02-11-2019, 08:01 PM
Suso i hakan su ego triperi
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )

( Massimo Morratti )
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-11-2019, 08:01 PM
Suso i hakan su ego triperi
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
02-11-2019, 09:49 PM
(02-11-2019, 08:01 PM)mrki Wrote: Suso i hakan su ego triperi Ma ne, ono jucer je bilo zalosno za gledat. Pardon, bolno. 2 situacije, u obe identican slucaj, u jednoj hakan u drugoj suso. Obojica imaju igraca KOJEG VIDE da stoji u boljoj poziciji sa praznim golom ispred sebe, a njihova pozicija nije toliko SIGURNA za 100% pogodak, i kod obojice prevlada sebičnost. Pa takvo ponasanje nisam nigdje vidio u ozbiljnim ekipama. Pa svi redom dodaju loptu jer igraju za tim, jer prevladava MI a ne JA, samo kod nas se igra egoistično. Znaci da Ringhio ima muda, koja je izgleda negdje izgubio, ostavio bi slijedeci par utakmica obojicu na klupi da shvate da ovaj klub je i uvijek bit će IZNAD NJIH!!! Otice i Suso i Hakan, i Piatek, i svi redom, al klub ostaje navijacima. Fali nam ta hierarhija koja je nekad postojala, hierarhija gdje ti se Paolo i Baresi izderu u kabini a trener suti jer zna da su upravu.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-11-2019, 09:54 PM
Ustvari, sto im Barone ne očita lekciju? Bio je jucer na tekmi, pokazali su ga, zna ga cijela instuticija Milan a stim i Gattuso, pa nek on objasni toj dvojici krelaca da ako im se ide nek idu na ljeto, ne trebaju nam sa takvim ponasanjem. Jest lijepo zabijat gol, al mislim da je bitnije da ekipa pobjeđuje ma ko da zabije gol.
Meni je veći problem sto nisu zabili nego sto se ne dodaju. I jedan i drugi su imali ciste sanse. Spanac prvo dribla pa onda možda i doda a Turcin svaku petu loptu na dva metra uspije dodati u noge. Na cistu sansu naravno da ce traziti gol.
02-14-2019, 01:37 PM
Danas je odredjeno koji ce sudac suditi u narednom kolu Seria A.
Giua ce suditi mec Juventus-Frosinone, Doveri za Inter-Sampdoria, Manganiello za Cagliari-Parma; Mariani za Empoli-Sassuolo, Banti za Genoa-Lazio, Fabbri za Napoli-Torino, Di Bello za mec Roma-Bologna, Pairetto za Spal-Fiorentina Valeri za Udinese-Chievo, Pasqua za mec Atalanta-Milan. Interesantno je da je Pasqua sudio i mec Kupa Italije izmedju Atalante i Juventusa (30.01.2019), kada je Atalanta izbacila "Staru kurvu" sa 3-0. Normalno je da se Juve zalio na sudjenje Pasqua-e jer im nije isao po volji, ali je cudno sto isti sudac sudi na dva meca Atalante zaredom, i to protiv dve trenutno najjace ekipe u Serie A. Slucajnost ili...??? Nadajmo se da se nece desiti isti ishod kao na prednodnom mecu koji je sudio.
FORZA MILAN
Navodno veceras bod ko kuća! Šteta, jer ja bi isao pp sva 3 boda, jer smo u strasnoj borbi za Ch Ligu, i moramo gledat da uzmemo sto vise bodova dok se konkurenti nisu probudili i krenuli pobjeđivat. Inter, Roma, Lazio, i snjima Atalanta i Fiorentina. A samo 2 mjesta slobodna.
02-16-2019, 02:12 PM
Ekipa koja hoce u LS mora biti u stanju da pobedi Atalantu na njihovom terenu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
02-16-2019, 07:07 PM
Kao sto su to uradili Inter Lazio i Roma
02-16-2019, 07:51 PM
U LS se ide tako sto pobedjues tamo gde ti konkurencija gubi.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
02-16-2019, 08:32 PM
Valjda se ide ako zavrsis na kraju 1-4 mjesta.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|