Milanezi s Balkana
ja sam isto za hajduk ali mi je glupo navijat protiv dinama u europi (općenito glupo mi je navijat protiv klubova iz svoje države)
Reply
E sada momci vi meni objasnite kako je moguće da jedan Dinamo stisne Real pa makar i na svom terenu,a jedan Milan ne može spojiti dva dodavanja protiv Barcelone. Stvar je u pristupu. Milan je došao u Barcelonu da se brani i igra anti-nogomet kojem smo se smijali rugali Interu,dok je Dinamo odlučio napasti Real i iako nije pobjedio svakako ću pamtiti više njegovu igru,a ne igru panjeva koje sam gledao jučer na Camp Nou. Ambrosini je ozlijeđen na mjesec dana i hvala bogu neću ga gledati na terenu. Ma mislim stvarno,da jedan Dinamo pokazuje Milanu primjer kako se igra protiv izrazitih favorita... Angry

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
inter................hahahahahhaha kako bi volio da ne prodju skupinu................svaka cast napoli....
Reply
Znaci nema gattusa i ambrosinia u lp gotovo cijelu skupinu, odlicna vijest, sad mozemo po to prvo mjesto!
Reply
trenutno su ambrosini i gattuso ozlijedjeni.....ali i boateng i zlatan....ne moze bit sve idealno.....vise prilike za nocerina i aquilanija.....

u nedjelju u napulj.....imali smo dan odmora vise....to trebamo iskoristit.....
Reply
Sad je prilika da Pato procvjeta i da pokaže svu raskoš svog talenta,onaj gol Barceloni je nešto strašno lijepo...to je to Nocerino i Aquilani su dobili priliku da zacementiraju svoje mjesto u početnom sastavu i nadam se da će se to ostvariti...

kakva je prognoza sa Robinhovom ozljedom?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(09-14-2011, 09:40 PM)dejo Wrote: E sada momci vi meni objasnite kako je moguće da jedan Dinamo stisne Real pa makar i na svom terenu,a jedan Milan ne može spojiti dva dodavanja protiv Barcelone. Stvar je u pristupu. Milan je došao u Barcelonu da se brani i igra anti-nogomet kojem smo se smijali rugali Interu,dok je Dinamo odlučio napasti Real i iako nije pobjedio svakako ću pamtiti više njegovu igru,a ne igru panjeva koje sam gledao jučer na Camp Nou. Ambrosini je ozlijeđen na mjesec dana i hvala bogu neću ga gledati na terenu. Ma mislim stvarno,da jedan Dinamo pokazuje Milanu primjer kako se igra protiv izrazitih favorita... Angry

Totalno se ne slažem s tobom. Ovo večeras je bio Real koji je igrao sa 80% snage i koji uopće nije pravio presing na Dinamovu obranu, ovo večeras je bio Dinamo koji je bio domaćin i nije imao šta izgubiti. Apsurdno je uspoređivati ova dva meča. Nema veze s vezom.

Po tvom ispada da bi Dinamo protiv Barcelone odigrao isto ovako, sa desetak šuteva po golu, 45-50% posjeda lopte, i to sve na Nou Campu?

Po tvom ispada da je Dinamo bolji od Milana?

Po tvom ispada da je Real bolji od Barce?

Ja ti garantiram da Dinamo protiv Barce ne bi opalio po golu.

Ne kontam takve ružne prigovore na našu sinoćnju igru. Zar se moglo drukčije sa onolikim silnim izostancima glavnih igrača? Heh, Barca je jednom Manchesteru sakrila loptu i dominirala, pa kako neće onda tako isto i hendikepiranom Milanu i to na domaćem terenu?

Dinamo je odigrao hrabro, bez imalo straha, al budimo realni, Real je za klasu bolji i s pola snage su ih dobili, imali su 5-6 mrtvih zicera, još kad su dobili crveni uopće ih to nije omelo, igrali su koliko trebaju.

Kelava ima jednu manu, izbija lopte kao Abbiati al je puno bolji golman od njega Smile
Reply
memo ne voli abbiatija....i to se nece nikad promijenit....kelava je najbolji na svijetu...kelavu u milan......LOL
real je igro sa 40% snage...usli su prepotentno u mec...ronaldo je odigrao najgoru utakmicu karijere kao i benzema....
Reply
M A K E D O N I J A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko gleda euro basket bice mu jasno
Reply
(09-14-2011, 11:38 PM)kalla1899 Wrote: memo ne voli abbiatija....i to se nece nikad promijenit....kelava je najbolji na svijetu...kelavu u milan......LOL
real je igro sa 40% snage...usli su prepotentno u mec...ronaldo je odigrao najgoru utakmicu karijere kao i benzema....

Ne volim ni Kelavu jer ne zna izbijati lopte. I to se nikada neće promijeniti. Abbiatija nikad nisam simpatizirao tako da tu svaka rasprava prestaje. Solidan je golman, al nije bolji od Valdesa. hihihi....
Reply