Milanezi s Balkana
Polako, ima vremena za nekog Deulofeua ili slicno xD
Devilcool
Reply
Leonardo navodno hoce da vodi dolarumu u PSZ za 60 miliona.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Eto kao što sam govorio, predat ćemo EuroLeague radi UEFA. Pametno, da se ne blamiramo protiv BATE Olympiakosa ili Zvirneva
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(06-18-2019, 06:31 PM)ensar7 Wrote: Eto kao što sam govorio, predat ćemo EuroLeague radi UEFA. Pametno, da se ne blamiramo protiv BATE Olympiakosa ili Zvirneva

Ako ce dobit jos koju sez za sredjivanje knjiga, to je odlican potez ...
Meni je veca neozbiljnost ne imenovanje SD i Trenera, a evo ide kraj 6tog mjeseca...

Kad bi u veznom redu do kraja doveli Sensia, Pellegrinia i Veretout,a zahvalili se Biglie bilo bi odlicno...
Na poziciji lijevog veznog Bonaventura i Pellegrini, Dm Veretout i Sensi, desno Kessie i Krunic i iza spiceva Paqueta i Hakan
Dosta ozbiljniji vezni u odnosu na proslu sez i siri roster sto je i vaznije...
Steta sto nismo uzeli dvojicu veznih iz Empolia Traore (ode u Juve) i Bennaser...nakon ispadanja svi manje kostaju

Ne znam sta cekaju sa prodajom Laxalta, Susa, Biglie, pa mozda cak i Castileja...

Ako puste u Psg Donnaraummu, onda po meni treba forsirati razmjenu Perin - Reina sa Juventusom
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Cuj Milan odustaje od Evrope. Nismo postovali neka njihova pravila i izbacuju nas, to mi je OK. Ali da mi odustajemo to mi je idiotski. Pa jebemu mater prodaj sve sto ista vrijedi i na cemu mozes zaraditi Donaruma, Romanjoli Kutrone, Suso Kesi Kalabrija....Niko od njih nije nezanjeniv. Rijesi dugove pa slazi ekipu ako imas ikakvu ideju.
Reply
Donnaraummi postavljena cijena od 65 mil eura
Cutroneu postavljena cijena od 25 mil eura
Suso skinut sa transfer liste, kao i A.Silva

Ako je ovo istina, nabijem ja i Maldinia i Bobana i cijeli taj Elliot zajedno sa Gazidisom...prodaju pricu o mladim igracima, nema zvjezda samo igraci ispod 23 god...
Spremni su da prije svih polovnjaka i ograniceni igraca, da zrtvuju i prodaju dvoje djece Milana i dva talenta...pa sve i da jedan ima suplje ruke, a drugi krive noge ne smiju se zrtvovati tek tako na pocetku prijelaznog roka, jos im izvisili cijenu....

Rijesi se Susa, Castilleja, Silve, Laxalta i ostalih polovnjaka pa tek onda razmisljaj o nekoj vecoj zaradi...
Jebeni Sensi je 25 miliona, oni Cutroneu stavili istu cijenu..

I koji kurac taj Giampaolo suti, valjda je svjestan koliko Cutrone moze biti koristan i koliku energiju donosi sa sobom
Imenovali si Giampaola za trenera i Massaru za SD, pa i Boban i Maldini su novi, niti pressice niti predstavljanja...
Rade skupa vec mjesec dana, samo su navijaci vidili slike na official stranici i sve ostalo saznali iz medija...amaterizam, a nisu ni krenuli...
Reply
Maji po meni Kurcone i nije neki veliki napadač. Eto godinama je ovdje i idalje nije napravio neki veliki skok. Znaci za mene je decko klupa al on to ne želi. A Silva je itekako napadač, samo mu treba dati sigurnost i mjesta. Znači mi imamo Piateka i drugog napadača se mijenjaju Kurcone i Silva, ali mali to ne želi i zato je ok da ide. A $ruma hvala mu za sve, ali ne vrijedi 6mil godišnje. Zato prodas njega i zamjenis Perin sa Reinom i eto ti golman. A Suso će biti prodat to je sigurno, samo ko fole furaju neku priču da nam treba. Suso nema mjesta u ovoj ekipi i to svi znaju i zato će bit prodat. Pa eto vidio si Lucia kad je izlazio iz Casa Milan da je bio nadrkan, a spominje se da je Calabriji produžen ugovor i to dupla plata: znači rekli su mu nek traži klub za svog Susa, nema ni produženja ugovora niti ga zelimo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Cutrone prije svega nije godinama u Milanu, nego je izgurao 2,5 sezone...trenutno je prvi napadac U-21 repke i medju najperspektivnijim mladim igracima Evrope...Silva je imao sansu u Milanu, nije je iskoristio, imao sansu u Sevilli ne da je nije iskoristio, nego ga ljudi otjerali..ispao iz Portugalske repke iako mu manager drzi Portugalsku repku i bira i igrace i trenere...
Cutrone sigurno nije veci talenat od Silve, nije ni veci igrac, ali Cutrone ima dalek daleko vecu zelju da igra i da se dokazuje...tu je razlika, sto jedan misli da je igrac i da ce mu se sve servirat, a drugi je spreman da izgara zbog ekipe...ne znam sta da im na ledjima pise ja sam uvijek za igrace tipa Cutronea...
I nije istina da ne zeli klupu...momak zeli da se ravnopravno bori za mjesto napadaca, ne zeli da zbog male plate on ide na klupu...jer treneri nemaju muda...i sasvim je upravu...ali na stranu to sve staviti momku 25 mil cijenu...i treba da ode u Torino, Fiorentinu ili Lazio da ga za 2 god prodaju za 50-60 mil...Olako ga se rijesio Giampaoli da bi doveli kao treceg napadaca nekog iz Reala koji ne moze medju 22 igraca da udje ili da Boban izmisli nekog Kramarica ...

Maldini i Boban su najglasniji bili u kritikama bivsih Uprava Milana i evo ih konacno skupa da vidimo sta znaju i umiju...ja jedva cekam
Reply
Smešne cene su postavili al' možda i mora tako kad se ne igra liga šampiona.
Meni je žao što Kutronea nismo izgurali, mislim da je mogao da bude kao Ikardi. On realno ne može da bude ispred Poljaka i ako hoće da ide neka ga al' za malo veće pare.
Devilcool
Reply
Theo Hernandez bivsi igrac Reala, nakon posudbe u Real Sociedadu, dolazi u Milan. Lijevi bek, spominju se dva nacina 20 mil ili posudba pa otkup kroz dvije god
Reply