Milanezi s Balkana
Najmanje je ovdje kriv Allegri, da upravi ne odgovara njegovo vođenje tima davno bi ga otjerali...nego i njima odgovara "marioneta" na klupi
Reply
sudi sad offside....sjebe nam cisti gol....
Reply
Vi koji nepratite stanje u Milanu...Aqvilani i Boa nisu trenirali,i bili su upitni za utakmicu.....
Aaaaaaaaaa...
Antoniooooooooooooo..Cassanoooooooo...Opet asistencija...........Aaaaaaaaaaaaaaaa....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................aaaaaaaa...suzeeeeeeeeeeee
Reply
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Yepes 3-4
Reply
bas su nespremni. Ono vidi se sto su nespremni. E onda se pitam kakva je onda to sprema kod Ambrosinia i Seedorfa, kad oni kad su u 100% formi, ne odigraju ovako kao ova dvoica "nespremni".
Svaka cast Gallianiu na izrazu lica. Jel trebalo dovodit u pitanje ovu danasnju partiju sa glupostima? Jel se moralo nazivcirat 1.000.000 navijaca jer je njemu k*rcu cejf da mu Ambro igra? Jebala ga sampionska ekipa.
Ja se i dalje nadam da mu je ovo zadnja tekma, ali sumnjam. Danas smo imali ogromnu srecu da preokrenemo tekmu. I to tako sto smo izveli onaj sastav koji je svako ocekivao. Al siguran sam da ce on opet ovako zajebat, i to u nekoj bitnoj tekmi.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
gotovoooooo jeeeeeeeee...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Bravo Dejo. Hehe. Odo ručat. Pozdrav.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reply
(10-23-2011, 01:17 PM)ensar7 Wrote: bas su nespremni. Ono vidi se sto su nespremni. E onda se pitam kakva je onda to sprema kod Ambrosinia i Seedorfa, kad oni kad su u 100% formi, ne odigraju ovako kao ova dvoica "nespremni".
Svaka cast Gallianiu na izrazu lica. Jel trebalo dovodit u pitanje ovu danasnju partiju sa glupostima? Jel se moralo nazivcirat 1.000.000 navijaca jer je njemu k*rcu cejf da mu Ambro igra? Jebala ga sampionska ekipa.
Ja se i dalje nadam da mu je ovo zadnja tekma, ali sumnjam. Danas smo imali ogromnu srecu da preokrenemo tekmu. I to tako sto smo izveli onaj sastav koji je svako ocekivao. Al siguran sam da ce on opet ovako zajebat, i to u nekoj bitnoj tekmi.

Koju srecu ba...Promasili smo 5 sansi a oni nisu ni pogledali prema golu...
Penal nije bio...
Faul gkod 3 gola...
I Mi imali srecu....
Forza Milan....
Rossonero Per Sempre...
Reply
sad i ja jebem alegriju sve po spisku, ok kad ti igrač nije spreman naravno da ga nećeš staviti, ali ovaj KPB je spremniji nego što je abrosini ikad bio, ovaj leće je smeće od ekipe i jedan od glavnih kandidata za ispadanje a milan od njih gubi 3-0 i još je mogao biti zadovoljan u prvom.
kevine lutko kevina ti si najjači igrač ovog milana
Reply