Nije mi ni Simone bas neki znalac. Eno procitali ga treneri i sad nikog ozbiljnog ne moze da dobije. A i Ringhio, islo je dok je tek napravio 4-4-2 al sad kad su mu procitali taktiku, sad vise ne moze meda protivnicima. Kao trener bolan moras znat u umjet ss raznim formacijama, a ne samo gurat svoje. Ne fali njemu kondicioni i takticar, njemu fale svi. I kondicioni, i takticki trener, a i pravi strucnjak na klupi a Ringhio nek se uhvati mlade ekipe. Jer mi nemamo losu momcad, mi nemamo trenera sa autoritetom koji to zna slozit i objasnit princezama da je fudbal timska igra a ne da svako gleda samo na sebe da zabije mjesto da uposli bolje pozicioniranog suigraca. Jbg. nismo vise tim.
I za to krivim iskljucivo Gattusa jer nema autoritet u ekipi.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Kakav retard Gatuzo. Jedva bod.
Plus sledece kolo dolazi Fiorentina a Kesi i Bakajoko suspendovani.
Ovo je očajno, bez komentara sam
5 sezona za redom, kad god treba da odigramo i uzmemo bodove, da ucvrstimo poziciju ili se priblizimo konkurentima na tabeli, mi ne uspjevamo...5 sezona za redom...5 sezona za redom te utakmice u kojima moramo uzeti 3 boda su copy-paste, od komplikovanja, netrcanja, nediscipline...ovo vise nije moguce...ja sam frustriran...pa 5 sezona za redom kod 4 razlicita trenera, sa razlicitim rosterima...da li je moguce ovo? nabijem na kurac onog ko sa njima radi na psihi i psihickoj pripremi ovakvih (moramu uzet 3 boda) utakmica
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Maji samo pogledaj ko su nam bili treneri ti 5 sezona. Samo to pogledaj i sve ce ti biti jasno. Kao sto si rekao, ako od ovih govana od igraca zelis ta prva 4 mjesta onda ti treba stručnjak na klupi koji ce to sve uklopit a ne imbecili iz godine u godinu kojima je Milan vrhunac karijere i poslije njega nestanu na trenerskoj mapi.
Ovo je postalo bruka i sramota.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
12-19-2018, 12:30 AM
(This post was last modified: 12-19-2018, 12:44 AM by Maji_TZ.)
(12-19-2018, 12:13 AM)ensar7 Wrote: Maji samo pogledaj ko su nam bili treneri ti 5 sezona. Samo to pogledaj i sve ce ti biti jasno. Kao sto si rekao, ako od ovih govana od igraca zelis ta prva 4 mjesta onda ti treba stručnjak na klupi koji ce to sve uklopit a ne imbecili iz godine u godinu kojima je Milan vrhunac karijere i poslije njega nestanu na trenerskoj mapi.
Ovo je postalo bruka i sramota.
Ma ovo su frustracije za navijace...ja ne znam dokle ovako mozemo ici dalje...iznad svega su upitnici...def glavni krivci su sve Uprave, ova trenutna je kao nesto pocela raditi, ali pitanje je da li ce se i kad vidjeti rezultati...
Al svaki put kad nam treba pobjeda, glavni igraci se ugase, prestanu trcat, frustirani i nervozni ulaze iz greske u gresku...Suso bolje da nikad nije izasao na teren veceras nego ovo sto je pruzio...Hakan kao da nije tu..Cutrone je prestao trcati i dotakao je za 60 min 7x loptu, svaki put bezopasan...Kessie i Bakayoko iz grekse u gresku (mada je Bakayoko kupio tudja govna i dobio crveni), Roudrigez je najbolje tehnicki potkovan lijevi bek u zadnji 5 godina, ali isto tako najveca pizda...Higuain se trudi samo kad treba srati sudijama...
Koliko je tu nervoze, koliko je tu nediscipline, mene je to najvise neg iznenadilo, jer ovako nismo izledali ni protiv Parme ni protiv Lazia...
U biti zadnji 5 godina, kad god znamo rezultate direktnih protivnika i kad smo znali da treba dobiti utakmicu da se odmaknemo od pratioca i priblizimo ekipama iznad nas mi smo padali i izgledali kao raspustena banda...nije bila bitna ni trenutna pozicija na tabeli...
12-19-2018, 12:27 PM
(This post was last modified: 12-19-2018, 01:11 PM by Sampinjon.)
Kuci se doneo apsolutno zasluzen bod iz Bolonje.
Svaka cast igracima na pozrtvovanju ,zalaganju i glađu za pobedom koja se jasno oslikava kroz akcije na terenu. Vise od toga - svaka cast sjajnom treneru ,magu taktike i meceni psiho-fizicke spreme ,koji je sve to uklopio u jednu kompaktnu masineriju koja ,ne samo sto efikasno melje protivnike na terenu ,vec takodje lepotom i stilom pleni oci gledalaca.
Ponosni budimo ,jer uz jos nekoliko ovakvih partija - ni titula nije daleko.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
https://www.football-italia.net/132264/m...hree-games
Gatuzo navodno mora pobediti naredne 3 utakmice ako ne zeli da bude smenjen.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(12-19-2018, 08:57 PM)Sampinjon Wrote: https://www.football-italia.net/132264/m...hree-games
Gatuzo navodno mora pobediti naredne 3 utakmice ako ne zeli da bude smenjen.
Ne, Gattuso mora zadrzati 2 boda prednosti nad Lazijom i ostat na 4 mjestu do kraja NG, da bi ostao na poziciji trenera...Fiorentina kuci, Frossinone u gostima i Spal kuci...realno i nije neka nauka, ali ako slucajno zajebu onda nije ni uredu da ostane...
Samo ova dva trenera koja se spominju kao zamjena (Wenger,Donadoni) sa njima nista necemo dobiti osim da cemo morati krenuti ponovo sve iz pocetka...Donadoni je toliko godina trener, nikad nije vodio jacu ekipu i nikad nije imao zvjezde poput Higuaina u ekipi, niti je imao buduce zvjezde u ekipi takodjer...veliki UPITNIK za Donadonia...Wenger je po mom misljenju bivsi trener, on sad treba da radi kao neki savjetnik, koordinator...nema on zivaca i strpljenja za prljavi poso trenera, plus ne znam kako bi njegova tvrdoglavost uspjela u Italiji, takodjer dosta UPITNIKA i za Wengera...
Najavljeni 11 protiv Fiorentine ( 4-3-3 formacija) :
Donnaraumma, Calabria,Zapata,Romagnoli, Roudrigez, Bertolacci, Mauri, Hakan, Castillejo, Suso, Higuain
Lexus_Rhode
12-21-2018, 06:54 PM
(This post was last modified: 12-21-2018, 07:01 PM by Maji_TZ.)
Bertolacci se iznenada povrijedio na zadnjem treningu, meni to vise zvuci na bojazljivost i nespremnost...nikada nije ni imao muda kao igrac...jedina dva vezna igraca koja su spremna za sutrasnju utakmicu Montolivo i Mauri...Gattuso se i dalje drzi svojih principa i ne dopusta Montolivu prvih 11 ili cak da izadje na teren ... Calabria i Mauri su najavljeni u veznom redu, a Abate na desnom beku...
To bi trebalo ovako izgledati : Donnarauma, Abate, Zapata, Romagnoli, Roudrigez, Calabria,Mauri,Hakan,Castillejo, Suso, Higuain (4-3-3)
Sve glasnije se spominje zamjena Moratta-Higuain...nadam se da nasi nece pristati, jer smatram da cemo se dobro zajebati...Higuain je do utakmice sa Juventusom pokazivao kako koristan i dobar napadac treba Milanu, poslje te utakmice i frustracija istina vise lici na Kalinica...medjutim njemu treba dobra psihicka priprema i on ovu ligu ima u malom prstu...dok s druge strane Moratta nije odigrao postenu utakmicu sez i pol...
|