Milanezi s Balkana
To bi bilo izvrsno, ali uvijek je puno spekulacija.
Reply
(05-30-2018, 09:30 PM)Rosson3r Wrote: Pedula izvjestava da Milan ima dogovor sa Depayom, imobileom i dembeleom

Pusti snovi nazalost, realnost Bas Dost, Badelj, Strinic...Ili treba da odu Kinezi ili treba da odu Mirabelli i Fassone
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Nova varijanta je da zamjenimo sa Valencijom Zazu sa Andre Silvom... ova niva uprava me polako pocinje da iritira. Nek zacepe i dovedu 3 igraca koja nam trebaju a ne gomilat kao sto je celavi radio.
Nadam se da su ovo do sad sve novinarske šuplje priče.

Moja zelja ostaje: Badelj, Depay, Belotti.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Badelj je bespla i to je odlican igrac za NULA eura. Dembele je top top top veznjak. Ja kinezima ne vjerujem i Maldini i Raiola su znali sta pricaju. Ako ne uplati uskoro tu lovu ode Li i dolaze Ameri. Bolje tako
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Evo mediji se sprdaju. Kazu da je Li napabircio 5 miliona a jos 5 treba da nagrebe do ponedeljka ako nece da izgubi klub. Da ga oce vec jednom uzeti Eliot pa da prekratimo ovu agoniju i lakrdiju.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
https://mobile.nytimes.com/2018/05/31/sp...IysmCpVj1H
Reply
Ima li iko da ga Rino nebi volio zadrzati. Hehehe kogabgod mediji spomenu sutra izadje da ga Rino neda.
Reply
Badelj je otpao ,ode u Napoli...Sva je prilika da ce Silva biti razmenjen za Falkaa?! Juventus ce navodno na sve nacine pokusati da kupi Romanjolija...
Reply
(06-03-2018, 11:12 AM)kakabanja Wrote: Ima li iko da ga Rino nebi volio zadrzati. Hehehe kogabgod mediji spomenu sutra izadje da ga Rino neda.

Pa logicno...u 7 dana se promjenila kompletna prica i transfer strategija...od dovodjenja nova 3-4 igraca, prica se svela na rasprodaju...od Silve, preko Susa, Bonaventure, Romagnolia,Roudrigeza do Donnaraumme...

Sta treba na kraju opet da igra sa polovnjacima i da neko stavi pred njega cilj CL....pa niko vise nije lud....

Ne znam zasto su neki ovde pisali Uefa Mafia i slicno...njima svaka cast, otvorili su sirom oci navijacima Milana...i prica Fassonea kako Uefa ovim potezom rusi ugled Milana je jos jedna komedija...jedini koji ruse ugled Milana su od Beruslciona i Galliania pa sad do Kineza i ove dvojice (Mirabelli, Fassone)...stim da su Berlusconi i Galliani izgradili ugled Milana...

Ja ne znam da li su pojedinci dobro shvatili, ali mi nismo jos dosli pod to istrazivanje FFP, ovo je cesljanje knjiga...Fassone i Kinezi su dostavili plan finansiranja Milana...otprilike kao @Huss ce nam dati 50 miliona, @kakabanja i @Maji ce nam dati 80, @Sampinjon 100 miliona....sljedeci korak Uefe je pregled racuna i stabilnosti svih tih firma i ljudi su samo utvrdili da nemaju dokaze jasne da svi mi mozemo dati te pare...i to je to bez filozofiranja i slicno nesto Arapi Psg, City...to je smjesno i poredit sa Milanom....
Ljudi su doveli Neymara u Francusku, podigli ugovor Nike za 50%,a TV prava podigli 15x u odnosu na godinu prije, sta mislite kolko su oni zaradili od tog???? Tako rade pravi ekonomski eksperti...Uefu samo zanima da li ti mozes da zaradis pare koje planiras potrosit i to je to...nema tu filozofije kako je hoce Fassone prestaviti...

Ako nas istjeraju iz EL a vrlo smo blizu, to je samo dokaz neozbiljnosti ulagaca u klub, kao i samog vodstva kluba...odnosno da nisu dovoljno jaki, sposobni i pametni da vode tako velik projekat i tacka...

Od tog ce nam zavisiti dalja transfer politika....nadam se da se necemo vratiti na pocetak, kao sto je bilo sa Pippom, kad su mu dovodili polovnjake za 0$...kupovinu od prosle godine i ulaganje od 200 miliona pa sad izlazak u EL ja gledam kao jednu stepenicu navise na tom dugom putu oporavka...sad je vrlo bitno da nas ne izbace i da se ne rasprodaju jer je to 2-3 stepenice nizbrdo...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(06-03-2018, 12:20 PM)Maji_TZ Wrote: Ja ne znam da li su pojedinci dobro shvatili, ali mi nismo jos dosli pod to istrazivanje FFP, ovo je cesljanje knjiga...Fassone i Kinezi su dostavili plan finansiranja Milana...otprilike kao @Huss ce nam dati 50 miliona, @kakabanja i @Maji ce nam dati 80, @Sampinjon 100 miliona....sljedeci korak Uefe je pregled racuna i stabilnosti svih tih firma i ljudi su samo utvrdili da nemaju dokaze jasne da svi mi mozemo dati te pare...i to je to bez filozofiranja i slicno nesto Arapi Psg, City...to je smjesno i poredit sa Milanom....

Arapi ,Rusi i ostali su provereni od strane UEFA jer su vec godinama u poslu i ne kriju svoje finansije kao zmija noge (sto nije slucaj sa ovim nasim). Po pitanju tih potencijalnih investicija od gazde kluba najbolje stoje Siti i PSZ ,mislim da sam negde citao da stoje na oko 300 miliona - toliko je UEFA procenila da je vlasnik u stanju da prebaci na racune kluba u roku od odmah ako izbije neko sranje. Kod ovog naseg bi trajalo jedno 3 godine.
Reply