07-12-2018, 10:58 PM
Zivota ti jel ti to mozes da brises postove. Ako mozes sto nisi brisao zadnjih godina kada se na ovom forumu pljuvalo ne kritikovalo po Milanovim legendama.
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-12-2018, 10:58 PM
Zivota ti jel ti to mozes da brises postove. Ako mozes sto nisi brisao zadnjih godina kada se na ovom forumu pljuvalo ne kritikovalo po Milanovim legendama.
07-12-2018, 11:14 PM
(07-12-2018, 10:58 PM)kakabanja Wrote: Zivota ti jel ti to mozes da brises postove. Ako mozes sto nisi brisao zadnjih godina kada se na ovom forumu pljuvalo ne kritikovalo po Milanovim legendama. Ma ne mogu, mada su mi poslali mail da budem moderator, ali znam ko moze...takodjer mislim da Stich moze .. Neko pravilo foruma je da se o Milanu samo pise...ako neko hoce da pljuje po legendama Milana, njegov problem (forum je treba diskutovati), ali ne treba odlaziti u drugu krajnost Bilo kakv post koji ima veze sa Milanom, makar on nekom bio i negativan i nepodnosljiv ne smije se brisati
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-12-2018, 11:43 PM
Jebga, nisam znao da ce nesto sto je jednostavna cestitka pokrenuti toliko bespotrebne polemike. Izvinite
) I ja sam komunjara zadrti, tako da mene ta nacionalisticka prepucavanja ne zanimaju... Nego, back to topic, ovo oko Eliota je toliko sve sumnjivo da covjek ne zna cemu da se nada. Tu se oni javljaju kao neki spasioci, a kako vjerovati jednoj finansijskoj organizaciji kojoj je samo profit bitan. Ja nesto i nisam optimistican. Osim ako neko drugi nije u pozadini svega ovoga.
07-13-2018, 11:16 AM
(07-12-2018, 10:07 PM)Stitch Wrote: Meanwhile, ne smeta ti kad Mihajlovic druguje i oplakuje osudjenog ratnog zlocinca. Licemjerje at its best Eto opet kleveces. Ja nigde nisam napisao da podrzavam to sto je on radio.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(07-12-2018, 10:44 PM)Maji_TZ Wrote: Zamolicu vas da prestanete sa temama koje se ne ticu Milana ! Da nebi bilo brisanja postova itd... Pocelo je tako sto se pisalo o svetskom prvenstvu...Za to postoje posebne teme na ovom forumu i pisanjima o tome svakako nije mesto na ovoj podsekciji foruma. Kome se razglaba ima temu "Word Cup 2018". I onda naravno da se neke zlurade poruke ne mogu ignorisati vec se mora na njih odgovoriti...jedna vuce drugu ,druga trecu i tako u krug. I ko god ovde nastavi da pise cestitke i hvalospeve grupi retardiranih ,iskompleksiranih ,nacistickih pavijana koji pevaju ustaske pesme - isto ce ga sacekati.
07-13-2018, 11:22 AM
Maldini je navodno odbio i ove iz Eliota i nece biti deo nove uprave. Okrenuli su se dovodjenju Leonarda ,ali se ne zna tacno na koju funkciju.
07-13-2018, 11:23 AM
Izgleda da se i Sampinjon nesto pita na forumu.
07-13-2018, 11:25 AM
(07-13-2018, 11:23 AM)kakabanja Wrote: Izgleda da se i Sampinjon nesto pita na forumu. Uvek bilo uvek ce i biti
07-13-2018, 05:09 PM
To sokole, samo ostro.
07-13-2018, 06:39 PM
Da je preneti te ostrine u napad ove namucene ekipe...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|