Milanezi s Balkana
Samo cudo je spasilo gol Fiorentine.
Reply
Jebote MG, Hakan Suso,Kessie Maldini, Boban svi idite u materinu
Reply
(09-29-2019, 10:06 PM)artand Wrote: Jebote MG, Hakan Suso,Kessie Maldini, Boban svi idite u materinu

Jos uvijek nema habera o otkazu za Gargamela
Reply
Necu se sad praviti nekim vidovnjakom, ali ja sam upravo ovo predvidio kad nam je dosao onaj celavac iz Arsenala sa svojom filozofijom "mladih igraca", to jednostavno nije Milanova strategija nikad bila i mogu se nabrojati na prste jedne ruke timovi koji su nesto uradili s tom politikom. Mozda Ajax s onom slavnom genracijom devedesetih, ali taj Ajax ima skolu fudbala sa kojom se niko ne moze porediti u Evropi.
Reply
(09-29-2019, 10:13 PM)huss Wrote: Necu se sad praviti nekim vidovnjakom, ali ja sam upravo ovo predvidio kad nam je dosao onaj celavac iz Arsenala sa svojom filozofijom "mladih igraca", to jednostavno nije Milanova strategija nikad bila i mogu se nabrojati na prste jedne ruke timovi koji su nesto uradili s tom politikom. Mozda Ajax s onom slavnom genracijom devedesetih, ali taj Ajax ima skolu fudbala sa kojom se niko ne moze porediti u Evropi.

Kad bi nam taj Celavac bio glavni i najveci problem, gdje bi nam kraj bio !!!
Maldini, Massara i Boban prvo da odu i povedu nasljednika Sacchia sa sobom ... Dugo pratim fudbal, ali jos nisam vidio da  jedan trener koji ima iskustva bira tako lose igrace na pozicijama i nema muda da ostavi igrace u losoj formi na klupi, kao sto to radi Giampaolo...

Sa ovim trenutno sto vidim mogu samo da jos vise postujem Gattusa i stvarno je steta sto mu se ofanzivni fudbal svodio na "dodaj Susa i on ce nesto valjda uradit"...ostali dio ekipe (slabiji roster od ovog) mu je kud i kamo izgledao cvrsce i ozbiljnije od ovog ...

Ozbiljan i slobodan trener ne postoji...ja sam definitivno za nekog konacno netalijanskog trenera na klupi...kao sto sam rekao za Gattusa opet cu ponovit...ako ce dovoditi Spalletia ili nekog drugog italijanskog polovnjaka, nema potrebe nek ostane Giampaolo na klupi i dalje
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Gargamel nece dati otkaz.
Reply
Maldini jeboti pasmater. Kaze da treba dati vremena MG. Gargamel ostaje
Reply
(09-29-2019, 10:34 PM)artand Wrote: Maldini jeboti pasmater. Kaze da treba dati vremena MG. Gargamel ostaje

Maldini za #Sky: "Giampaolo je naš vlastiti zajednički izbor. Nastavit ćemo ga braniti. U redu je dati mu vremena. Znali smo da će biti problema. Četiri poraza u šest utakmica je jako puno. Čak smo i u razini igre i načinom igre razočarani. Prosvjedi navijača su razumljivi "
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Dosta mi je od ovog Milana.
Reply
Eto Maldinijev intervju se moze svesti na jednu recenicu: "Imamo mlad tim i sta ste drugo ocekivali?" Tongue A ko je birao taj mladi tim? I ko je uopste izabrao da tim bude mlad, a ne neka mjesavina iskustva i mladosti? Moglo se za taj novac uzeti dva zvucna imena i ostaviti ostale polovnjake mlade...Bojim se da ce ovo biti alibi jos dugo vremena, mlad smo tim, treba vremena, treba da se uigramo, a godine prolaze li prolaze...Conti i Calabria nece biti Cafu, Kesi Seedorf, Benaser Pirlo, Suso Sevcenko....Nazalost ja ne vidim izlaz osim da dodje neki mudonja kao sto je to svojevremeno bio Berlusconi i pokupuje 6-7 top igraca u svjetskim razmjerima. Kako je to nerealno da se desi, moramo se polako navikavati na prosjecnost, ovom timu je uspjeh da izadje u Evropu.
Reply