04-25-2019, 11:03 AM
Ima li koga da misli kako Gatuzo treba i dalje da vodi ekipu?
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
04-25-2019, 11:03 AM
Ima li koga da misli kako Gatuzo treba i dalje da vodi ekipu?
04-25-2019, 04:50 PM
jebote, Alegri moguce ime za sledecu godinu
04-25-2019, 06:21 PM
Nemoj samo to zlo. Bolje ostaviti Gatuza.
Kalabrija je zavrsio sezonu. 6-8 nedelja pauze.
(04-25-2019, 11:03 AM)Sampinjon Wrote: Ima li koga da misli kako Gatuzo treba i dalje da vodi ekipu? Ma nije to @Sampinjon uopste uptino...ako zele neke rezultate dugorocno, potreban je kvalitetniji izbor...ali ako ce izbor biti Garcia, Sousa, Gasperini, Simeone i slicni polovni treneri, onda to nema nikakvog smisla...dolazimo na isto i vrtimo se u krug...radije onda trpi Gattusa i nadaj se da ce sa iskustvom poceti dobivati i trenerska muda ... Iskreno ako ce doci Talijan nek to bar budu Sarri ili Conte (mada licno ne bi ni jednog dovodio), ja sam najvise za konacno nekog stranca, Pochetino, neki Njemac (kao ovaj mali sto je Ajax preuzeo), Klopp, Gvardiola... Eh sad, sa ove tacke gledista, dolazak jednog od jacih trenera, djeluje skoro pa kao nemoguca misija, oni svi zele sirok roster i tacno birane igrace...sto Milan trenutno finansijski ne moze da iznese... Gattuso je u ovom razdoblju od nesto vise od sezonu i pol, pokazao da je bolji trener od Pippa, Sinise i Montelle...pokazao je da je sposoban da poprilicno ustima odbranu i ostvari duzi niz boljih rezultata...ali je takodjer i pokazao da nije sposoban da tu formu odrzi na duzem periodu, nije sposoban da mu ekipa bude fizicki spremna u nizu vise od 7-8 kola, nije sposoban sa biranjem prvih 11 igraca po formi a ne po prezimenu na dresu, nije sposoban sa pravovremenim izmjenama i time okretanje igre u svoju korist, takodjer nije bas ni neki planer pa nikad nisam vidio da je imao ucinkovit plan B i za mene najvece razocarenje nije sposoban da mu ekipa bude gladna pobjeda citavu sezonu i bez obzira skim igra... Njegov strah i manjak muda u trenerskom poslu ja prepisujem neiskustvu i velikim pritiskom sa kojim nije sposoban da se nosi, a ni roster sa kojim raspolaze nije mu mnogo pomogao
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
04-26-2019, 01:07 PM
Nema od italijanskih trenera nista. Uopste mi se ne svidja kako Sari radi u Celsiju. Neka ga tamo. Ili negde drugde kad ga najure na kraju sezone...
Navodno su Leonardo i Maldini najpre ocitali bukvicu Gatuzu u sest ociju ,a onda i svim igracima kolektivno...
04-26-2019, 04:20 PM
(04-26-2019, 01:07 PM)Sampinjon Wrote: Nema od italijanskih trenera nista. Uopste mi se ne svidja kako Sari radi u Celsiju. Neka ga tamo. Ili negde drugde kad ga najure na kraju sezone... Talijanski treneri i njihove taktike su proslo vrijeme...najbolji primjer jer Carlo Anchelloti, po meni je covjek unazadio Napoli... Navodno je situacija sa trenerima ovakva : Gazidis forsira dovodjenje Pocchetina iz Tottenhama, ali to ce finansijski biti jako tesko Maldini zagovara dovodjenje Sarria, koji trazi platu oko 3mil, sto Milan moze sebi priustit Leonardo opet zeli po svaku cijenu Contea, bez obzira sto isti zeli platu od 10 miliona
Napoli sa Ancelotijem nikad vece ambicije za titulu ,a nikad dalje od nje...
Bakajoko navodno razmatra od ode iz kluba ,tj iz Italije ,zbog onih majmunskih povika.
04-27-2019, 11:34 AM
https://www.football-italia.net/137386/m...-romagnoli
Samo sam cekao kad ce da pocnu sa ovakvim pisanijama...
04-27-2019, 02:18 PM
Od jednog od pouzdanijih izvora, stize pregled situacije sto se tice pojedinih potencijalnih pojacanja koja se pominju:
* Everton - postoji kompletan dogovor sa njim i njegovim agentima, preostaje dogovoriti se sa Gremiom. * Malcom - Ariedo Braida je Milanu dozvolio da razgovara sa igracem. Postoji vise formula o kojima bi se pregovaralo, od obicnih pozajmica do onih sa obavezom otkupa. Ato se tice samog igraca, njemu i nije bitan toliko plasman u Ligu Sampiona ove godine, koliko mu je bitan dobar projekat. * Saint-Maximin - sa njim dogovor ostaje jos od januara, ali Nice ne popusta. Milanu se ne trose vece pare na krilo koje bi verovatno bilo rezerva. * Deulofeu - stvari su na cekanju, ali se prati njegova situacija i istek njegovog ugovora koji je 2020. godine. Kako god, on je iza ove trojice na listi. * Pepe - on se svidja jako i Barceloni, moguce je da bi Braida i Elliott mogli uci u neku pricu sa Lille-om povezujuci transfer Malcoma u Milan. Castillejo je jedino krilo koje klub zeli da zadrzi kao solidnu alternativu. Ako stigne ponuda za Susa, on ide. #AndreaSportMediaset
04-27-2019, 07:36 PM
Roma je pobedila ,namece se pritisak na pobedu za sutra kako bi se sacuvalo 4. mesto.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|