Milanezi s Balkana
(09-23-2011, 07:14 PM)kalla1899 Wrote: pippo se povezuje sa dinamom....toliko o njegovoj vrijednosti.....

Totalna glupost.....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Večeras će početi isti sastav kao i protiv Udina, osim što će umjesto Pata igrati El Šaravi. Mislim da nas očekuje duga noć u kojoj naši neće uspjeti da probiju njihov bunker pa će "gušiti" loptu na nekih 40 m od protivničkog gola. Očekujem da Piippo uđe u drugom poluvremenu i da nam nekim "sumnjivim" golom u 90+ min donese 3 boda i onda da svi pričamo koji je on car.
Reply
Ocekuje se jos jedna negledljiva utakmica uz 90 minutno mucenje lopte i pobjedu ukoliko rano nekim cudom zabijemo gol ili nerijeseno ukoliko ne zabihemo rani gol.
Reply
(09-24-2011, 02:32 PM)geoff Wrote: Ocekuje se jos jedna negledljiva utakmica uz 90 minutno mucenje lopte i pobjedu ukoliko rano nekim cudom zabijemo gol ili nerijeseno ukoliko ne zabihemo rani gol.

u kladionici da milan nece dobit 2 razlike kvota 1.8.....to mi je realno
Reply
ma kako realno??
realno je da će milan rutinski pobjediti momčad cesene koja je jedan od glavnih kandidata za ispadanje, sve ostalo bilo bi iznenađenje.
kakve veze imaju 3-4 povrijeđena prvotimca kad ovakve timove šampion mora pobjeđivati sa primaverom, a kako nebi sa par zamjena.
napoli je jak svakako, a naročito su opasni kući, taj poraz nekako i razumijem, udinese je već veliki kiks, ali opet nisu oni loša ekipa, još tradicionalno su raspoloženi protiv milana, ali ako ne pobjede jednu cesenu nek se ubiju.
Ja vjerujem u laganu pobjedu sa hendikepom Okmilan
Reply
FORMAZIONE MILAN: (4-3-1-2) ABBIATI; ABATE, T.SILVA, YEPES, TAIWO; NOCERINO, VAN BOMMEL, SEEDORF; EMANUELSON; CASSANO, EL SHAARAWY
Reply
(09-24-2011, 05:09 PM)tzar Wrote: ma kako realno??
realno je da će milan rutinski pobjediti momčad cesene koja je jedan od glavnih kandidata za ispadanje, sve ostalo bilo bi iznenađenje.
kakve veze imaju 3-4 povrijeđena prvotimca kad ovakve timove šampion mora pobjeđivati sa primaverom, a kako nebi sa par zamjena.
napoli je jak svakako, a naročito su opasni kući, taj poraz nekako i razumijem, udinese je već veliki kiks, ali opet nisu oni loša ekipa, još tradicionalno su raspoloženi protiv milana, ali ako ne pobjede jednu cesenu nek se ubiju.

A de mi molim te reci sto je tu nerealno da se nakon katastrofalnih igara u zadnje vrijeme neka minimalna pobjeda cini kao cudo?!
Reply
(09-24-2011, 05:09 PM)tzar Wrote: ma kako realno??

mene zanima kako cemo mi probit bunker bez zlatana....
niko sretniji od mene ako dobijemo s hendikepom....ali nimalo realno....
Reply
jbg u svakoj ligi svijeta kad prvak dočekuje (jedan od) najslabiji tim kod kuće iznenađenje je sve osim lagane pobjede domaćina, samo u italiji izgleda nije tako.
da vidimo sad tu lijevu stranu sa taiwom i emanuelsonom, očekujem da ugodno iznenade oba.
inače inter dobio 1-3 u bologni, po rezultatu bi se reklo rutinski, ali je bilo daleko od toga, loša igra skroz.
idemo noćas sa 3 boda u sredinu tabele hehe
Reply
MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Taiwo, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson, Cassano, El Shaarawy.
CESENA: Ravaglia, Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Marco Rossi, Martinez, Parolo, Guana, Martinho, Candreva, Mutu.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply