Milanezi s Balkana
nego šta smo trebali skinit gaće kao što manchester i arsenal redovito rade
Reply
Guardiola: Pato bi i Bolta ostavio iza sebe

Iako je Barcelona bila bolja momčad tijekom cijele utakmice, nije uspjela upisati tri boda protiv Milana na Nou Campu na otvaranju nove sezone Lige prvaka (2-2)...

Unatoč tome što je Barcelona u 90 minuta uputila čak 17 udaraca prema vratima Milana, a momčad Massimiliana Allegrija samo pet puta prijetila Victoru Valdesu, katalonski div i branitelj naslova stigao je samo do boda. Trener Barcelone Josep Guardiola bio je vrlo iznenađen načinom na koji je Barcelona prosula bodove u posljednjim trenucima utakmice.

- Nije dobar osjećaj, ali nogomet se igra i u 91., kao i u 92. minuti, tako da sam razočaran što smo primili pogodak na samom kraju. Ako sagledamo cijelu utakmicu igrali smo dobro, uspijevali smo ih držati u podređenom položaju tijekom cijele utakmice, ali određene promjene ćemo morati poduzeti u budućim susretima – rekao je trener Barcelone.

- Nije lako igrati protiv momčadi kojoj se dva vezna igrača transformiraju u defanzivne, ali Milan zaslužuje respekt nakon ovakvog rezultata – veli Guardiola koji je bio iznenađen brzinom Pata kod prvog pogotka.

- Pato bi i Usaina Bolta ostavio iza sebe s onom brzinom kojom se probio kroz naš defanzivni blok. Milan je momčad koja i kad ne igra dobro može zabiti pogodak bilo kojem sastavu. Imaju tipični talijanski natjecateljski duh. Jedino se nadam da će nam se Iniesta vratiti što prije – zaključio je Guardiola.

S druge strane trener Milana Allegri bio je vrlo zadovoljan rezultatom, kao i činjenicom da se njegova momčad nije raspala nakon drugog primljenog pogotka.

- Krenuli smo vrlo dobro u utakmicu, ali smo nakon postignutog pogotka bili stjerani u vlastiti šesnaesterac. No, čak i unatoč velikom pritisku Barcelone nismo im dozvolili puno čistih prilika. Štoviše, mi smo imali nekoliko situacija u kojima smo iz kontre mogli do drugog pogotka prije kraja poluvremena – smatra Allegri.

- Mogli smo i bolje odigrati nakon što je Barcelona povela, ali drago mi je da se nismo raspali. Plan nam je bio vrlo jednostavan, pritisnuti ih u sredini da ne steknu brojčanu prednost na tom dijelu terena. Imamo još dosta mjesta za napredak, ali sve u svemu sretan sam na koji način su moji igrači pomagali jedan drugome u današnjoj utakmici – zaključio je Allegri.
Reply
A jebote nasao si usporedbu a valdesom, spanjolskom rupom na golu
Reply
Tih 2-2 je sakrilo svu hendikepiranost Milanovog veznog reda sa Ambrosinijem-Van Bommelom i Seedorfom. Ne vjerujem da bi išta bilo drugačije da su igrali i Ibra i Robinho jer se ta tri igrača ne bi mjenjala.Dakle igra bi se opet svodila na ispucavanja van šesnaesterca pa ako Ibra i Pato ulove super ako ne čekamo novi nalet Barce i opet izbijanje.Ja sam sa mo htio da Milan igra nogomet a ne šahovsku partiju. Pa naš najbolji dodavač na utakmici je bio Nesta sa 32 dodavanja. U jednom Milanu je stoper bio najbolji dodavač.Pa to je sramotno.

Da je utakmica završila 2-1 velika većina bi djelila moje mišljenje ali pozitivan rezultat sakriva realnu sliku i ja sad ispadam nezadovoljan, ali ponavljam rezultat je sjajan ali igra je bila nikakva,a bila bi takva i da su svi bili zdravi jer bi vezni red ostao isti i opet ne bi bilo pokušaja da se lopta zadrži u veznom redu. Uostalom i Nesta je ukazao na problem veznog reda što nije zadržavao loptu, a i sam je Galliani priznao da je Milan imao puno sreće.

Memo ja ne znam o čemu ti pričaš...nisam rekao da je Dinamo bolji od Milana,ali je pokazao kako se hrabro ulazi u utakmicu protiv favorita.I Milan nije imao šta da izgubi u ovom meču s obzirom da je Barca bila izraziti favorit.Real je bolja ekipa od Barce ove godine odmah da se izjasnim. A što se golaman tiče tu totalno griješiš.Tri najbolja golaman u Serie A su Buffon,Abbiati i Handanovič.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ma ok, imamo različito mišljenje i sve 5.

Naša je realnost da onako igramo protiv Barce u gostima, mi drukčije ne možemo, nemamo mi tu kvalitetu u sredini, pa to je jasno svima.

Po meni Real još nije u stanju skinuti Barcu s trona, možda za godinu-dvije.

Abbiati teško da je među tri najbolja golmana jerizostavio si Julia Cesara koji ima malu krizu u zadnje vrijeme ali je svejedno bolji.
Reply
(09-15-2011, 07:27 AM)geoff Wrote: A jebote nasao si usporedbu a valdesom, spanjolskom rupom na golu

valdes je najprecjenjeniji golman na svijetu....volio bi ga vidit u nekoj drugoj momcadi gdje ima vise posla......a njegove kiseve ne zelim uopce spominjati....
(09-15-2011, 08:35 AM)dejo Wrote: Tih 2-2 je sakrilo svu hendikepiranost Milanovog veznog reda sa Ambrosinijem-Van Bommelom i Seedorfom. Ne vjerujem da bi išta bilo drugačije da su igrali i Ibra i Robinho jer se ta tri igrača ne bi mjenjala.Dakle igra bi se opet svodila na ispucavanja van šesnaesterca pa ako Ibra i Pato ulove super ako ne čekamo novi nalet Barce i opet izbijanje.Ja sam sa mo htio da Milan igra nogomet a ne šahovsku partiju. Pa naš najbolji dodavač na utakmici je bio Nesta sa 32 dodavanja. U jednom Milanu je stoper bio najbolji dodavač.Pa to je sramotno.

Da je utakmica završila 2-1 velika većina bi djelila moje mišljenje ali pozitivan rezultat sakriva realnu sliku i ja sad ispadam nezadovoljan, ali ponavljam rezultat je sjajan ali igra je bila nikakva,a bila bi takva i da su svi bili zdravi jer bi vezni red ostao isti i opet ne bi bilo pokušaja da se lopta zadrži u veznom redu. Uostalom i Nesta je ukazao na problem veznog reda što nije zadržavao loptu, a i sam je Galliani priznao da je Milan imao puno sreće.

Memo ja ne znam o čemu ti pričaš...nisam rekao da je Dinamo bolji od Milana,ali je pokazao kako se hrabro ulazi u utakmicu protiv favorita.I Milan nije imao šta da izgubi u ovom meču s obzirom da je Barca bila izraziti favorit.Real je bolja ekipa od Barce ove godine odmah da se izjasnim. A što se golaman tiče tu totalno griješiš.Tri najbolja golaman u Serie A su Buffon,Abbiati i Handanovič.
trebali smo se s njima nadigravat i izgubit 4-0 i ti bi bio sretan????'
Reply
(09-15-2011, 08:35 AM)dejo Wrote: Tih 2-2 je sakrilo svu hendikepiranost Milanovog veznog reda sa Ambrosinijem-Van Bommelom i Seedorfom. Ne vjerujem da bi išta bilo drugačije da su igrali i Ibra i Robinho jer se ta tri igrača ne bi mjenjala.Dakle igra bi se opet svodila na ispucavanja van šesnaesterca pa ako Ibra i Pato ulove super ako ne čekamo novi nalet Barce i opet izbijanje.Ja sam sa mo htio da Milan igra nogomet a ne šahovsku partiju. Pa naš najbolji dodavač na utakmici je bio Nesta sa 32 dodavanja. U jednom Milanu je stoper bio najbolji dodavač.Pa to je sramotno.

Boze sacuvaj. Hahahahaha........smijem se sam sebi. Kako sam mogao misliti da si dobar poznavalac fudabala nikako mi nije jasno. Doduse, bio sam nov na forumu pa nisam znao o kakvom "poznavaocu fudbala" se radi. Djecak, sta je po tebi trebalo? da se Milan otvori i napada (s kim) i da primi osmicu (8 golova). Time bi AC Milan sacuvao svoj ugled, samo sto je krenuo hrabro, jeb'o 8 golova u mrezi. Mnogo veci poznavaoci fudbala i od tebe i od mene znaju sta im je ciniti u datom trenutku. Naravno, da je Aleggri znao s kakvom ekipom ima posla i da ne vrijedi ici u napad k'o gluho krme i otvarati prostor najboljoj ekipi u istoriji fudbala. Sam kazes: "Cilj opravdava sredstva". Pa koji kurac vise cijelo vrijeme palamudis o losoj igri Milana. Ponavljam, po tebi Milan je, i ako zna da je za najmanje 2 klase losiji od Barse (ja tako mislim u ovom trenutko-nazalost to je istina), trebao krenuti hrabro bez razmisljanja koliko ce golova primiti, bez razmisljanja da moze biti ponizen, bez razmisljan da u svakom Barsinom napadu moze primiti gol,...
Fantasticno, fantasticno postavljena igra i rezultat je dosao na kraju upravo zbog tako postavljene igre. Na kraju-krajeva na kladionicama je bilo 13,5 na pobjedu Milana. Da li to tebi ista govori? Da li ti, u opste, mozes shvatiti koliki je ovo uspjeh ovakvog Milana protiv ovakve Barce?
Ibrahimovic bi sigurno, ako nista drugo, vezao par igraca Barce i stvarao prostor npr. Patu. Robinho bi trcao,... U toj situaciji, sasvim sam siguran, da Alves (bek), i ne samo on, ne bi bio cijelo vrijeme u napadu cime bi se nas vezni red malo (koliko-toliko) oslobodio onolikog pritiska. Sa Ibrom i Robinhom igra bi, siguran sam, bila bolja (imali bi veci posjed lopte). Ali, ne znam da li bi bio bolji i rezultat.
Mozda, ko zna!?

Per aspera ad astra!
Reply
Dobra analiza Mecong, moram priznat!
Reply
Mislim da je ovaj bod protiv Barce čista sreća. Ja bih bio zadovoljniji da smo izgubili 2-1 a da smo pružili neku igru. Jedino je zadnja linija odigrala kvalitetno a sve ostalo je za zaborav. Niko ne očekuje da se nadigravamo s Barcom, posebno ne na Nou Campu, ali ono je bilo bolno za gledat. Mislim da se Allegriju ne može ništa prigovoriti jer nije on kriv što u veznom redu nema nikoga ko je sposoban povući kontru.

Kakvo je stanje s Boatengom i Ibrom, da li će biti spremni za Napulj?

Reply
(09-15-2011, 12:46 PM)Mecong Wrote:

Boze sacuvaj. Hahahahaha........smijem se sam sebi. Kako sam mogao misliti da si dobar poznavalac fudabala nikako mi nije jasno. Doduse, bio sam nov na forumu pa nisam znao o kakvom "poznavaocu fudbala" se radi. Djecak, sta je po tebi trebalo? da se Milan otvori i napada (s kim) i da primi osmicu (8 golova). Time bi AC Milan sacuvao svoj ugled, samo sto je krenuo hrabro, jeb'o 8 golova u mrezi. Mnogo veci poznavaoci fudbala i od tebe i od mene znaju sta im je ciniti u datom trenutku. Naravno, da je Aleggri znao s kakvom ekipom ima posla i da ne vrijedi ici u napad k'o gluho krme i otvarati prostor najboljoj ekipi u istoriji fudbala. Sam kazes: "Cilj opravdava sredstva". Pa koji kurac vise cijelo vrijeme palamudis o losoj igri Milana. Ponavljam, po tebi Milan je, i ako zna da je za najmanje 2 klase losiji od Barse (ja tako mislim u ovom trenutko-nazalost to je istina), trebao krenuti hrabro bez razmisljanja koliko ce golova primiti, bez razmisljanja da moze biti ponizen, bez razmisljan da u svakom Barsinom napadu moze primiti gol,...
Fantasticno, fantasticno postavljena igra i rezultat je dosao na kraju upravo zbog tako postavljene igre. Na kraju-krajeva na kladionicama je bilo 13,5 na pobjedu Milana. Da li to tebi ista govori? Da li ti, u opste, mozes shvatiti koliki je ovo uspjeh ovakvog Milana protiv ovakve Barce?
Ibrahimovic bi sigurno, ako nista drugo, vezao par igraca Barce i stvarao prostor npr. Patu. Robinho bi trcao,... U toj situaciji, sasvim sam siguran, da Alves (bek), i ne samo on, ne bi bio cijelo vrijeme u napadu cime bi se nas vezni red malo (koliko-toliko) oslobodio onolikog pritiska. Sa Ibrom i Robinhom igra bi, siguran sam, bila bolja (imali bi veci posjed lopte). Ali, ne znam da li bi bio bolji i rezultat.
Mozda, ko zna!?
to nisu moje rijeci ja sam citirao nekog drugog...ali ti si se sumanuto ulovio toga i sad si sam sebi car...

ma tko ovdje govori o tome da je milan trebao napasti barcelonu,ja govorim da je sramotno da se milanova igra temeljila na ispucavanju lopte u tri pičke materine.Milan je prevelik klub da bude rob igre Massima Ambrosinija i Clarencea Seedorfa a da je govorim o Gennaru Gattusu koje je davno pokojni...samo sam trazio da barem spoje 4 dodavanje u vezi,ali ni to nisu bili u stanju uciniti...kad je tako igrao Inter onda smo svi pljuvali po njima,ali kad tako igra Milan,to je ok...koje licemjerje!!!!

a tvoje pohvale i pokude doživljama jednakoConfusedvejedno mi je šta ti misliš o meni,svatko ima pravo na svoje mišljenje i pravo na ignoriranje tuđeg....
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply