Milanezi s Balkana
Eto njega nazad na ljeto.
Reply
(02-25-2019, 01:13 PM)winstonwolfe Wrote: Eto njega nazad na ljeto.

I ja mislim da se vraca nama. Ali dobro, iovako nam treba treci napadac. Sad barem zna da nema mjesta u prvoj postavi. Jer mi od slijedece sezone igramo Ch Ligu i Serie A, znaci trebaju nam 3 napadaca sigurno, a ovako cemo znaci imat 3 mlada napadača, odlično. Jer idalje mi je Silva drazi na klupi nego da se dovodi Quagliarela ili nedo ti Bog Mandzukic za 25 miliona da bi se pomoglo Juventusu da uzme jos neku zvijezdu.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ma nemamo mi 3 sigurna napadaca za sljedecu godinu, da budem tacan imamo samo jednog (Pjonteka) ... Cutrone je otvoreno pokazao nezadovoljstvo malom minutazom u zadnje vrijeme...njegov otac i agent su stupili u kontakt sa Atleticom Madridom...mali je u core-u Rossoner ali nazalost manageri, agenti i novac dodju po svoje...cak sta vise mislim da pokusavaju napraviti copy-paste situaciju sa Donnaraummom ...

Sve nepotrebno i na moju veliku zalost jer malog naprosto volim, to trcanje, zalaganje, sve ono sto ne dostaje fudbalu....

Sto se tice A.Slive statistika i rezultati u Sevilli ispod svakog ocekivanja, neki su ovde likovali na svaki gol, ali ti golovi vise uopste ne dolaze....ustvari u zadnji 18 utakmica poceo je 16 a zabio 1 u ligi i 2 u kupu, za nekog ko kosta tolike novce i vise nego lose....ipak se radi o precjenjenom, ali vrlo vrlo talentovanom igracu, koji uz dobar rad moze postati ozbiljan napadac...i mislim za to da mu treba dosta vremena i smirenja kao i psihicke stabilnosti, da mu Mendes ne napuni glavu da je novi Ronaldo
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Resenje je jednostavno. Igrati sa 2 napadaca. Na sveopste zadovoljstvo.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
4 - 3 - 1 - 2. Paqueta iza Piateka i Cutronea. A Suso nek u Tottenhamu glumi Robbena. Castilejo nek bude tu ako slucajno trebamo igrat sa krilima, a Hakan napokon moze zaigrat iza napadaca. Al valja to uigrat
Reply
To se trebalo uigravati od juna do avgusta.
Reply
Fuj fuj fuj
Ova liga je sranje na kvadrat. Sramota za gledat. Pa mi svaku tekmu igramo protiv protivnika i sudije. Svaku jebenu tekmu imamo sudiju protiv nas. Sramota. Zato Da Bog da ispao svaki Italianski klub u Europi sem Milana.
Reply
ma sinoc je gatuso dosao da ne izgubi i to se vidilo od pocetka, jedino mi je krivo kad citam natpise novina, da je pjontek naisao na zid u vidu acerbija koji ga je propisno namlatio jer sudija nas ne voli i to se vidjelo sinoc u x situacija, od prekrsaja na pjnoteku, paketi, bakajoku, pa i kartonu koji je dobio romanjoli a za isti takav prekrsaj par minuta kasnije zuco nije dobio nista...sve u svemu dobar rezultat lazio je bio dosta odmorniji odgodili su im kolo dok smo mi svoje igrali...sad naredne 2 utakmice aBd 6 bodova, i onda derbi inter bez ikardija je inter koji moramo dobit i preci na 3 poziciju i ostavit njih da se bore sa romom za 4 mjesto...
Reply
Nije los rezultat ,mada bi remi sa golovima bio lepsi... Doduse ,za Kup me ionako zabole... Smile
Reply
Sta je ovo? Navodno je klub spreman da proda Kutronea na leto i odredio je cenu od 30 miliona. Torino navodno prvi zainteresovan ,Kalabrija ga moli da ostane u klubu i bori se za mesto u timu...Nadam se da su samo novinarske budalastine...
Reply