Milanezi s Balkana
Koliko hocu da citam : OFFICIAL : Milan sack Gargamel
Reply
#NicoloSchira:

Razlike u razmisljanju izmedju Giampaola i Bobana su tehnicke prirode. Boban zeli da Milan igra u formaciji 4-3-1-2, gde bi Paqueta bio trequartista iza Piateka i Leao-a, dok bi Suso i Calhanoglu ispali iz postave.

Situaciju je dodatno podgrejala utakmica protiv Genoe, gde su bas svojim ulaskom Leao i Paqueta preokrenuli rezultat.

Najbolje da Boban se oproba kao i trener Big Grin
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ajmo Bobane izbacuj klovna vani. Ajmioo
Reply
(10-06-2019, 05:02 PM)artand Wrote: Koliko hocu da citam : OFFICIAL : Milan sack Gargamel

Jepse Big Grin Nisam procitao prvi deo ,vec mi odmah ovaj drugi deo ubo oci i ... razocarenje je bilo veliko...

Nema od tog sastanka nista ,tj bice "imamo najvece poverenje...bla bla...treba pruziti vremena...bla bla...vide se pozitivni znaci...bla bla...."... Bolje da ga nisu ni pravili...
Stvarno bih voleo da gresim ,ali plasim se da...
Boban za trenera... Svako ko je voljan da zabode pojedine individue na klupu ,definitivno je bolji trener od ovog kojeg trenutno imamo... Msm ,znam da je sala ,ali realno ,bolje da puste njega da isprobava te taktike (kad ima igrac-trener sto ne bi bio i direktor-trener? I cudnije stvari su se desavale (i desavaju se) u Milanu poslednjih godina...) i da za to vreme traze ozbiljnog trenera, nego da na primer otpuste Gargamela i odmah dovedu Piolija... Garsiju... O Di Francesku ne smem ni pomisljati...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Kako pise #MilanNews.it i #SkySport Giampaolo je fakticki vec bivsi trener Milana...razlog nisu samo rezultati nego cinjenica da nakon vise od 3 mjeseca u Millanelu nije mogao da provede bar dio svojih ideja...
Sad navodno pokusavaju da dovedu novo ime u toku sedmice, koje ce se uklopiti u proracune Elliota...spominju se vec sad nekoliko imena, uz Rudi Garciu, Arsen Wenger , Stefano Pioli, Claudio Ranieri i Luciano Spalletti ....

Nama fakticki treba ovo sto je @Sampinjon gore napisa, da zakuca pojedince za klupu, pogotovo one koje misle da im je zagarantovano mjesto u prvi 11 ...
Ovaj spisak trenera mi zaista nikako ne ulijeva neku sigurnost, mozda Wenger, ali on nije dugo trenirao nikog ...

Uprava Intera je npr prosle godine uradila nesto dobro, istrpili Spalletia uz par prijetnji i mjesanja u izbor igraca i formaciju...on nekako izborio LP i zahvalili mu se i doveli pravog trenera
Reply
Od tih ponudjenih - Venger. Nije Profesor izlapeo ,ima on jos koju lekciju u glavi za odrzati... Plus zna sa mladima i ne boji se da im pruzi priliku... Videli smo italijansku skolu i njihovu igru na "iskustvo"...Evo gde nas dovelo...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(10-06-2019, 08:13 PM)Sampinjon Wrote: Od tih ponudjenih - Venger. Nije Profesor izlapeo ,ima on jos koju lekciju u glavi za odrzati... Plus zna sa mladima i ne boji se da im pruzi priliku... Videli smo italijansku skolu i njihovu igru na "iskustvo"...Evo gde nas dovelo...

Ma i ja sam za stranca...dosta je vise talijanskih trenera u pokusaju ... al nazalost evo pisu da su Spalleti i Pioli glavna dva kandidata, iza njih Rudi Garcia i Ranieri
Reply
(10-06-2019, 07:01 PM)Sampinjon Wrote: Jepse Big Grin Nisam procitao prvi deo ,vec mi odmah ovaj drugi deo ubo oci i ... razocarenje je bilo veliko...

Nema od tog sastanka nista ,tj bice "imamo najvece poverenje...bla bla...treba pruziti vremena...bla bla...vide se pozitivni znaci...bla bla...."... Bolje da ga nisu ni pravili...
Stvarno bih voleo da gresim ,ali plasim se da...
Boban za trenera... Svako ko je voljan da zabode pojedine individue na klupu ,definitivno je bolji trener od ovog kojeg trenutno imamo... Msm ,znam da je sala ,ali realno ,bolje da puste njega da isprobava te taktike (kad ima igrac-trener sto ne bi bio i direktor-trener? I cudnije stvari su se desavale (i desavaju se) u Milanu poslednjih godina...) i da za to vreme traze ozbiljnog trenera, nego da na primer otpuste Gargamela i odmah dovedu Piolija... Garsiju... O Di Francesku ne smem ni pomisljati...

Jos malo strpljenje
Reply
Ja hocu jedan trenjer za koga Suso, Hakan, RR, Calabria cu biti starteri ali u tribinama San Sire
Reply
izgleda da mu je ujutro otkaz. jer evo svi pricaju o vrucim pozivima iz Casa Milan. Pioli i Ranieri su glavni kandidati. ja sam za Ranierija jer kod njega Suso nema mjesta. I navodno Boban trazi od svakog 4312 formaciju
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply