08-22-2018, 11:54 AM
Kaldara...Musacio...neka se oni biju za to drugo mesto...sve je dobro dok ne moramo gledati Zapatu...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-22-2018, 11:54 AM
Kaldara...Musacio...neka se oni biju za to drugo mesto...sve je dobro dok ne moramo gledati Zapatu...
08-22-2018, 04:06 PM
ago vec igra, caldara ce zabiti dvojku napoliju
Kao sto se dalo pretpostaviti, Halilovic zeli da napusti klub do kraja augusta...Nakon dolaska Castiellja I Laxalta skontao je da ce malo ili nikako igrati...Ako zaigra protiv Nspolia ili Rome nece moci preci u drugi klub ...
Leo kad je stigao, otvoreno je pokazao nezadovoljstvo koji su ugovor sa Halilovicem potpisali ona dvojica... Svi u Milanellu hvale Castiellja, a Gattuso hvali Laxalta...Halilovica niko I ne spominje... Izvlačenje grupa za Europa Ligu je 31. augusta. Ove godine Milan će biti u drugom šeširu!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-22-2018, 06:44 PM
Ako nista drugo bar se vidi da mu je stalo do fudbala a ne para...neka ide...ionako nije kvalitet za Milan...
08-22-2018, 09:00 PM
Lagano nek spakuje kofere i nek pali. Eno i Strinic, odjednom tip 4 mjeseca u bolnici radi "srca"???? Odigrao cijelo Svijetsko i da niko nije primjetio da je bolestan, i ko fole sad ima problema sa srcem. A nisu skontali da Kalinica "bole leda" i zbog toga nije htio uci zadnji 5 minuta, vec ga otjerali. Ma daaaaaj, fino priznajte da ste doveli budalu koja vam ne treba i kraj. Meni se svidio na Svijetskom i mogao je odigrat kod nas par tekmi, al sad ovakve zajebancije. Majke mi jos samo fali da ga selektor pozive sad u septembru i decko odigra 2 tek.e EuroNacija hahahaha
Zato lijepo prodat i Strinica i Halilovica do 31.augusta i unovcit te pare. A da, Gigio ostaje u Milanu, Raiola se pomirio i vise ga ne zeli dalje iz Milana. Odlicno. Al sada nek trenira, jer mu je zamjena zajeban decko na golu. Vec na prijateljskim se Reina pokazao iskusnijim
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-22-2018, 09:50 PM
E to vam je cuveni Milan Lab. Ljudi mu otkrili srcanu manu. Bravo za nase doktore!
Brine me sto 15 dana nismo odigrali takmicarsku utakmicu, mogli su bar org neku prijateljsku...
Strinic zaista ima srcanu manu I jako je rizikovao I u isto vrijeme imao srece na SP...valjda je jasno da je zbog tog dosao Laxalt... Nije tajna da je Leo nezadovoljan sa tri transfera Mirabellia I sa visinama plata za ista tri igraca... Halilovic navodno preko socijalnih mreza sve demantovo I zeli da,se dokaze... Sve se vise pise da prelazimo na 4-2-3-1 formaciju... Da li ko od forumasa prati Dinamo? Interesuje me kako igra Amer Gojak?
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(08-22-2018, 09:00 PM)ensar7 Wrote: A da, Gigio ostaje u Milanu, Raiola se pomirio i vise ga ne zeli dalje iz Milana. Odlicno. Al sada nek trenira, jer mu je zamjena zajeban decko na golu. Vec na prijateljskim se Reina pokazao iskusnijim A ko da ga kupi posle katastrofalne sezone? Najgori golman u Seriji A po broju direktnih gresaka koje su dovele do primljenog gola. Cak ni onaj nesretnik iz Beneventa kojem su nabili 90 golova nije toliko gresio. Zna on i odbraniti i spasiti i radio je to ,ali kad se potre jedno sa drugim dodje se na neku pozitivnu nulu ili blag plus ,sto svakako nije ucinak koji se ocekuje od golmana koji dobija 6 miliona po sezoni. Zato ga nije bilo ni na mapi u ovom prelaznom roku ,isto kao i Beloti iz Torina. Znaci cak i medijske spekulacije - broj nula. Rotirase se golmani po Evropi - Alison ,Kurtoa ,Kepa itd a ovog nijedan klub nije uzeo ni u razmatranje. Ako nastavi sa partijama iz prosle sezone ,Rejna ce zasluzeno ,vrlo brzo preuzeti ulogu startera. I Rajola je svestan toga ,zato i ne talasa...
08-23-2018, 03:59 PM
Unovčiće ga kroz neku sezonu, što kažeš previše greši da bi neko dao ogromne pare za njega nego se čeka da postane iskusniji.
I ja sam za tu novu formaciju, ova sa 2 krila je toliko jednodimenzionalna da čim Suso/Čakan odigra lošu partiju mi ne ličimo ni na šta. Taman bi Čahanoglu dobio svoju omiljenu poziciju pa nek se pokaže kad ga već većina navijača toliko hvali, voleo bih da to nisu lažne nade. Doduše svakako će sad to sa Pipitom izgledati bolje nezavisno od taktike.
08-25-2018, 12:44 AM
Sutra ce Borini startovati, prema vecini portala i casopisa...3, 2, 1, ospite paljbu po Rinu
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|