04-20-2019, 12:58 PM
No ,da jednom i on potrefi izmenu...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
04-20-2019, 12:58 PM
No ,da jednom i on potrefi izmenu...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
04-20-2019, 01:27 PM
potrefio je moj kurac a ne izmjenu, borini jebenih 90 minuta mora svaku igrat, gatuzo se u 60 protiv jebene parme mora povuc i zatvorit....ovo je danas definitivno zbogom lp, ostaje nam sad borba za el...
04-20-2019, 01:40 PM
Sa ovakvim antifudbalom nismo nista vise ni zasluzili...ovaj roster predvodjen ovim strucnim stabom nije sposoban, niti je dorastao takmicenju kao sto je Liga Prvaka....treba to sebi priznati...Upravi jeste bitno samo da se pojavljujemo u LP, radi novca...Ali ne moze nazor i ne treba ...
Iskren da bude, volio bi da Roma ili Atalanta pobjede, jer ce Lazio sigurno pobjediti, pa da zavrsimo sa ovim bespotrebnim nadanjima i zavaravanjima... Protiv Juventusa su odigrali 60 min kao prava ekipa, zato sto su se nalozili i nafurali kao neka seljacka i mala ekipa i to je to...ovo danas je realna slika Milana, njegovih igraca i trenere (svih trenera,ne samo Gattusa)
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(04-20-2019, 01:40 PM)Maji_TZ Wrote: Sa ovakvim antifudbalom nismo nista vise ni zasluzili...ovaj roster predvodjen ovim strucnim stabom nije sposoban, niti je dorastao takmicenju kao sto je Liga Prvaka....treba to sebi priznati...Upravi jeste bitno samo da se pojavljujemo u LP, radi novca...Ali ne moze nazor i ne treba ... sto se igraca tice od nas u ligi samo juventus ima jaci tim i niko vise, sve ostalo je do trenera, danas borini ljevo krilo, conti bek conti do tog trenutka bio izuzetno dobar borini se nije vidio izvodi contija borinija kad se branimo desni bek kad napadamo lijevo krilo, desno imamo 2 krila koji imaju slicne karakteristike, onda bakajoko koji dominira sredinom je izveden a kesi ostaje u igri i kasnije da bi se mogao skroz povuc izvodi hakana koji je imao solidnu partiju pogotovo nazad a uvodi bilju...ne shvatljivo mi je da zapata koji bi kod svakog normalnog trenera na tribinama sjedio ima prednost ispred Caldare momka koji je zadnjih par godina jedan od najboljih stopera lige, nama lp treba zbog para i to stoji ali obezbjedit lp znaci gatuso ostaje trener a mislim da je to prevelika cijena za ucesce..jer tener koji se povuce u 70 minuti protiv parme koja prima 2,6 golova po utakmici ne zasluzuje da vodi klub sa historijom kao sto je milanova
To da Milan ima roster samo slabiji od Juventusa, to su zablude...drugo sto je Milan precjenio i preplatio pojedine igrace...U ozbiljnoj ekipi, koja je prava takmicarska na svim frontvima iz ovog rostera ima mozda 4-5 igraca...A isto tako zablude su da Milan sa ovim strucnim stabom i rosterom mogu do LP...
Ajde sto mi navijaci jedva cekam povratak u LP i sto nismo realni u tome svemu, pa se nadamo uzalud...Ali da Maldini i Leo, prije svega Maldini, zavaravuju sebe i navijace to nisam ocekivao... Ako njih dvojica nisu sposobni da procjene da ova ekipa i trener ne mogu igrati dobro u kontinuitetu i da moraju ispasti iz EL da bi uvezali 4-5 pobjeda, tj zrtvovati jedno takmicenje, onda bez obzira na njihova imena nisu zasluzili da budu tu gdje jesu... Da skratim pricu, dok god igramo kukavicki antifudbal, nismo zasluzili vise od Serije A i sredine tabele...mozes ti napadati Gattusa koliko hoces, ali treba naci bolju i sposobniju zamjenu pa dovesti...ne vidim ni jedno talijanskog trenera (mozda osim Contea) koji nije ziheras i koji smije da igra napadacki fudba..nemoj samo spominjat Gasperinia,njega je takticki Gattuso skoro pojeo...jedno je napadati, a drugo igrati hazarderski bez odbrane pa primati golove..to moze donekle proci u Italiji, ali u Evropi ni pod razno, sto se i vidilo sa Atalantom... Evo ja trenutno u Seriji A, ne vidim ni jednog trenera koji moze Milan izvesti u LP i pri tome da bude dobar na vise frontova..ako trazimo trenera samo da zamjeni Gattusa, onda necemo daleko dogurati.. Evo Gattuso je bolja zamjena od svih prethodnika skupa (Pippo, Sinisa, Montella) pa jel nam na kraju to odgovara i da li nam je pomoglo?? Ocigledno da nije!!!
04-20-2019, 02:20 PM
(04-20-2019, 02:12 PM)Maji_TZ Wrote: To da Milan ima roster samo slabiji od Juventusa, to su zablude...drugo sto je Milan precjenio i preplatio pojedine igrace...U ozbiljnoj ekipi, koja je prava takmicarska na svim frontvima iz ovog rostera ima mozda 4-5 igraca...A isto tako zablude su da Milan sa ovim strucnim stabom i rosterom mogu do LP... po cemu roma,inter, napoli ili lazio imaju bolje igrace ?? (04-20-2019, 02:20 PM)Rosson3r Wrote: po cemu roma,inter, napoli ili lazio imaju bolje igrace ?? Svi ti timovi su vrlo blizu jedni drugih, to je poenta moje price...ni za jednu ekipu ne moze reci da je igracki jaca od druge...Napoli, Roma i Inter imaju igrace koji su igrali na najvisem nivou (Liga Prvaka) i samim tim imaju iskustva da igraju pod vecim pritiskom...S druge strane Lazio, Atalanta i Milan nemaju te igrace...eto navedi iz prvih 11 ili eto prvih 15 igraca iz rostera Milana, koji imaju iskustva igranja Lige Prvaka...da ne govorim da je Milan jako mladji po rosteru, od ovih navedenih timova... Koliko je sve to blizu jedni drugi, najbolje govori cinjenica da Gattuso ima bolji omjer sa Gasperiniem, Inzaghiem i Di Francesca...mi ovde cekamo ko ce prosuti manje bodova da bi isao u LP, a ne govorim ko bolje igra da bi isao u LP...upravo zbog te cinjenice, reci da jedna ekipa ima jaci roster od drugih nema smisla...i odma da ti kazem da su i treneri ti navedeni timova,ukljucujuci i Allegria svi blizu jedni drugih i ni jedan se ne izdvaja posebnim taktickim znanjem i hrabroscu... Ma ne da mi se dalje diskutovati...zao mi je sto Milan igra na ovaj provincijski nacin, jer su bez potrebe pod velkim pritiskom...uopse ne izgleda kao da uzivaju sto igraju fudbal...
04-20-2019, 03:10 PM
Jedino Simone Inzaghi. Čuda radi sa Laziom.
(04-20-2019, 03:10 PM)winstonwolfe Wrote: Jedino Simone Inzaghi. Čuda radi sa Laziom. Neko je ovde skoro napisao da bas Simeone treba zamjeniti Gattusa !?!? Valjda je sad svima jasno da ukoliko ne mogu dovesti nekog perspektivnog mladog trenera koji NIJE Italijan ili ukoliko to nisu Pochetino, Klop Gvardiola, pa eto recimo i Conte i Sarri, bespotrebno je uopste polemisati o treneru i taktici....a ni jedan od navedenih nece doci na roster u kojem je samo Bakayoko igrao na najvisem nivou i koji ima to iskustvo, sto se na kraju krajeva po konstantnosti u igri vidi najbolje
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|