Milanezi s Balkana
A koga cemo mi sad stavit u srijedu u napad? To je moje pitanje, a najradije bi volio da mi odgovori onaj papak pokraj terena sto jadno gleda i nista ne konta! Pippo mu nije valja, al nek je Bonera tu posto kreten ne vjeruje Antoniniju na lijveom boku. Jebote narod: Antonini, Zambro, Emanuelson, sva troica mogu igrat lijevog beka, ovaj idiot se nadje izmisljat Boneru na lijevoj strani. I sta sad kad vise nemamo napadaca? Ko ce sad zabijat golove? Cassano? Da nece mozda punoglavac Saraf koji jos nije u stanju da shvati sta je prostor i njegovo stvranje, jos nije skontao kako se utrci u offside zamku. Znaci 2 polu napadaca ce trazit gol na San Siru... Alal mi vjera koji su ono manijaci u via Turati. Pato, Ibra, Binho povrijedjeni i Pippo uzbacen jer je nas "vele"strucnjak shvatio da on zna najbolje za nas klub. Ajde jebi se Allegri.

I stvarno se pitam: ko ce to izac na teren protiv Plzena u napadu?

p.s. a ti Mecong, jadno je uopce raspravljat se stobom o necemu. Ne znam kako se neko moze uopce spustat na tako nizak nivo i vodit rasprave sa tobom? Jer iskreno, kao sto ti je i Sale rekao, ne postoji razlika izmedju tvoji komentara i oni kad se djeca u prvom osnovne na odmoru pocnu raspravljat o fudbalu i igrat se slicica. Jadan si, i nazalost kao i Allegri, neces nikad stic dalje od toga.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(09-23-2011, 12:17 AM)ensar7 Wrote: A koga cemo mi sad stavit u srijedu u napad? To je moje pitanje, a najradije bi volio da mi odgovori onaj papak pokraj terena sto jadno gleda i nista ne konta! Pippo mu nije valja, al nek je Bonera tu posto kreten ne vjeruje Antoniniju na lijveom boku. Jebote narod: Antonini, Zambro, Emanuelson, sva troica mogu igrat lijevog beka, ovaj idiot se nadje izmisljat Boneru na lijevoj strani. I sta sad kad vise nemamo napadaca? Ko ce sad zabijat golove? Cassano? Da nece mozda punoglavac Saraf koji jos nije u stanju da shvati sta je prostor i njegovo stvranje, jos nije skontao kako se utrci u offside zamku. Znaci 2 polu napadaca ce trazit gol na San Siru... Alal mi vjera koji su ono manijaci u via Turati. Pato, Ibra, Binho povrijedjeni i Pippo uzbacen jer je nas "vele"strucnjak shvatio da on zna najbolje za nas klub. Ajde jebi se Allegri.

I stvarno se pitam: ko ce to izac na teren protiv Plzena u napadu?

za 10 i kusur godina aktivnog praćenja ove igre video sam zaista dosta morbidnih poteza od strane različitih kreatura s klupe.. od leonardovih taktičkih zamisli koje su me iz nedelje u nedelju bacale u nesvest.. benitezove rotacije u kojima se neretko i veliki stiven nalazio na klupi dok su terenom vedrili i oblačili lucas leiva i andrej voronjin.. preko maradoninog izostavljanja zanetia cambiasa rikelmea, dunginog idiotluka na uštrb dinha i pata, do murinjovih akvizicija u vidu kalida bularuza, alekseja smertina i tala ben haima.. gledao sam kako naš karlito u 80min uvodi maldinia umesto kaladzea pri rez 0 – 1 za protivnika.. kako real prodaje snajdera i robena za kikiriki i semenke, kako erik djemba-djemba nosi dres mančester uniteda, kako grci na svetskom igraju do tad neviđenu 7-3-0 formaciju protiv argentine i još mnogo sličnih idiotluka od opštinske subotičke do lige šampiona.. ali ovaj spisak za CL masimilijana alegrija je najbolesnija stvar koju sam ikada video u svetu sporta..

nažalost ensare, i na ovom forumskom lokalitetu ima par pojedinaca koji ga u potpunosti podržavaju.. s toga se trebaš njima obratiti, uz potpitanje : da li je bonera Milanova nova Devetka??

Reply
Vijesti iz Španjolske govore o potpunom zahlađenju odnosa između Khedire i Posebnog. Milan je navodno veoma zainteresiran. A što se tiče taktike za Plzen, ne želim podcjenjvati protivnika,ali mislim da bi i Bonera kao napadač bio dobro rješenje Big Grin
više me brine Cesena,bez obzira što igramo doma,protiv Lazia su pokazali da su i dalje neugodna ekipa,štoviše za njih igra Mutu koji nam ga je uvijek znao staviti u nezgodno vrijeme. Želim vidjeti Taiwa u igri da se uvjerim hoće li biti šta od njega ili ne i Emanuelsona u vezi otpočetka.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
http://sportske.jutarnji.hr/dinamo-masta...v-/975955/

A jadna majka.
Reply
Nemojte podcjenjivati Victoriu,dovoljno smo se prošlih godina opekli sa raznim Zurichom,Lileom........,nemojte postati ko igrači koji misle da samim time što se zovemo Milan svi padaju nama pod noge,to više nije tako,namučit ćemo se mi i sa Victoriom i sa Bateom budemo li igrali ovako kako igramo ovaj početak sezone :-( .
Bit će jako teško i ovim putem pozivam ako netko hoće na tu tekmu MIlan-Victoria(srijeda 28.IX) s nama iz Rijeke busom neka mi se javi,mjesta i karata ima ko u priči,a isto tako vrijedi i za tekmu s Bate Borisovim pa ako netko hoće.....
Karta+put iz Rijeke će biti najviše 80 E(što nas više ima cijena prijevoza pada,zasad je ovakva cijena)
Reply
gledao sam pregled englesku ligu i slatko sam se nasmeao: Mansini e rekao da nie mogao da zadrzi rezultat od 2-0 posto e imao na terena samo Toure i Barry a De jong i milner su ozledeni. nemao koga da ufrli na teren.stasno Big Grin Big Grin Big Grin: Big Grin

p.s. treba da pokusamo sa T.silva u vezi da dobiemo na dinamiku, van bomel e totalno podbacio a moze i nocerino koj e pravi zadni vezni.ja bi i Pipo stavio iz pocetka i Emanuelson umesto Seedorf, mozda i Nesta da odmori

a protiv Plzen se vraca Grande Ibra jer tako :/ ???
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Mislim da ce Ibra biti spreman za sljedece dvije tekme...Ibra spic Cassano desno Emanuelson lijevo..Misliom da bi to blo rjesenje za napad...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(09-23-2011, 01:52 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Mislim da ce Ibra biti spreman za sljedece dvije tekme...Ibra spic Cassano desno Emanuelson lijevo..Misliom da bi to blo rjesenje za napad...
“Ibrahimovic? He is basically impossible for tomorrow [against Cesena]. On Sunday we’ll see how he and Ambrosini are feeling,” AC Milan coach Massimiliano Allegri said today. “They have the best chance of playing in the Champions League but not Boa. Robinho is getting better. I hope to have him back soon.”

Za utakmicu sa Cessenom mislim da nece biti spreman...Max je izjavio da ce u ned biti pregledan i on i Ambrosini i onda ce odluciti valjda ocel igrati u CL...inace ostajmo nazalost samo s Cassanom...problem je sto Pato Bihno i Boa nece se oporaviti izgleda ni do Juventusa...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Za Cesenu se ne brinem. Tu ce moc igrat Pippo, nas jedini napadac trenutno. Ali Plzen mi je briga. Nemamo napadaca, a sa ovakvom igrom nismo daleko od jednog dobrog X na San Siru, i to sa prognozom da oba tima daju gol. Sramota. Sto kaze Sale, i Pilzen ce doc u Milano da trazi X a sigurno ne da se brani. Svi vide da smo oslabljeni, i da patimo. A najvise patimo radi strucnjaka sa klupe, kojeg je izgleda vec svaki trener Serie A procitao.
Protiv Cesene ja pretpostavljam da ce bit Pippo u napadu, a Cassano i Emanuelson kao polu-spic i krilo, a Saravi bi trebao dobit drugo poluvrijeme. Dok za Pilzen se pravo dvoumim kakvu ce kreaciju izvest. Al haj, vidjet cemo.

E Sale, nisam jak s parama ovi dana, al cim budem cujemo se da odemo na neku tekmu u Serie A. To me vise zanima od ovi Pilzena i Batea. Al javim ti jos sve.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
pippo se povezuje sa dinamom....toliko o njegovoj vrijednosti.....
Reply