Milanezi s Balkana
nisam gledao utakmicu,vidio sam samo golove...bljak bljak bljak fuj kako sve to kompletno smrdi....ozljede nisu nikakvo opravdanje...vec je utakmica protiv barcelone pokazala od čega se sastoji igra ove ekipe,plzen i cesena su preslabi da pokazuju realno stanje ove ekipe,zapravo to nas je samo zavaravalo da se susret može mirno odigrati i pobijediti...u direktnim dvobojima u ligi učinak nam je 0 pobjeda 2 poraza uz gol razliku 0-5-pametnome dosta...je li kriv allegri,bonera ili moamer gadafi mene zaboli krasan kurac samo nemojte počet srat kako smo izvrsni ako nekim čudom pobijedimo barcelonu u Milanu a u ligi budemo posljednji...

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(10-02-2011, 10:29 PM)MEMO Wrote: Pokušavam skontati razliku u našoj ekipi u odnosu na sad i na prošlu godinu. Ja je skoro ne vidim. Ustvari, mi smo slabiji sad nego prošle godine u ovo vrijeme. Ova "pojačanja" nam ionako ne igraju, Mexes i Taiwo skoro ništa, Aquillani nešto malo, jedino Nocerino igra ali loše. I tu su još ozljede igrača. Prema tome ovi rezultati su u jednu ruku realni a u drugu ruku su nevjerovatni.

Pokušavam shvatiti kako smo mi bili prvaci prošle godine, da, Ibra je najviše pridonjeo tome, ali i Pato i Robinho sa svojih 25-30 golova. Tu je bila ta prevaga, u našem napadu, i naravno, jer su ostale ekipe bile slabe. Ove godine je samo Inter slabiji ali su ostali svi do jednog jači. Ove godine u Italiji 7-8 ekipa može biti prvak. Čak ni Inter nije skroz otpisan, a onda dolaze redom, Napoli, Juventus, Udinese, Lazio, Roma, i onda ranjeni lav, Milan.

Barcelona - Milan 2-2 Juventus - Milan 2-0 Napoli - Milan 3-1 Kako? Ne kontam Smile

Ajde, nije sve tako sivo, kaze Hladno pivo Smile ...

Bit ce to bolje s vremenom, Milan uvijek slabo uđe u sezonu, prosle sezone imali su 8 bodova nakon 5 odigranih kola, nakon cega je pocela mini-serija pobjeda. Ja mislim i dalje da je kompletni Milan prvi favorit za scudetto, iza njega Napoli i Juve, onda Inter i Roma.

Forza Milan!

Reply
(10-02-2011, 10:28 PM)curki Wrote:
(10-02-2011, 09:39 PM)ensar7 Wrote: tralala tralala, tralala lala!!!
Tralal tralala, tralala lala

Ubili su nas zahvaljujuci nasoj panchini di merda. Covjek nema pojma. Zalosno. Ide do Tassotija da se savjetuje. Ej jado jadna, znaci nisi sam u stanju da skontas gdje je grijeska i sta treba uradit.
Allegri molim te pomozi nam: ako ti je stalo do ovog kluba, napusti nas!
Bit cemo ti od srca zahvalni

ne branim Allergija, ovo veceras je bila katastrofa, al' ajd napisi sta bi ti napravio, koje zamjene i poteze? izgledali su nezainteresirano i sporo, ali ajmo vidit je li se mogao izvesti bolji sastav i kako... ja osobno mislim da se malo toga moglo danas napraviti, promijeniti, da bi igra
(ne rezultat) bila drugacija...

pozdrav

Gle, uloga trenera nije samo odabir igraca u predvidenu formaciju. Trebalo ih je i motivirati, naci svakom prikladnu poziciju i na kraju izvuci maksimum iz svakog pojedinca.

Da sam ja trener, a da moji igraci u 90 minuta ne stvore niti jednu sansu sto je premijera u povihesti nogometa, lagano bih razmislio o promjeni karijere. Ima jos puno poslova, nemogu svi bit nogometni trener. Nek se allegri lijepo prekvalificira u nesto deficitarno u italiji, ima i tamo sigurno lijepih programa. I nek povede sa sobom i pol sinocnje momcadi.

Ima posla ljudi, nije nogomet za svakog.

Reply
Curki drug, stvar je u tome sto je izabrana pogresna formacija, pogresni ljudi, ekipa nije pripremljena kako treba, i pad koncentracije. Aquilani je morao igrat, i trebao je odma igrat emanuelson na lijevo krilo a Aquilani desno sto je uvijek i igrao u Romi. Ili mozda Cassano, a Boateng off. vezni, nazad Nocerino i Bommel. Kako god, moralo se igrat s min. 4 srednjaka koji su pokretni a ne mrtvi ko Seedorf, jer upravo za dvoica vanjdki vezni su trebali zaustavit njihova krila. Taiwo lijevo a Zambro desno. Taiwo kolko god agresivan, ne boji se uc u duel, tako da bi na lijep nacin zatvorio lijevu stranu.
Poslije 15 min. ako ne ide, promijenit taktiku. Ne sjedim ja dole, to je njegov posao da skonta sta ne valja. Al on to nazalost ne zna Sad
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Conte: Zaslužili smo pobjedu; Allegri: Naša najlošija utakmica sezone

Nakon derbija 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Juventusa i Milana, treneri momčadi Antonio Conte, odnosno Massimiliano Allegri bili su, naravno, različitog raspoloženja...

Juventus je u Torinu slavio 2-0 dvama kasnim golovima Claudija Marchisija, čime je preuzeo vrh ljestvice u Seriji A, a aktualne prvake potisnuo do 15. mjesta.

- Zaslužili smo gol i pobjedu. Toliko mi je misli prolazilo kroz glavu u posljednjim trenucima, a Milan je takva momčad koja može postići gol u bilo kojem trenutku. Moja momčad imala je pravi pristup i intenzitet i moram im čestitati. Pokazali smo želju, volju, žrtvu i odlučnost. Na terenu sam prije svega vidio momčadski napor – rekao je između ostalog Conte, trener Juventusa.

- Juventus je odigrao sjajnu utakmicu, dok mi nismo bili na razini zadatka. Nisam sretan rezultatom, ali oni su napravili više od nas. Šteta je primiti gol četiri minute prije kraja i nadali smo se usprkos slaboj igri da ćemo uzeti barem bod. Ovo je bila naša najslabija igra ove sezone i Juventus je zaslužio pobjedu – izjavio je Milanov strateg Allegri.
Reply
(10-03-2011, 08:51 AM)ensar7 Wrote: Curki drug, stvar je u tome sto je izabrana pogresna formacija, pogresni ljudi, ekipa nije pripremljena kako treba, i pad koncentracije. Aquilani je morao igrat, i trebao je odma igrat emanuelson na lijevo krilo a Aquilani desno sto je uvijek i igrao u Romi. Ili mozda Cassano, a Boateng off. vezni, nazad Nocerino i Bommel. Kako god, moralo se igrat s min. 4 srednjaka koji su pokretni a ne mrtvi ko Seedorf, jer upravo za dvoica vanjdki vezni su trebali zaustavit njihova krila. Taiwo lijevo a Zambro desno. Taiwo kolko god agresivan, ne boji se uc u duel, tako da bi na lijep nacin zatvorio lijevu stranu.
Poslije 15 min. ako ne ide, promijenit taktiku. Ne sjedim ja dole, to je njegov posao da skonta sta ne valja. Al on to nazalost ne zna Sad

pa kako sada mrtav seedorf,pa sta ti nije bio izvrstan protiv famoznih plzena i cesene...ili ti je dobar ili nije nema ensare kako vjetar puše da oblikuješ mišljenje,to ne funkcionira ni u sportu a ni u životu
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ne kontam to serendanje po Seedorfu? Šta bi on trebao biti, naš Messi? Najlakše je sad lošu igru prebacivati na Seedorfa. Za mene naš trenutno najbolji vezni igrač. Mogu neki reć što hoće al čovjek je bar nešto odigrao u dosadašnjem tijeku sezone. Ne može on sam s 35g na leđima nositi našu igru, a pogotovo biti žrtva naših loših igara. Ej igrali smo loše protiv Juventusa i izgubili, ma da, to je zbog onog šetača Seedorfa. Smiješno.
Reply
Nije samo zbog Seedorfa,u ovoj ekipi je gomila limitiranih igrača koji nisu zaslužili nosit Milanov dres,premda si ti memo krenu sa udaranjem po Abbiatiju,on je nas najmanji problem,mislim da je ipak puno više toga spasio i obranio nego sto je usrao.Imamo mi tu problema koliko hoćeš,ali ne razumijem konstantno forsiranje Bonere,Antoninij,ZAmbrotte na tom boku,pa zar zaista svi ti igrači koji su dovedeni zadnjih godina ništa ne valjaju?? Ili je to zato što su ovi talijani?? Pa jebem mu mater,došao prije par godina onaj MOntelongo,nikad ga nismo vidjeli,pa prošle godine Didac Villa,uopće neznam gdje je završio,sad je došao TAiwo,po svemu sudeći ni njega bas nećemo vidjet.Koji kurac je sa očima Galianij i Berlusconija?Pa zar oni stvarno ne vide ono što mi svi ovdje vidimo već par godina?Stvarno ne razumijem,ok,Allegri je njihova lutak na koncu,ali šta je njima dvojici? Jesu li slijepi ili imaju interes neki da sve to izgleda ovako i da se mi svi iščuđavamo?? Jednostavno ne razumijem tu ravnodušnost nakon loših tekmi već godinama,a nažalost bilo je puno više loših nego dobrih.Sva sreća da je tu Ibra koji nas je skoro sam dovukao do naslova,što se mene tiče u ovoj momčadi su svi zamjenjivi osim Ibre,Boatenga i Thiaga.
Kakvi vražji izostanci kao izgovor? Pa ko nam je sad falio? Gattuso možda??Abate možda? Ili Mexes kojeg još nismo ni vidjeli?Možda stakleni Pato koji igra svaku 10-tu tekmu ili Robinho kojem svaka čast na trudu,ali zabija svaki 10-ti zicer? Cassano mi je bas posebna priča,svi ga digli u nebesa protiv Victorie,a meni je osobno cijelu tekmu dizao živce sa nekim propuštanjima lopte,petama....,a u suštini otkad je kod nas volio bi da mi njegovi obožavatelji nabroje 5 tekmi koje je odigrao vrhunski u skladu sa svojom reputacijom.
Momčad nam je sirova,neuigrana,loša......,a vodstvo na čelu sa telećim pogledom kao slugom ove dvojice na tribini koji misle ako su vodili klub prvih 20 godina super da sad mogu jest kurac nadalje mi je toliko veća antipatično da mi samo komentiranje njihovih (ne)djela ruši inteligenciju!!
Sva sreća da smo u tako laganoj skupini CL pa ćemo valjda proći,ali poslije toga me strah neke katastrofe i sramote od 4,5-0 protiv neke ozbiljne ekipe jer ovo šta mi igramo graniči sa ludošću i SF-om.
Do Bate Borisova ću malo odmorit od njih
Reply
Je Sale, dobro kažeš sve ovo, iako ja mislim da nisam pretjerao sa kritiziranjem Abbiatija. Jednostavno u njemu ne vidim vrhunskog golmana. Je, spašavao nas je milijun puta, ali ovi njegovi kiksevi su katastrofa. Nesiguran je totalno. Pa samo malo, jel sad Kelava vrhunski golman? Čovjek brani ludo, baca se kao čigra, akrobacije su mu na mjestu, refleks izvrstan, ali on ne zna igrat s dvije noge, ne zna procijeniti tok lopte, jednostavno on to nema i točka. Isto tako i Abbiati kojeg ja cijenim kao čovjeka i igrača Milana koji se trudi i sve to i bla bla bla, ali on ne zna isto igrati s dvije noge, ima krive procjene, loše se postavlja pri određenim situacijama. Pa mislim ono, onakav gol sinoc primiti je sramota. Ajd sreća pa taj gol nije bio odlučujući.

I da, kažeš ova uprava ovaj klub vodi dobro već 20 godina itd...heh, mislim da nije baš tako. Vodili su klub dobro od dana preuzimanja, znači 86g, i onda je bilo dobro idućih 10 sezona, do 96g jel, i onda blackout, u idućih 7 godina nismo ništa osvojili osim scudetta 99 i to sa osrednjom ekipom, i onda ajd, od 2003 do 2007 je bilo super, i sad je opet katastrofa. Matematika kaže da su oni ovaj klub vodili 25 godina i da je od toga 15g bilo uspješno, a 10g ne. Ispravi me ako griješim. Smile
Reply
MEMO i dejo, ja sam rekao da me iznenadio. Opet je krenuo se trudit, ali je tu i stao. Znaci nema dalje. Ono sto je pruzio protiv Cesene je i sada: driblinzi u stajanju. Spor je, i pocinje me podsjecat na Ronaldinha u zadnjoj sezoni: samo nesto dribla, folira loptama, al vecinu vremena stoji, cak i udriblinzima.
Nisam ja okrivio Seedorfa, vec Allegrija. Vidim njega krivca ne samo sad, vec i prosle sezone. Jer samo idiot moze prosut 12 bodova prednosti i ne uspijet izgradit ni jednog igraca. Covjek je bolestan za Italianima, eto mu italijani: aquila i nocerino, al njemu i dalje igra seedorf i ambro. Znaci kreten nije u stanju da napravi igraca i ne vjeruje drugima, vec zna da su nekad davno Ambrosini i Seedorf sjajno igrali. Pa halo, koliko glupo je ovo? Iskreno da je cijela ekipa spremna, on bi izveo ako je moguce Zambro, Bommel, Ringhio, ambro i Seedorf jer njima vjeruje, oni znaju sta treba uradit. Da nije bilo Leonarda, malo sutra bi on pronasao a kamoli izgradio zvijer Thiaga.
I ne bode me ovo od sinoc, bode me Barcelona, gdje smo mogli pobijedit koliko im je bila losa odbrana i izgubljena, Lazio da nas starci Klose i Cisse nadigraju, Udine da nas opet pretrci, Napoli da nas spusti na zemlju i pokaze kako jedna ekipa koja zajedno zaradjuje manje nego jedan Ibrahimovic moze da nabije ove penzionere, e pa pun mi je vise k.... ovog Milana. I sto kaze Sale, dobro je pa je pauza, jer mi se nedaju vise gledat. Stvarno sam mislio otic ove sezone na tekmu, al ne zelim da bacam pare na gubare. Evo vec je i na milannews se pocelo pricat o promjeni trenera. 5 kola, mi 15ti sa 5 bodova ccccccc
Inter skonta da Gasperini nema pojma, pa dovede Ranieria, i covjek ih vrati odma (Rocchi je tezi manijak za ono, svaka cast pa je suspendovan), a mi i dalje vjerujemo onoj panchini di merda koja samo stoji sa onom kravatom i gleda ko tele u sarena vrata, jer ne zna niti moze da zna sta mu je cinit.
Sto neko rece: nije za svakog ta panchina, ima toliko drugi poslova. Budi trener, tu stolicu pusti ljudima koji znaju sta rade i koji zele da napreduju dalje. Jer Allegrije izgleda stigao do cilja: vodi Milan, i sad moze da odmara.

p.s. eto ja sam pesimist, ja sve vidim crno, ja sam uzasan, nebi trebao navijat za ovaj klub, a sad vam vecini ne valja Allegri i nas nacin igranja. A kad sam ja to govorio? Sto se mene tice, samo vi navijajte za one penzionere, niko vam ne brani, i ja volim Milan, al ne navijam za one gubare i propalice. Nisu zasluzili da budu u via Turati, ni igraci ni njihov vodja. Cast izuzecima
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply