Milanezi s Balkana
Sutra je predstavljanje igraca...Higuain uzeo broj 9, Caldara 33

Lijevo, desnom, glavom, jedan dodir, dva dodira, izvan 16, unutar 16 ... Panjina veca od Kalinica Big Grin

https://www.youtube.com/watch?v=gYCszbqE...e=youtu.be

Mattia Caldara najbolji potezi prosle sezone ...

https://www.youtube.com/watch?v=tq_0Jqi8Y6s
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
A dobro Maji tz, vise sam karikirao rekavsi panjina. U Italiji je bio ubica ali pamtim ga od prije po neslavnim sezonama u Realu pa zato kazem panjina. Velis Kaka, dosao izrauban u real, ozlijedjen, normalno da ce propasti u tako velikom klubu.
Reply
Ali uvjeren sam da ce zabiti 20+ ovu sezonu. I nek bude neka vrsta mentora Cutroneu.
Reply
Gomez je i zvanicno presao u Palmeiras. Nema nikakvih vesti o obestecenju...mozda zato sto ga i nema...
Iguain kakav god da bude - jedno je sigurno - od njega necemo gledati one sumanute promasaje kao od kalinica. On to sve pretvara u golove.
Ako mu Gatuzo uopste pruzi sansu...ipak imamo standardnog prvotimca kalinica i nije red da neki Iguain useta u ekipu i tek tako istisne klasu iz prve postave...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(08-03-2018, 11:19 AM)Sampinjon Wrote: Gomez je i zvanicno presao u Palmeiras. Nema nikakvih vesti o obestecenju...mozda zato sto ga i nema...
Iguain kakav god da bude - jedno je sigurno - od njega necemo gledati one sumanute promasaje kao od kalinica. On to sve pretvara u golove.
Ako mu Gatuzo uopste pruzi sansu...ipak imamo standardnog prvotimca kalinica i nije red da neki Iguain useta u ekipu i tek tako istisne klasu iz prve postave...

hahahahahhaha nije smijesno, to je zalosno. Zalosno je kad skontas koju budalu i promasaj mi guramo vec godinu dana. Covjek kojeg Selektor izbaci iz repke, a Ringhio ga nade branit kao nije on to tako htio, bio je bolestan... wtf???? Pa jel mozes jos vise da se ulizes Kalinicu??? Sramota. Od onakve radilice RInghia postane pickica koja brani svoju bebu Kalinica. Uzas. Al dobro, doce i njegovi 5 minuta kad ce dobit otkaz. Ja to jedva cekam. Najbolje bi bilo da ih odma otjeraju i Kalinica i Ringhia, lagano obojica mrs iz kluba sa takvom politikom.

Cisto sumnjam da ce Caldara igrat prvu postavu. Nije on jos spreman za prve ekipe. Trenutno najjaci tandem je Roma-Musacchio, i Zapata kao zamjena. Caldara bi bilo najbolje da se trudi na treningu i kostantno se trudi i igra, bude pametan, i ude ponekad zadnji 5 minuta da osjeti igru, al samo kad Zapata ne moze. Jer iskreno, ne mozete poredit kvalitet Zapate i Caldare. Zapata je za Gattusa Nesta u odbrani, i zasluzio je da bude ispred Caldare.

Tako da pod vodstvom ovog vrsnog strucnjaka sa bradicom i debelim grlom, Caldara moze da trenira i ceka nekad tamo 2020 da dobije sansu u prvoj postavi, i da prati Musacchia i Zapatu kako oni igraju. Ipak, nasem strucnjaku je naaaaajbitnije iskustvo, ne bitno koliki idiot i neznalac fudbala bio.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Naravno da Kaldara nece igrati. Ljudi grese pri pomisli da je on zamena za Bonucija. Slazem se da je zamena Bonuciju zapravo Zapata ,koji je maestralnim igrama prosle sezone (kad je dobijao sansu) dokazao da je stasao u stub odbrane. A Kaldara je zamena za Gomeza (Gatuzo je naravno i njega hteo da zadrzi po svaku cenu ,ali klub nije mogao odleti unosnim ponudama Palmeirasa od 0 evra) i u skladu sa tim ce i imati minutazu.
Reply
(08-03-2018, 01:38 PM)ensar7 Wrote: hahahahahhaha nije smijesno, to je zalosno. Zalosno je kad skontas koju budalu i promasaj mi guramo vec godinu dana. Covjek kojeg Selektor izbaci iz repke, a Ringhio ga nade branit kao nije on to tako htio, bio je bolestan... wtf???? Pa jel mozes jos vise da se ulizes Kalinicu??? Sramota. Od onakve radilice RInghia postane pickica koja brani svoju bebu Kalinica. Uzas. Al dobro, doce i njegovi 5 minuta kad ce dobit otkaz. Ja to jedva cekam. Najbolje bi bilo da ih odma otjeraju i Kalinica i Ringhia, lagano obojica mrs iz kluba sa takvom politikom.

Cisto sumnjam da ce Caldara igrat prvu postavu. Nije on jos spreman za prve ekipe. Trenutno najjaci tandem je Roma-Musacchio, i Zapata kao zamjena. Caldara bi bilo najbolje da se trudi na treningu i kostantno se trudi i igra, bude pametan, i ude ponekad zadnji 5 minuta da osjeti igru, al samo kad Zapata ne moze. Jer iskreno, ne mozete poredit kvalitet Zapate i Caldare. Zapata je za Gattusa Nesta u odbrani, i zasluzio je da bude ispred Caldare.

Tako da pod vodstvom ovog vrsnog strucnjaka sa bradicom i debelim grlom, Caldara moze da trenira i ceka nekad tamo 2020 da dobije sansu u prvoj postavi, i da prati Musacchia i Zapatu kako oni igraju. Ipak, nasem strucnjaku je naaaaajbitnije iskustvo, ne bitno koliki idiot i neznalac fudbala bio.

Gattuso je vec izjavio da Cutrone ostaje u prvi 11, a da umjesto Bonnucia uskace Mussacio...tako i uigravaju u SAD-u, ne znam sto se cudite...cak je Gattuso otisao tako daleko da je Leonardu poslao poruku : "Koji si ih kurac dovodio !?"
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
hahha koja negativa na ovom forumu Tongue i to sve zbog onog balavca Silve. Pa jel mu kriv i selektor Portugala? I tamo rijetko igra, a i kad dobije sansu nevidljiv je na terenu.
Reply
(08-03-2018, 06:13 PM)Maji_TZ Wrote: Gattuso je vec izjavio da Cutrone ostaje u prvi 11, a da umjesto Bonnucia uskace Mussacio...tako i uigravaju u SAD-u, ne znam sto se cudite...cak je Gattuso otisao tako daleko da je Leonardu poslao poruku : "Koji si ih kurac dovodio !?"

Pa to je sjajno. Izgleda da Gatuzo misli da treba imati samo po jednog igraca i to je to. 60 utakmica u sezoni ,sreda subota od septembra do januara ,sta ce mu igraci...stvarno taj Leonardo...ccc...
Reply
(08-03-2018, 07:35 PM)huss Wrote: hahha koja negativa na ovom forumu Tongue i to sve zbog onog balavca Silve. Pa jel mu kriv i selektor Portugala? I tamo rijetko igra, a i kad dobije sansu nevidljiv je na terenu.

Kako ce igrati za reprezentaciju kad ne igra za klub...
Reply