Milanezi s Balkana
ja mislim da su oni nas podcijenili. imali smo 2 kornera i oba su vrlo lako mogli biti golovi (prvi korner je bio opasniji od skoro svega što je messi napravio). mi smo dobro zaustavljali njihove napade. btw mislim da je guardiola napravio veliku grešku kad je ubacio puyola, sa jednim veznim manje mi smo imali loptu malo više u nogama što je rezultiralo većim brojem prilika za gol (kakve god one bile).
Reply
(09-13-2011, 10:50 PM)trinexx21 Wrote: ja mislim da su oni nas podcijenili. imali smo 2 kornera i oba su vrlo lako mogli biti golovi (prvi korner je bio opasniji od skoro svega što je messi napravio). mi smo dobro zaustavljali njihove napade. btw mislim da je guardiola napravio veliku grešku kad je ubacio puyola, sa jednim veznim manje mi smo imali loptu malo više u nogama što je rezultiralo većim brojem prilika za gol (kakve god one bile).

da bi shvatio zajebanciju moras imat IQ veci od broj svojih godina.....
Reply
Možda nikad više nećemo imati igrača kao što je Seedorf. Je da je zadnjih par godina napravio dosta lošega i nije s ponosom nosio dres našeg kluba al kad vidimo kako čovjek može odigrati protiv moćne Barcelone onda ljudi zapitajmo se hočemo li ikad opet imati igrača kao što je Seedorf? Teško. Mnogi ga ne vole i s razlogom mu zamjeramo neke stvari ali on je možda i naš najbolji allround vezni igrač ikad. Pa on je večeras trojicu igrača Barce nosio na leđima i čuvao loptu, pa to je bilo čudesno kako on to s lakoćom radi. Jos je večeras i trčao i grizao, napadao zadnju liniju ma strava, bravo Seedorf, ti trebaš igrati samo ligu prvaka, seriu A prepusti drugimaSmile

Idiot od komentatora Željko Vela je takav licemjer da je to strašno. Teški navijač Barcelone, i on se našao da prosuđuje šta je penal, ma mrš! Sačekao je usporenu snimku i onda sa sigurnošću rekao kako je Nesta pokosio Messija, a ja gledam i vidim Nestino uklizavanje u loptu i to može biti samo korner. Joj jesam bio živčan na Velu.

Suci su opet bili malo naklonjeni Barceloni, iako kod našeg drugog gola je taj korner bio upitan zbog tog navodnog faula, pa čak i je bio faul, ali to je po meni bila sudačka kompenzacija jer tokom čitave utakmice svirao nepostojeće faule njima, mali dodir i oni padnu i faul. Tako da po meni sudac je pošteno odradio i nikog nije zakinuo.

Neki će reći da smo večeras igrali bunker, e ja velim da ti nemaju pojma o nogometu. Kako bunker može biti igra protiv Barcelone u kojoj zabiješ gol u prvoj minuti i onda oni krenu u totalnu ofenzivu? Ne kužim. To je tako moralo biti, Barca tako igra a mi smo se povukli i igrali na kontre, ali smo naprijed stalno imali Pata, Cassana i čak Seedorfa koji je stalno išao prema naprijed. Prema tome ovo nije bio bunker već jedna od mogućih protuigri za Barcelonu. A ja koliko znam bunker je igra kad se braniš sa svih 11 igrača a mi smo večeras to radili sa maksimalno 8 ili 9 igrača.

Pato je čudo od igrača ali mi se čini da od njega nikad ništa neće biti. Čekamo da tu tehniku i kontrolu loptu popravi već 4 godine, i on još uvijek to nije popravio. Pa krv mu majčinu daj smiri se i igraj nogomet. Baš se ponaša djetinjasto. Jedan tren me oduševi a ondo 90min živciranja. Dokle tako?

Abbiati je solidan golman i to svi znamo, svjetska klasa nikad nije bio niti će biti.

Silva maestralno, Nesta se iskupio za prošlu utakmciu, bravo! Van bommel solidno odradio zadatak, Abate dobar osim kod onog gola, Boateng opet ozlijeđen, šteta. Zambrotta kvalitetno odradio.

Za Cassana i Nocerino nemam šta reći osim jednog pitanja: Jeste igrali vas dvojica večeras? Smile)

Sve u svemu, predobra večer, pokazali smo da možemo iznenaditi i najjače.
I da , mislim da Tiago večeras nije izgubio niti jedan duel, dapače, Messi je uvijek išao na Nestu i na sve druge jer zna da je Silva najbolji i najbrži stoper na svijetu. Čak ga je Messi pokušao preći jednom ili dvaput ali nije uspio. Baš sam pratio Tiaga i nisam vidio ni jednu njegovu pogrešku. Maestralno, naš najbolji i najvrijedniji igrač.
Reply
Da kažem koju:

Pre svega, sjajan rezultat i početak, eto možemo i da se nadamo prvom mestu, daleko je to i dalje, prvo treba i dobiti Bate i Plzen, ne treba zaista potcenjivati ikoga, a onda tek razmišljati o tome i sledećoj sa Barsom.

Abiati je bio sjajan, siguran na golu, sve je odbranio što je mogao, i ne znam zašto spominjati "solidan golman uvek bio i biće" kad je večeras bio fantastičan.

Nesta i Silva, koji tandem jbt, bez greške obojica, Nesta par sjajnih startova na loptu (kakav bre penal nad Mesijem ljudi?), Silva takodje, ne možete ga proći, a čovek je dao i gol. 75% Barsin posed, a jedan gol iz igre, svi znamo kakav, samo govori kakva je bila odbrana večeras. Abate sem one greške sjajan, Zambro dobar, kao i Bomel.

Nocerino, pa ni ja ga nisam puno video, podaci kažu pretrčao najviše kod nas, 11 000 metra, pa to govori da nije bio baš toliko loš. Sedorf za svoje godine odličan, par puta se tako našalio sa Barsinim igračima, asistirao kod gola, sjajna partija. Akva dobar za ono malo vremena, Urbi nije puno pokazao ali nije puno vremena imao, Boa koliko je igrao bio je dobar, Pato sjajno na početku, posle mogao još da uradi ali eto, Kasano nevidljiv.

I za kraj da dodam, druga utakmica za redom na kojoj dajemo gol posle kornera, nismo to imali prošle sezone, eto koliko to može da znači, pogotovo što imamo skakače, nadam se da ćemo to nastaviti.
Devilcool
Reply
Abbiatiju kad god se vrati lopta mene hvata nervoza. Slažemo se svi s time jelda? O tome se radi. Je on bio večeras dobar i puno nas je puta spašavao al ta njegova izbijanja i mlitavost u pojedinim situacijama mene bacaju u očaj. Nesiguran je golman. To se jasno vidi.
Reply
(09-14-2011, 12:19 AM)MEMO Wrote: Abbiatiju kad god se vrati lopta mene hvata nervoza. Slažemo se svi s time jelda? O tome se radi. Je on bio večeras dobar i puno nas je puta spašavao al ta njegova izbijanja i mlitavost u pojedinim situacijama mene bacaju u očaj. Nesiguran je golman. To se jasno vidi.

oces heltona mozda ili gomesa???
Reply
Nama treba neki veznjak koji zna raditi sa loptom, koji će biti veza između odbrane i napada
seedorf jeste dobar, ali nemožemo čekati svkau treću utakicu da mu se digne pa da igra, treba nam neko ko će konstantno igrati, čitava naša veza su razbijači
Reply
Iako je 2-2 pozitivan rezultat,ja se ne mogu pomiriti koliko je Milan bio inferioran.Nakon gola u prvoj minuti svjesno povlačenje mogu shvatiti,ali nikako ne mogu shvatiti zašto je svaki prekid Barcelonine akcije završavao ispucavanjem na njihovu polovicu.Milan nije ni pokušavao organizirati svoj napad.Vidio sam samo panična ispucavanja.Na svu sreću u 90. minuti Silva je zabio golčinu pa je rezultat pozitivan,ali da je kojim slučajem završilo drugačije i sami znate da biste prozivali Milanov način igre. Ovo danas je za mene bilo sramotno. Da gledam Milan koji niti ne pokušava da gradi igru nego ispucava loptu protivniku jer se,s oproštenjem, usrao. Ne želim biti nezahvalan navijač,urlao sam od sreće kad smo zabili,ali ovaj rezultat je zaista samo maska jedne jako porazne igre klubaati koji je nekada tim istim travnjakom dominirao.

A što se tiče pojedinih igrača.Nekima sam u pojedinim trenucima želio i da umru na terenu pa da nas oslobode svojih reakcija na terenu. Onaj Ambrosini prije svih. Pred kraj poluvremena ona glupa reakcija kad je Fabregas čini mi se skoro zabio u same rašlje. Zambrotta solidan iako je i on imao svoje trenutke kretenizma. U veznom redu moram istaknuti Nocerinovo trčanje-on mora igrati u prvoj. Aquilani-naš mister x dobiva minute na kapaljku,jer Ambrosini mora igrati i tjerati me da gubim živce zbog njega. Dojmio me se i Emanuelson. Više mi je puna kapa da stariji moraju igrati zbog iskustva,treba napraviti rez i odigrati jednu bez svih tih istrošenih,nemotiviranih bivših zvijezda. Seedorf je bio totalno inferioran u duelima sa Abidalom,a to da je nosio na leđima 3 igrača Barce je bajka,većina lopti je završavala u autu za Barcu.Nekoristan. Pato da gol,a onda kao kolibrić trčkara i dribla dok mu loptu ne uzmu....ali dobro neka..2-2 se piše,ali nastojat ću zaboraviti ovaj nastup jer je Milan bio očajan.

I da, ono đubre od Vele je totalni navijač Barce i sva sreća da Dinamo nije u skupini jer bi ovaj sigurno išao popušiti kitu cijelom katalonskom sastavu...nabijem ga na kuratz!!!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(09-14-2011, 12:35 AM)kalla1899 Wrote:
(09-14-2011, 12:19 AM)MEMO Wrote: Abbiatiju kad god se vrati lopta mene hvata nervoza. Slažemo se svi s time jelda? O tome se radi. Je on bio večeras dobar i puno nas je puta spašavao al ta njegova izbijanja i mlitavost u pojedinim situacijama mene bacaju u očaj. Nesiguran je golman. To se jasno vidi.

oces heltona mozda ili gomesa???

Ne hvala. Svi današnji golmani svjetske klase su čvrsto vezani za svoj klub tako da se moramo pomiriti s onim što imamo.
Reply
(09-14-2011, 01:17 AM)MEMO Wrote:
(09-14-2011, 12:35 AM)kalla1899 Wrote: oces heltona mozda ili gomesa???

Ne hvala. Svi današnji golmani svjetske klase su čvrsto vezani za svoj klub tako da se moramo pomiriti s onim što imamo.

koji su to po tebi golmani svjetske klase?
Reply