis pare koje planiras potrosit i to je to...nema tu filozofije kako je hoce Fassone prestaviti... Ako nas istjeraju iz EL a vrlo smo blizu, to je samo dokaz neozbiljnosti ulagaca u klub, kao i samog vodstva kluba...odnosno da nisu dovoljno jaki, sposobni i pametni da vode tako velik projekat i tacka... Od tog ce nam zavisiti dalja transfer politika....nadam se da se necemo vratiti na pocetak, kao sto je bilo sa Pippom, kad su mu dovodili polovnjake za 0$...kupovinu od prosle godine i ulaganje od 200 miliona pa sad izlazak u EL ja gledam kao jednu stepenicu navise na tom dugom putu oporavka...sad je vrlo bitno da nas ne izbace i da se ne rasprodaju jer je to 2-3 stepenice nizbrdo...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
06-03-2018, 12:36 PM
(06-03-2018, 12:20 PM)Maji_TZ Wrote: Ja ne znam da li su pojedinci dobro shvatili, ali mi nismo jos dosli pod to istrazivanje FFP, ovo je cesljanje knjiga...Fassone i Kinezi su dostavili plan finansiranja Milana...otprilike kao @Huss ce nam dati 50 miliona, @kakabanja i @Maji ce nam dati 80, @Sampinjon 100 miliona....sljedeci korak Uefe je pregled racuna i stabilnosti svih tih firma i ljudi su samo utvrdili da nemaju dokaze jasne da svi mi mozemo dati te pare...i to je to bez filozofiranja i slicno nesto Arapi Psg, City...to je smjesno i poredit sa Milanom.... Arapi ,Rusi i ostali su provereni od strane UEFA jer su vec godinama u poslu i ne kriju svoje finansije kao zmija noge (sto nije slucaj sa ovim nasim). Po pitanju tih potencijalnih investicija od gazde kluba najbolje stoje Siti i PSZ ,mislim da sam negde citao da stoje na oko 300 miliona - toliko je UEFA procenila da je vlasnik u stanju da prebaci na racune kluba u roku od odmah ako izbije neko sranje. Kod ovog naseg bi trajalo jedno 3 godine.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|